måndag, juni 11, 2007

Bögbomben

Jag och de flesta med mig har vid det här laget blivit ganska härdade när det kommer till all idioti som frodas i världen. Men då och då kan jag nästan ramla i backen av häpnad över hur illa den mänskliga hjärnan kan fungera under fel omständigheter.

Var nyss inne på CBS channel fives hemsida som rapporterade att Pentagon nu bekräftat att de faktiskt övervägt att utveckla en s.k. "Gay Bomb" - ett kemiskt stridsmedel vars kärna skulle bestå av ett starkt afrodisiskt hormon som vid träff skulle spridas för vinden och plötsligt förvandla alla heterosexuella fiendesoldater till sjukt knullsugna homosexuella.

JA, ni hörde rätt!!

USA:s militär har alltså seriöst lekt med tanken att skapa bomber som ska slå ut hela stridsförband genom att göra dem så oemotståndligt kåta på varanda att de slänger sina vapen åt sidan och istället börjar böga med varandra. Strålande. Vilken enastående hjärna som kom på den idén. Bara i USA, bara i USA.

Min fantasi är alldeles för begränsad för att kunna utforska hur det måste gått till på det mötet då idén till bögbomben presenterades.

De måste varit sanslöst malliga över det faktum att de skulle ta fram en kembomb som inte dödar människor utan på sig höjd skulle leda till skador på diverse kroppsöppningar.

Wow. Så smart. Alla vet ju hur homosexuella är. Tänka då att knäcka Den lede Fi genom att göra fiendsoldaterna sådär alldeles galet och farligt homosexuella.

Jag fattar inte att de inte kommit på det innan. Tänk, då hade Vietnamkrigen kunnat gå under parollen Ett massivt Woodstock och hur sjysst hade inte det varit att förvandla Irak-kriget till värsta pridefestivalen. Säkert inte mindre stökig men krig i fredens och kärlekens namn.

Ja, det är snudd på Nobels fredspris här känner jag.

JÄVLA IDIOTER!!

14 kommentarer:

Fredo sa...

Lika idiotiskt som uttrycket ”att böga” med varandra ; ) Har du läst En dingding värld, eller?

Ella sa...

Haha!
Ja jisses..

Lauren sa...

Men det är ju lysande!!!
Tänk efter en stund och jämför det med tex senapsgas.
Gaybomben är ju otroligt human, skonar en massa liv och det UTAN att jorden blir överbefolkad....
På lång sikt så kommer ju USA att utplåna sina fiender pga att ingen reproduktion kan ske. Kan man kalla det självsanering??
Make love not war!!
Genialt!! ;0D

hypsilophodon sa...

att böga med varandra får ju stå som en återgivning av deras vokabulär tolkar jag det som. stridspittarnas alltså.

Jessica sa...

Haha! Är det ingen som har tänkt att efter att ha släppt bomben så ska USA skicka in sina egna trupper. Och med tanke på vilken homofobi jag tror finns bland amerikanska soldater... hur ska det gå då? För även om bomben har gjort Fi homosexuella och överkåta så måste de ju tycka att det är bättre att våldta en gäng amerikaner än sina egna pojkar.

Eller USA har kanske bara tänkt att smälla bomben och sen lämna landet? Men vad händer med oljan i så fall?

se sa...

Bögbomben.. låter ju som en svartklubb på andra lång. Undrar i förlängningen om det finns folk med "team leader bögbombsutveckling (senare avvecklat)" på cv't.
Funderar på att söka till affärsutvecklingsenheten hos försvaret nu. Bättre jobb kan ju knappast finnas.

Annica sa...

Haha vad roligt, det kan inte va sant?! Och FINNS det verkligen medel som gör att man blir mer attraherad av samma kön än av olika? Som du skrev - typiskt USA!

Anonymoose sa...

Men gud människor! Efterverkningarna! Tänk på bögbombsvintern! Inte ett hem skonat från interiördesign, schlager i varje högtalare och folk som bara går och är fabulous.

Men vi vet hur den idén började i alla fall. Nån stackars militärt anställd kemist utan flickvän som tog sin fantasi ett steg längre.

JAC sa...

Jag har börjat bygga upp en teori om att det var de mest misslyckade människorna i Europa (med undantag) som for över det stora blå för att finna lycka och plantera framtidsförödande gener. Medvetet eller ej, så har de iaf lyckats.

da bomb sa...

Haha, ja va fan säger man..

Det kanske bara är ett stort skämt från Pentagon då de som alla andra vet hur utspridd homofobin är i arabvärlden.

Namnet är roligt i sig, bögbomb, kanske skall byta...

MiMa sa...

Hahaha, det är ju perfekt!

MAKE LOVE - NOT WAR!

En gammal finfin slogan :)

mikebike sa...

fredo: nej nej fredo. klicka på länken... fast vem fan vet cbs är väl kanske lite som en ding ding.

ella: mmm

lauren: ja det måste varit så de tänkte...

se: hahaha ja fan det kansk finns en svartklubb som heter så.

annica: jag kan riktigt se bilden av han som kom på det. tänker mig typ milton i office space;)

jac: haha ja det är ju faktiskt sant. det var de som inte hade vad som krävdes för att lyckas på plats så de fick dra. ett land byggt av loosers. men de har ju blivit rätt mycket winners ändå. säga vad man vill om usa. samtidigt som de har allt som är dåligt så har de ju faktiskt allt som är bra.

da bomb: homofobin är knappast mindre i amerikat ;)

gina sa...

Eddie Izzard hade en rolig monolog om vilken stor överraskningseffekt ett transa-kompani skulle ha på fienden, kanske skulle det gå likadant med en homo-armé när de plockade fram sina designade Uzis..

RodBear sa...

Pardon my french om jag är politiskt inkorrekt, men fatta vilken jävla grej om man skulle bomba Iran med den där!