fredag, januari 05, 2007

Morgonstund har bly i mund

Iallafall om man bor på sawstreet i Majorna. Imorse vaknade boende i området till en vinjett av en semiautomatiskt avfyrad kulsvärm från en automatkarbin (min gissning ak5). Klockan var runt halv sex. Det är lite udda kan man tycka.

Vad ända in i helvete kommer det sig att Majorna gått och blivit Hisingen.

Så jävla onödigt att göra en drive-by när pizzerian är stängd. Muppigt. De hade åstadkommit mer skada med en gatsten och bra mycket mindre snuthetta. Jag fattar inte dealen.

På film hade en hård pastafet maffioso med permanent skäggstubb och purken attityd kommit in, bestället en Calzone med extra mycket ost och sedan betalat med ett kulhål i pannloben och dricksat med ett par rundor i torson på pizzabagaren. The End. Men nu ska det hålla på och skjutas för tomma bänkrader. Det är bara tröttsamt.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Fan va fega dom är.

Men tur är väl det för risken att oskyldiga skall stryka med ökar ju markant om dom kör sina drive bajs under vanlig dagtid.

Har denna pizzeria några kunder förresten?

Helena sa...

Fan va gött det känns att man ska flytta till majorna nura... =S

Anonym sa...

Bra men också dåligt. Oskick att väcka folk så där tidigt, det vet ju alla att det mest är slackers och akademiker på sawstreet. Bra att panga när så få som möjligt är ute, om man nu verkligen känner att man måste rasta hagelbörran.

Anonym sa...

yo mama's so poor, she does her drive-bys from the bus.

Blancaflor sa...

"Samtidigt med skotten mot pizzerian i augusti, besköts också Naser Dzeljilji som har utpekats som ledare för Naserligan."

Later logiskt att han är ledare ;) (fran GP)

mikebike sa...

blanca: hahah ja jag tänkte exakt samma sak. vaffan den kallas väl naserligan av en anledning.

mikebike sa...

pedro: du jag har faktiskt inte sett någon där inne en endaste gång.

helena: majorna är ändå alltid majorna;)

lisa: onödigt att de ska panga, såna jävla fasoner kan de hålla sig med på hisingen såklart men inte i majorna.

Jessica sa...

Haha! Majorna har blivit värsta gettot. Annat var det när jag var resident i området. Fint som få var det. Folk gick runt och spatserade. Lyfte på hatten och sa god dag.

da bomb sa...

Det kan du gott ha för dina iofs roliga Hisingsdissar.

Ikväll börjar vad vi länge väntat på och jag vet att du precis som jag kommer att sitta klistrad kl 21.00 framför SVT1 när Tusenbröder III går avstapeln.

Tusenbröder-trilogin är i klass med Ringen-trilogin och den bästa svenska produktionen någonsin. Bergman framstår ju som en prao i jämförelse.

hank sa...

Gick förbi härom dagen och undrade över kulhålen från förra gången. Det enda man kunde se var skylten som var lite tilltufsad.

ja ja, all PR är ju bra PR säger de ju. Men i detta fall. ?

Aldrig en kund där...

Anonym sa...

Heeej, vet du vad det är för dag idag.....?

Luca sa...

Mike du skulle ju vara en stilbildande hårding, den som VET varför det sker sådant här...

Jag brukar hota med "Mad Mike" men det kanske inte är så farligt som det låter...

Silverfisken sa...

Jag gissar AK4. Lättare att få tag på. Man har la bott i Frööölunda.

caiman sa...

Let's face the facts:

Majorna är det nya hisingen.

Anonym sa...

Hör inte till detta inlägget egentligen, utan till det om BB-Linda. Här är nämligen en del av fortsättningen för den stackars flickan. http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,969234,00.html

PP sa...

Köpte en pizza där i höstas (just innan första omgången bly...) och måste nog tillstå att inkomsterna inte bara kan komma från matlagning...

Man är ju inte så känslig på pizza fronten. Pizza är ju pizza, flott och salt är ju det man vill ha i bakfyllan, men detta var ett bottennapp. Fan tänk om det inte alls är gängkrig, kanske bara någon med lika risigt morgonhumör som jag som råkade sätta i sig några kalla rester från gårdagen när han vaknade...

copystar sa...

Gissar att vapnet som väckte Såggatan var den klasiska Kalashnikov. Östra förorterna verkar vara ett enda stort mobförråd med vapen och sprängmedel från Balkan. För några år sedan när Avenyn 10 fick ett trettiotal extra ventilationshål, hade skytten lämnat vapnet på marken utanför restaurangen. En ganska skum syn när man trampade till jobbet och såg detta visitkort med den tydliga hälsningen " Vi har fler. Många fler. Bara så ni vet".