onsdag, maj 16, 2007

Reinfeldt + Bush

Reinfeldt är i Amerikat för att ha låtsasmöten som givetvis inte kommer leda till ett skit ändå. Spela lite för galleriet och så.

Citat, Reinfeldt om Bush:
– När man möter honom öga mot öga slås man av hans enorma närvaro och breda kunskaper.

Hmm... det slutas visst aldrig att sugas kuk i ovala rummet.

28 kommentarer:

bengt sa...

Oh yes! Han är ju känd för sin breda intelligens. Visste han överhuvudtaget var landet låg som Reinfeldt kom från?

mikebike sa...

bengt: ja han verkar jättevass. verkligen. jag blir förbannad av att läsa ur reinfeldt särar på skinkorna för GWB

nemo sa...

Släpper du in Snorre Säl bland de stora elefanterna...då blir det som det blir...

Kommer ihåg G Persson om sitt möte med Khaki-Kim i NordKorea;
"En känsla av overklighet.."

da bomb sa...

Under bältet Mike.

Äntligen har vi en statsminister som vi slipper skämmas för. Kan nog vara ganska skönt för resterande världens ledare att slippa tjatet om folkhemmet..

Anonym sa...

Hjärnornas kamp...*ASG*

Anonym sa...

Det blir alltid skojskoj när svenska jeppar rackar ner på en snubbe som ändå rimligtvis borde ka kvallar som ändå kanske ligger något över Samhallnivå. Vad sägs om stridspilot? MBA på Harvard? Diktator över världen? Det luktar alltid lite jag-gick-samhäll-minsann-å-vet-typ-grejer-och-killen-snackar-ju-förfan-sån-därn-Texan-lingo-och-serut-som-en-debil-jävlagris. Åsså-har-jag-sett-Moore. Och-svenska-nyheter. Till er svenskrövar säger jag: Kom igen når du får sådär en 150 miljoner idioter att rösta på dej så kan vi snacka intelligens sen.

Anonym sa...

Halaj!

Du menar orala rummet?

//T

Knockando sa...

Anonym>>Hur då 150 miljoner som röstade??? Det är ju knappast så att valdeltagandet i USA ens är femtioprocentigt.
Närmare sanningen är att den där obegåvade texanen fick mindre än 51% av rösterna (från en tredjedel av amerikanerna) tack vare oklarheter i ett par valkretsar i en delstat där en släkting till honom är guvernör.
GWB vann nog snarare på grund av att det amerikanska genomsnittfettot antingen skiter i att rösta eller är för korkade/lata /outbildade för att kunna registrera sig som väljare och därmed stängs ute från valet.
Vad jag tycker att vi "svenskrövar" skall göra är att se det här som en varningssignal och vid varje val, Riksdag som Kommunal och EU-parlament, rösta baserat på eftertanke, ideologi (om man har sådan) och kunskap för att undvika att idioter med stora plånböcker och argument som talar till reptilhjärnan får något att säga till om.
Vi har redan gjort den här sortens misstag vid två val, dels när Ny Demokrati kom in i riksdagen och dels senast när SD gjorde stora framsteg. En engagerad valmanskår är den bästa garantin för att det inte händer igen.

Maria sa...

Oj! Anonym är jättearg...

JA - Bush är en idiot. Och JA - den blåe kommer att vara brun och kletig i ansiktet när han kommer hem. Och NEJ - Jag har ingen lust att torka av honom...

mannen runt hörnet sa...

Okej att usa är onda (trots hamburgaren) och att reinfeldt är typ... elak?
Men att vara lipsill utan klass?
Du kan bättre.

(Jag vet att ingen tvingar mig att läsa och hela den grejjen också)

Anonym sa...

Reinfeldts uttalande om USA:s president kommer säkerligen som en överraskning för det amerikanska folket och pappa Bush.
Inte att förglömma;Amerikansk-Irakiska vänskapsförbundet.

Jenny sa...

Hmmm man kan få många miljoner att göra väldigt konstiga saker... Let´s dance är ett lysande exempel...

Anonym sa...

Men sluta klaga då...du har ju inte träffat Bush personligen så vad vet du...

Anonym sa...

Knockando: Köp demokrati. Eller inte. Jag skiter i hur du ser det. Men visst gör det ont när Hillbilly-idioterna inte röstar som du vill? När de inte förstår sitt eget bästa? När massorna inte tycker som du och din höga häst? Men serdu, det är precis så vackert det är med demokrati. Bush eller inte. Nån jävla lallande fåne är det ju knappast. Inte mer än någon jävla politikerpajas här iaf. Snarare tvärtom.

Magnus sa...

Ehh, Anonym sa, har vi verkligen en statsminister i Sverige just nu? Har knappt sett skymten av Alfons Åbergs pappa sedan han blev invald. Det är mest Bildt och hans smusslande kompisar man ser något av.

Måste nog säga att anonymare statsminister har knappast setts på den här sidan av Atlanten. Hoppsan han har visst varit synlig bankandes rygg på Apan Jocko i Vita Huset.

Anonym sa...

Magnus: Apan Jocko. Jaaa! Bush är en apa! Med ditt nyanserade lekskolelingo kommer du komma långt.

bengt sa...

Men hallå du gamle anonym, är han din hjälte eller? GWB är ju bara en lallande marionett. Dom sluga hjärnorna som egentligen styr politiken bakom honom får vi inte se.

jansson sa...

haha avslutet på detta inlägg var ju briljant.. lite som "same same, but different" när det kommer till det utrymmet av Vita huset...

mikebike sa...

oj oj oj!!!

vilken häftig reaktionskedja. fan jag måste vara bättre än jag tror;)

mannen runt hörnet: lipsill utan klass? jag vet inte men jag tyckte det var en lite rolig sammanfattning.

herregud vad mycket anonym kraft som rör sig här i kommentarsfältet. måste verkligen ha träffat en öm punkt. GÖTT!

goose sa...

haha mikebike, klockren oneliner :)

Moto-Mike sa...

Kort och koncist- men ack, så jävla talande. Klockrent!

Anonym sa...

bengt: Håller med dig. Men tror knappast de så oerhört konspirativt intelligenta personerna bakon GWB väljer ett komplett basketfall till marinoett ändå. Bara det. Jag behöver personligen inte tycka särsklit bra om republikaner för att inse det. Men det är ju jag. Och jag gillar nyanser minsann.

Peppe sa...

Mike, jag hyllar dej och för sammanfattningen på inlägget.

M sa...

Även om det var lite frågetecken kring första valet så var det andra en klockren träff för Bush och republikanerna. Moorefilmen hade släppts och hela världen trodde att de visste nåt men men... Folk röstar på vad de vill även fast de rövknullar dem. Ex. sossarna. Har styrt Sverige for God knows men folk fortsätter och rösta på dem samtidigt som de klagar på hur samhället ser ut. Reinfelt må förstöra landet men det är i alla fall ett annat ansikte ett annat parti och klaga på. Smell you laters!

anna sa...

Men hitta på lite egna ord! 'Klockrent' är redan upptaget.

Carl från Jerkholmen sa...

Jag är inte särskilt förtjust i Bush, men att han skulle vara ointelligent har jag mycket svårt att tro.

Fröken Lund sa...

Ha ha ha!

Luca sa...

Så vitt jag vet var Hitler en av världens i särklass mest karismatiska personer och trollband miljoner- bla även den som fick flest röster i de sista demokraktiska valen inanna nazisterna avskaffade val...

GWB är säkert en djävljigt omdömmesgill person. När han inte bediver utrikespolitik eller inriekspolitik då.