tisdag, januari 16, 2007

Adaktusson talkshow

Ine förrän satan går på gatan brukar jag säga. Men på Tv8 är tydligen allt möjligt. Lars "Agenda" Adaktusson har gått och blivit deras tunga ankare. Bara att gratulera. En egen talkshow. Det är så mycket hardcore det kan bli.

Nu är det David Letterman, Jay Leno och Lars Adaktussson. De tre giganeterna i talkshowvärlden.

Adaktusson, den enda mannen mig veterligen som på riktigt behärskar förmågan "dödlig tråkighet". Om han var en superhjälte så skulle hans superpower vara att han kan tråka ihjäl precis vem som helst inom en världsomspännande radie. Han har en stark aura den mannen. Som tittare är man illa ute, men vid närkontakt är man rökt.

Under januari börjar han skörda sina första offer.

Jag måste erkänna att jag diggar Lars Adaktusson. Mycket. Samtidigt är jag livrädd för honom just för att han förmedlar en sådan hänsynslös tråkighetsfaktor. Han spelar i en egen liga. Han är lite som taklshowvärldens Dirty Harry - men ändå inte.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Och han har en hjälmfrisyr. "Legogubben" i folkmun.

mikebike sa...

hahaha... ja han är fan en exakt kopia av legogubben. shit!!

Anonym sa...

Ja! Haha.

Och tack för besöket hos mig.
Hellsongs är fantastiska ja. Jag vill också se dom live!

AC. sa...

Haha.. fast jag tycker det är skönt med en pålitlig, seriös grundpelare i det annars så glättiga mediabruset. Lite motvikt till alla ytliga och flamsiga förkvälls-miffon och dokusåpe-bimbos.

Anonym sa...

Jag gillar Adaktusson. Ordet "tung" passar nog inte in bättre på någon annan svensk reporter. Är väl lite hans grej att vara råseriös, men han var faktiskt riktigt skoj på nån gala för ett par år sen (minns inte vilken), jävligt torr humor men wtf det funkar. Ibland. Appropå en annan lookalike: Peter på tv4 nyheterna är jävligt lik Monchichi.

mikebike sa...

ac: word! MEN det förringar inte att adaktusson är dödligt tråkig.

ac. sa...

Det skönaste är ju de extremt få tillfällen då han faktiskt drar på smilbanden lite grann. Det är så sällsynt att det är en helt utomjordisk upplevelse när det väl inträffar =D

mikebike sa...

haha du verkar ha en buff för mister adaktus;)

t.b.f.t.e. sa...

Det som förbryllar och förvirrar är att han har en "ny" talkshow. Jag vet inte, men har han haft en talkshow innan?! Jag satt som klistrad framför agenda på söndagarna när han var programledare. Men jag skulle inte kalla det för talkshow, kanske sexshow. För när han presenterade alla mäktiga män och kvinnor kom han. Man såg det på honom. Han förvred sitt sansikte en smula, en sensuell blinkning här och ett darr på läppen där. Det var perv inte talk. Men jag blir ändå lite sugen på att få in sveriges svar på fox.

Anonym sa...

är väl ingen överaskning att timbros propaganda-tv köper över nån som är lite mer seriös och balanserad än ortmark (som vid sidan av att vara en grinig högergubbstrutt också är jävligt tråkig). men det lär nog bli mer talk än show skulle jag tro...

jag förvånas iofs inte av att adaktuson är så tråkig och torr - han är ju kristen med i någon frikyrka. kan inte påminna mig om så många frikyrkliga människor som är särskilt roliga. i alla fall inte avsiktligt.

gillar gud inte humor? eller så är kristen humor så subtil och tjärsvart ironisk att gemene man inte förstår sig på den. som livet, typ.

hur som helst skulle jag inte vilja ha lars adaktuson som brordsgranne på middag...

/c

Anonym sa...

Jag kan inte annat än hålla med... Han är verkligen tråkighet personifierad!!!

Stefan sa...

nä du mike. han har inte en suck mot Virtanen som är så tråkig så att själva ordet tråkig faller i koma och vi titt....zzzzz

Anonym sa...

Jag sörjer att jag inte har möjlighet att titta på tv8. Det var verkligen en sorgens dag när LA flyttade...

KOM TILLBAKA LASSE!

Fredo sa...

Han är cool. Och har fattat innebörden av att nischa sig. Att han också är riktigt rolig har han bevisat. Problemet kommer när någon vill utnyttja det roliga sättet han har. Då öppnas dörren för mycket och han blir tråkig. Och en sådan tråkighet är mycket värre än den tråkighet, du refererar till Mike.

Hjälm på.

Anonym sa...

Ja jag känner att jag dessvärre håller med angående Adaktusson. Tråkighetsfaktorn e ju hög men han kör som sagt sitt egna race och det gillar jag. Jag respekterar hans kompetens också. Han känns alltid trygg. Hellre det än massa roliga fjantar som ska figurera i media jämt, det har vi väl nog av ändå?

Lars Anders Johansson sa...

Läste här i kommentarerna att L A visst tillhör någon frikyrka. Om detta äger sin riktighet förklarar det frisyren!

Anonym sa...

Mitt första år i Stockhom var jag inneboende hos en kvinna som var kusligt lik Lars Adakuson (+ pudelpermanent).

Anonym sa...

Hej,
har flera gånger hört att Adaktusson är extremt rolig privat. Bland annat har det diskuterats i Lantz i P3, med honom själv flera av hans kollegor.

mikebike sa...

annie c: hahaha ja fy fan vilket öde att vara kvinna och se ut som mr LA. ja man med för den delen. btw jättekul att se dig här igen. det var längesedan vi hördes som fan. ska ta tag i det. moss moss!

Anonym sa...

Men har ni inte sett reklamen för hans talkshow då?!! Han stiger ur en bil och blir genast omringad av en hop kvinnor som tittar helt beundrande på honom. Meh! Jag menar, come on... Adaktusson som ett sexobjekt... Tror inte det va?!