tisdag, februari 27, 2007

Pissig dag

Idag vaknade jag en bit efter sex på morgonen av att juniorette upprepade ordet "blöja" gång på gång på gång och kastade in ett par "blöt" här och där. Jag tvingade långsamt ut ur sömnens barmhärtiga värld in i en helveteskantad morgon. Det susade.

Jag reste på mig och checkade ifall hennes blöja var tung. Det var den inte. Den fanns inte där och hennes nattlinne var dyblött. Jag kände hur en hjärnblödning låg och skavde. Hon hade slitit av sig blöjan i sömen och gått på toa i sängen. Jag tjöt, hon flinade bara lite malligt. Det var piss överallt.

Jag kände att jag ville börja lipa men det som inte dödar gör en bara sjukt bitter.

Fan, om detta är en grej hon börjat med kommer jag tvingas agera lite McGyver och ro på henne galonbrallor och gaffa upp midja och byxben lagom till det är dags att nana.

15 kommentarer:

Fabbe sa...

Härlig rubrik:) Visst är såna dagar dom bästa, när tonen sätts direkt när man vaknar och man vet redan då att det kommer gå åt helvete tills man somnar.

nemo sa...

Kanske dags att snurra upp tjejerna med vuxenblöjorna och be dem dela med sig... svep sedan in ätteläggen i mjuk cellstoff..förslut med Glad-pac.
Eller - var glad för att det inte var vinterkräksjukan med rekylfri utskjutning (70% bakåt - 30% framåt)

mikebike sa...

fabbe: haha ja det sätter standarden rätt bra.

nemo: hehe du är en mästare på att måla upp bilder i mitt huvud. på ett dåligt sätt;)

adde sa...

Ett alternativ kanske kan vara att låta lilla gullesnuttan sova i badkaret, fast det tipset hittar man bara i den hårda skolans lärobok.

Stefan sa...

fan har juniorette och lilleman övernaturlig kontaktish med varandra?

transcendralt liksom.

lilleman pizzande ned sig själv och passade på att stänka lite på mig oxå.

gruset i ögonen mannen, man är inte långt ifrån en backfist på sig själv...

*sympatigäspar*

Anonym sa...

Hoppas dagen har blivit bättre sen incidenten imorse. Själv hade jag precis en naturupplevelse av rang. Jag råkade stövla in på en havsörn som käkade lunch ute på isen. Toppa det om du kan :)
Förresten, du håller väl ett öga på vår gemensamme vän norrifrån nu när jag har mina ögon på rovfåglar härborta? Jag kommer nog inte att återvända till götet den närmste tiden heller tyvärr.

/annica

mikebike sa...

adde: har inget badkar längre ;(

stefan: shit. ja då vet du. tack för sympatin. den stärker rygg och mod;)

annica: japp jag ska försöka bonda med vår vän mycket mer framöver. ojoj. låter tråkigt att du ska hålla dig borta från götet. men nån gång kommer du väl tillbax?

Anonym sa...

Guds vägar äro outgrundliga. Ingen vet vad som sker framöver, men jag kommer absolut på besök till götet, och speciellt till en av dess förorter :)
Simma lugnt så länge Mikebike. Jag håller koll på dig via bloggen, och väser till när jag har nåt att bidra med.

/annica

tiggerrr sa...

ibland får jag lust att skaffa barn (de stunderna är lätt räknade, men ändå). då snubblar jag snabbt över något i den här stilen och så är ordningen återställd igen. jag är inte avis på dig :P

Ulen sa...

Tips. Up´n go går inte och ta av. Du borde testa...

snellie sa...

Det är så härligt att du kan dela med dig av ditt elände... för då får jag skratta mitt uppe i mitt. Visst är det fint på något vis? ;)

jansson - bitter men utan blöja sa...

HAHAHA Gaffa och galonbrallor. Händige herrn tänker till :)

For the love of country sa...

Haha, rubriken var klockren! Fast jag lider med dig, stackare. Hon kanske har nått annat (och förhoppningsvis snällare mot farsan) -tricks imorron. Bakom molnen finns ju solen ochs ånt vettu. ;)

da bomb sa...

Mike, det kommer komma mycket av den varan när det är dags att sluta med blöja. Sen kommer ju sjukdomar i dagisåldern med nerbajsade och nerspydda sängar.

kryddan sa...

En god vän med småknytt berättade ungefär samma story för mig - bortsett från att det var brunt istället för gult. Insmetat överallt. Yummy