fredag, januari 19, 2007

Pest eller kolera 2.0

Nytt försök!

Att gå fram till kassan med den mest attraktiva kassören/kassörskan och duka upp en bal hänsynslöst grovfibrigt, oblekt, noname-dasspapper.

...eller att duka upp en singelrulle som är upp-pimpad in till bakelsestatus med parfym, motiv och sammets yta och toppad med förpackning i vaxpapper.


Välj med omsorg (motivering mottages tacksamt)

42 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle köpa Expressen och använda därbak.

Anonym sa...

Storpack grovfibrigt, självklart. Den fjuttiga piffade rullen får det ju att verka viktigt. Dessutom som svar på tidigare funderingar är en- eller tvåpack bevis på att man är desperat, kanske har slut på papper hemma och behöver nåt som det går fort att springa hem med.

Anonym sa...

alternativ 2 helt klart. vem av oss singlar vill få det att framstå som något annat än glamouröst att vara sådan? med den pimpade dassrullen skulle jag ju liksom visa at jag tar hand ommig själv, lyxar till det och framför allt inte har några rivsår i underredet.

det är dom små detaljerna som gör det, serru.

Anonym sa...

Storpack grovfibrigt, no contest.

Det där fjolliga pappret går ju inte att torka sig med. Lämnar jämt kvar små tussar lite varstans. Och sånt vill man inte att en snyggo-kassör ska veta om en...

Plus att storpack grovfibrigt visar att man är miljömedveten och ekonomisk av sig.

Anonym sa...

Med hänsyn taget till mängden rövragg och annalkande hemorojder, finns det bara en sak som gör nytta och det är det grovfibriga pappret. Ska det bli rent så ska det. Fjollpapper skapar bara onödiga kånkelbär, samt andra eksema utväxter.

Petwi

Kollegan sa...

Det där var allt ett konstlat, påhittat problem.

mikebike sa...

anonym: tidningspapper låter halkigt och allmänt dumt!

anonym: ja men å andra sidan verkar ju balen som att det är ens intresse.

antira: underredet... mohahahahah!

tinsel: hmmm ja fan det är inte helt lätt detta!

anonym3: fast egentligen handlar vaelt mer om mängden papper på ett inköp. massor eller mini? vilket är minst avslöjande

kollegan: tycker inte jag.

Anonym sa...

Singelrullen definitivt. Alternativ ett signalerar ju "jag bajsar ofta o är en snål jävel" medans alternativ två signalerar att man gör det med finess och klass när man nu gör det. Visst, en rulle signalerar viss desperation men inte lika mycket som en rulle oblekt fulpapper gör. Vissa av oss bajsar så sällan att vi bara behöver en rulle, haha! Bajsandet är en universellt problem som inte ska trivialiseras av "kollegan" //Milla

Anonym sa...

Kanske är det så att det ger män en viss "fjollstämpel" att köpa det fina pappret? De kanske vill att det ska riva gött därbak? Jag behöver inte bry mig om sånt, jag köper finpapper o tar hand om min röööv! :) Milla

Silverfisken sa...

Singelrulle andas alltid akut desperat skitnödighet. Not good. Not good at all.

nina sa...

Lätt att man ska köpa redigt toapapper i bal. Det visar att du är koolare än att du ska fisköpa toapapper. Du är en självständig människa som skiter fullständigt i vad andra tänker. Och dessutom har du så mkt papper hemma att hon också kan följa med och lägga en rackabajsare på din toa. Egentligen är ju en bal värsta raggningen med andra ord.

Du bor dessutom så pass stort att du får plats med en bal. Du har även så mkt pengar att du har råd att köpa en bal i slutet på månaden. Så det så.

mikebike sa...

hahahah... alltså det känns som att det finns två jävligt tydliga läger.

Fredo sa...

Du har ju massupfittat det här med pest eller kolera. Det är väl självklart att man tar den grovfibriga. Kom igen nu med nya förslag annars kommer jag ner och spöar dig.

Simon samurai sa...

Får man lov att mixa upp med lite andra totala vardagslyx-varor så kan det ju snarare ge intrycket att den här snubben, han är en riktig high rollin hustler, liksom..

I'm rich, bitch!

Simon samurai sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Los Angeles sa...

Det jag allid köper (som kanske inte finns i Sverige så det blir utom tävlan) är Charmins största rullar.
Ett 6-pack innehåller lika mycket papper som 48 vanliga rullar! Mängd motsvarande en rejäl bal med andra ord, men är inte mycket större än ett vanligt 6-pack. Och det är ingen tom marketing slogan heller, inte ens min fru kan göra slut på en sån rulle på mindre än en vecka!!

OK, namnet (Charmin Mega-roll) är lite olyckligt, och kan kanske antyda at man är en professionell bajs-fantast. Men det kompakta formatet överväger. Vem vill stå på parkeringsplatsen och baxa in en jättebal med toapapper i V70:n, som om man varit på Home Depot och köpt isolering...

Andreas sa...

Singelrulle kan också verka snålt, hur dyr den än må vara. För mig signalerar den på ett högst skitnödigt sätt att personen i fråga verkliga måste gå på toa asap, men försöker dölja det genom att köpa lite finare papir.

Johanna Graf sa...

Min morbror i Göteborg har alltid vägrat att köpa dasspapper överhuvudtaget. De snygga kassörskorna kunde ju tro att han gick på toa! Till saken hör att gubben har sådär 500 högskolepoäng och bl a är leg. psykolog. Sju-u-kt. Han brukade muta sina barn att gå och handla när muggpappret var slut. De visste vid tidiga år vad dessa tjänster var värda, så priset blev högt, mycket högt.

Själv är jag en snål jävel, uppfostrad i det blå-vita 70-talet, så jag köper med ohämmad njutning bigga sandpappersbalar på Ö&B, ivrigt räknandes på hur många ören jag tjänat på affären och glömmer glatt bort vad det kostade att köra bil dit.

Johanna Graf sa...

Min morbror i Göteborg har alltid vägrat att köpa dasspapper överhuvudtaget. De snygga kassörskorna kunde ju tro att han gick på toa! Till saken hör att gubben har sådär 500 högskolepoäng och bl a är leg. psykolog. Sju-u-kt. Han brukade muta sina barn att gå och handla när muggpappret var slut. De visste vid tidiga år vad dessa tjänster var värda, så priset blev högt, mycket högt.

Själv är jag en snål jävel, uppfostrad i det blå-vita 70-talet, så jag köper med ohämmad njutning bigga sandpappersbalar på Ö&B, ivrigt räknandes på hur många ören jag tjänat på affären och glömmer glatt bort vad det kostade att köra bil dit.

Cax sa...

Efter att ha läst din blogg ett tag så har jag börjat ana en viss besatthet i dasspapper...Varför?
Skit och var glad som vi slammsugare brukar säga!

Shatner sa...

Jag skulle kört på finliret. Då finns chansen att kassörskan tar det som runkpapper. Bättre eller hur?

Axel sa...

Jag skulle välja alternativ nr 1.
Jag skulle glatt vandra fram till kassan med mitt megapack DDR-skitpapper konsistens sandpapper och glatt utbrista:
"Nu jävlar ska det torkas, serru! Nu ska jag lägga benen på ryggen och kuta hem med mitt nyinhandlade papper, och sen blir det åka av hähähä."

Den parfymdoftande singelrullen verkar vara något som Madonna köper när hon ska torka sig i arslet, och jag hatar Madonna.

Anonym sa...

Men. Borde det inte vara helt smärtfritt att köpa vilket som och fråga om man kan få det inslaget - då förstår ju kassören att det är en gåbortpresent. Att man ska ägna sig åt att finbesöka bekanta.

//petra

Lauren sa...

Hmm, jag skulle nog inte köra med falsk marknadsföring utan köra på med mina, egentligen totalt oekonomiska, Eldoradobalar. När man tänker efter VEM är egentligen glamorös inne på toa?? Det finns mycket bättre ställen att vara glamorös på. Om man nu skulle få ihop det med kassören/kassörskan vill man ju inte höra resten av livet: "Jag valde en Lambi men det var en Eldorado".....

Vikki sa...

som föredetta kassörska på ica kan jag berätta att man väldigt sällan kommer ihåg något någon kund köper...Inte ens när det är ens föräldrar som handlar av en..hehehe...köp va fan du vill, för kassörskan kommer inte bry sig...(i bästa fall är hon upptagen med att spana in dig eller någon annan)...

Anonym sa...

Jag är ledsen. Kan inte läsa och tycka att det är roligt för du gjorde en särkskrivning... horribelt. Trodde du vakade över ditt språkbruk bättre än så!
:-P

Och inget av alternativen stör mig nämnvärt. Den skitsnygga kassören avänder också dasspapper, för inte faen skiter han rosenblad!

Shatner sa...

Och hur förståndshanikappad är du då, Plattkatt?

Shatner sa...

Och hur förståndshandikappad är du då, Plattkatt?

Shatner sa...

Man skulle verkligen kunna kalla dig brilliant, ca 5 inlägg de senaste tre månaderna. Shit dags att kolla plattkatts blogg, hon särskriver ju aldrig.

StyleSucker sa...

Toilet paper with celebrities on, is what I always wipe my ass with. Feels xtra nice, check it out:

http://stylesucker.blogg.se/150107194944_whats_inside_my_handbag1.html

Take care!

adde sa...

Nej, Mike, jag har aldrig fattat prylen med dig och dasspapper. Fullständigt obegripligt. Det är en helt annan sak att jag ogillar att köpa kådisar på ICA, en helt annan sak, men dasspapper? Vad har du dasspappret till??????

Mamselamsen sa...

Klart som ögat man tar det grova. Det kan ju även användas som melittapapper när det kniper.... och det gör det just nu i detta huset.

mannen runt hörnet sa...

Självklart tar man det grova. Vad är dealen med att finlira med den sexiga singelförpackningen? Jag menar, det är knappast något som är till för ädla syften. T.ex. att "nobla" någon av dagens riddare eller dylikt. De flesta vet vad dasspapper är till för. Man tar bort det bruna mellan skinkorna, det är varken ädelt eller nobelt. Det är en bajs cleaner (rätt äckligt alltså).
Så det är knappast något man köper för varken pondus eller status, genom köpa singelpack lider det till att man måste gå igenom denna procedur flertalet gånger. Vilket självfallet ej är att rekommendera då kassörskan (den snygga) kommer att komma ihåg än som snubben som alltid köper skitpapper.

Sen det där med särskrivningar. Horrace Engdahl skiter väl han också?

Anonym sa...

När du ändâ är i affären sâ tycker jag att du ska vräka upp följande pâ rullbandet; tre dosor snus, sexpack lättöl, FIB-aktuellt, lökchips och 4-pack oblekt dasspapper.

Dosiss

Anonym sa...

Jag skulle lätt köpa finpappret. Fick amöba när jag var backbackade för ett par år sen och gjorde av med 2 rulla resetoapapper (denistet>bly) på en natt, kunde inte sitta på dar efter det så nuförtiden får min ändalykt inget annat än det bästa.

Anonym sa...

Men den stora balen papper signalerar ju att man inte är singel utan snarare har en hel hord snoriga, vinterkräksjuka unga hemma och vilken snygging-kassör vill bli involverad med en sån? Singelrullen visar ju åtminstone att man är singel (och dessutom har för mycket pengar att göra av med).

Anonym sa...

"Den mest attraktiva kassören/kassörskan.." Han/hon är alltså minst ful? Av alla kassörer? Det innebär att han/hon fortfarande kan vara rätt ful. Och då är det ju inga probs. :)

Jag sitter i en kassa ibland, i en helt annan typ av butik men vi har varor som nog skulle kunna motsvaras av grovt eller mjukt toapapper.
Och om jag tänkte: "oh, vilken snygg kille" om en kund. Och så köper han mjukt blommigt papper så skulle jag nog tänka: "nähä, inte singel".

Alltså: Vill ni visa att ni är tillgängliga - köp grovt.

Luca Brasi sa...

Vad har du för tvångstankar kring toapapper egentligen?

Smurfan sa...

Välj balen om du vill ha någon som helst chans hos tjejen. Dejtade en kille ett tag som hade löjligt fint toalettpapper- ulligt mjukt, tokblekt och försett med gulliga mönster. Manligt? Inte på många fläckar...

Fröken Lund sa...

Lyxiga singelrullen alla gånger!
Alltså, jag håller inte med om att den signalerar akut skitnödighet. Jag tycker snarare att en jättestor bal med dasspapper signalerar gott och väl: "Herrejävlar vad här ska skitas!" och det är inte bra alls.

Anonym sa...

Helt klart jättebalen med papper. Om jag köper en sådan behöver jag inte köpa dasspapper igen på ett år. Om du köper enkelrullen måste du utsätta dig för "pinsamheten" varje vecka.

ullis sa...

Nu tycker jag att folk ska sluta klaga på att Mister Bloggfrossa tar upp dasspapper ibland. Alla har vi våra återkommande saker vi funderar över och om det råkar vara en i-landsgrej så är det väl stabilt. Personligen har jag problem med små människor. Nåväl, Jag skulle lätt köra på balen med dasspapper. Dels för att jag inte orkar finlira med nån rulle som antagligen kommer ge mig sjukdomar pga parfymeringen, och dels för att den antagligen kostar lika mycket som balen med papper. Som tjej köper man ju mensskydd titt som tätt och det är minst lika awkward inför en hott kassör som dasspapper. Dasspapper använder han ju iallafall själv.