fredag, mars 02, 2007

Male bonding

Var på Valhallabadet igår igen för simpass no.2.

Det är ett jävla ställe och ett jävla folk. Hade det inte varit för att min kropp skriker efter lite motion hade jag ALDRIG i helvetet satt mina än så länge fotvårtsfria fötter där.

I dushrummet när jag var påväg ut till bassängen såg jag något i ögonvrån som fick mig att rycka till. Det var två väldigt håriga invandrarkillar i 30-årsåldern som höll på med ett riktigt litet projekt. Den ene stod med löddrad rygg och höll sina händer ganska bestämt i tvättstället medan hans compadre rakade rygg och nacke på honom, som om det var världens vanligaste grej män emellan. Det var en märklig syn vill jag lova.

De hade tagit det där med male bonding till en rätt avancerad nivå skulle jag säga.

I bubbelpoolen lyste greken med sin frånvaro. I hans ställe satt en hög andra äckliga män. De satt väldigt väldigt nära varandra och liksom i halvcirkel med näsorna vända mot duschen. Jag tror de var där för att kolla på kuk. Nåt annat verkar orimligt. När jag gick förbi försökte jag se hård och farlig ut. Ville inte lämna utrymme för snicksnack om ett litet "ass-rape event" senare under kvällen så att säga.

I bassängen gjorde jag följande spaning. Asiatiska män har i genomsnitt en mycket udda simstil. Iallafall om man mäter snittet på de asiatiska män som besöker Valhallabadet. Dessutom har de ALLTID speedos. Hotter than hell.

När jag var klar och hade duschat såg jag på en plasma-tv att badet stänger 19.oo alla dagar utom onsdag och fredag då det stänger 20.00. Jag la märke till att det fanns en asterisk hänvisades till en fotnot bakom onsdagen och fredagens tider och gick närmre för att läsa det finstilta.

* betydde att mellan 19-20 har endast vuxna tillträde till Valhallas faciliteter.

Hmmm... För några årsedan blev jag i min okunskap fett varse om att fredagkvällar på Valhalla betyder fredagsmys signerat "Wild gay night - bastuklubb". Men vad händer uner samma timma på onsdagen tro. Kör de konceptet lill-lördag i herrarnas då? Kanske slängs det fram lite bira och några skålar med jordnötter som bjudsnacks.

Jag tänker inte utforska det vidare.

21 kommentarer:

Dummie sa...

Om Valhalla är ett så obehagligt häng - finns det inte någon annan träningsform som intresserar dig? ;) Eller gillar du i själva verket allt suspekt som pågår där för att det ger dig feta upplägg på dina framtida romaner?

S. sa...

Eller så kanske det betyder att det inte är några jobbiga ungar som härjar och skriker i bassängen då... Så man får "motionssimma" ifred. I alla fall ifred från barn.

Jonas sa...

Ja... Var på Åby simhall i onsdags, men inte en tillstymmelse till såna konstigheter du beskriver! Funderar, i rent studiesyfte såklart, att lägga mitt nästa simpass på det mytomspunna Valhalla...! Eller inte. Nej! Inte.

Anonym sa...

läste att i norrköping finns det många pedo. badhus är snuskiga, fulla av bakteria och som du skrev i fitness vol. 2 dom jävlarna skiter över allt.Läs i tidnig i dag vad som händer, Örebro, döv o sorligt nog blind lämnas ensam med "armpuffar" medans ledsagare går o fikar!! Helvete akta er för fucking bad hus min damer o herre ÄVEN barn! // Mia

Drottningen sa...

jag funderar över hur skönt det är med stubb på ryggen... (om man nu inte vill ha en hårig rygg, vilket jag har all förståelse för, men varför vaxar man inte så fall? stubb verkar..eh.. inte så läckert)

malla sa...

Speedos.... såg ett par burberryrutiga (och nu blir det modeblogg! :D) speedos för ett par sommrar sedan - har inte hämtat mig än..... :o

Dina observationer påminde mig även om ett paper vi gjorde - Hur man spelar olika roller beroende på var man är - vi gjorde vår studie just på ett badhus! Många udda människor där...

Anonym sa...

hm, jag besökte en helt annan typ av frisksportaranläggning* igår.
Jag skulle kunna drista mig att säga att det var så långt ifrån en simhall man skulle kunna komma.
Men, jag har varit innehavare - och utnyttjare - av gym/simkort på Forsgrenska badet i Sthlm i över ett år - jag har sett allt.

*mer om det det på min blogg

PlattKatt sa...

Men daaarling.
det kallas motionssim och är till för alla stackare som vill simma sina längder utan vrålande ungar i öronen!

Och nu såg jag att andra skrivit samma sak. hehe

Male bonding, är det inte underbart så säg? :)

Toodles!

Andreas sa...

Haha.. du är galen. Besöker själv Valhalla från och till (och är helt normal btw), men har aldrig sett något av det du beskriver. Kanske beror på att jag ser dåligt utan mina glasögon, vad vet jag? =) Dock har du nu fått mig betänksam inför framtida besök.. Damn you, jag som just kommit igång med relativt regelbunden motion.

Förresten: Såg du inte Aftonhorans braskande löp om pedofiler och pervon på Göteborgs badhus? Trevlig läsning kanske?

Anonym sa...

Själv älskar jag ju Vallhallabadet. Det är lite som en mysig cirkus med övervägande delen pensionerade artister. Sen finns det som på de flesta cirkusar också endel djur i truppen. Det finns tex apor, hundar, hingstar och pudlar. Nästa motionspass kan du roa dig med att se vem som är vilket :)
Och du, det där med asiater o speedos har jag åxå sett.

/Annica

Mag sa...

Asiater och speedos säger du..Mina speedos, i boxershortslikande variant ska sägas, blev stulna för ett tag sen. Gamla och urtvättade men någon var tydligen helvetiskt badsugen så denne någon stal dem medans jag tvagade min kropp efter det renande badet. Ska hålla ett öga på dessa fulsimmare...

Ankan sa...

Ett sånt spännande simliv du beskriver. Jag har aldrig upplevt något liknande - iofs har jag aldrig varit på Valhalla, men prövat en rad andra badhus. Det KAN bero på att det går mindre hett till i Damernas avdelning. Och att jag precis som annan komentator ser dj-t dåligt utan glasögon.

Nemo sa...

Käre Mike! Med åldern kommer kroppsbehåringen att på något sätt följa vulkaniska principer... De bevuxna delarna flyter ner - på huvud-toppen glesar det ut och "sjunker ut" genom näsa, öron och även ryggen får sin beskurna "lavaström" av kroppshår.För att inte tala om det grävlingsgryt till assbeard man tvingas dra runt med...

Som om inte det var nog. Såg att mina tillrop angående förra spaningen i Valhalla gav dig fler skäl att hålla dig undan.

Kan bara meddela att din länk till fittkramp.com inte lämnat mig någon lugn stund. Om du hade problem med flytande plåster, tops och hudflikar - är det intet mot begrepp som "holländsk gasmask" och "Grogghagga" gett mig...thank You - f%&#er ;-)

Luca sa...

Först en hårig grek sedan är han borta och nu står andra håriga karlar och rakar varandra på ditt badhus.

Mystiken tätnar.

Mamselamsen sa...

O fy fan!

jansson - bitter ikea besökare sa...

hehe, ut och jogga med dig istället. Då slipper du dela dusch med håriga män...

Kanalisera sa...

Fegis. Gå dit vettja!

Allt som inte dödar blir ett kul blogginlägg.

Anonym sa...

http://i10.tinypic.com/43o040h.jpg

hehe

/diger

Oscar sa...

Gillar verkligen att läsa det du skriver. Ville bara säga det. Utan varken meing eller mål. Så nu vet du.

Jenny sa...

Du är på riktigt rädd för att tappa tvålen i duschen, det märker ju jag.

Anonym sa...

But іf it's cold outside, and the party is a little bit dressy, make sure to wear a coat or shawl that accentuates your femininity and allows for sufficient mobility. Dark colors are known for making your wardrobe less noticeable. Instead, I found myself watching a horror movie, with people appearing suddenly out of nowhere; blood spurting right and left; the paranoid girl hallucinating-or not; the same girl cutting herself, tearing flesh from her fingernails and staring at her mashed toenail.

Feel free to visit my website: http://lungenforum.jjays.info