tisdag, augusti 08, 2006

Jimmy Nordin tog en för laget

Ja vad ska man säga. Friidrottslandslaget är själva sinnebilden av ett gäng urmesar för mig. De är så skitnödigt korrekta i alla situationer att jag får lust att örfila upp dem var och en. Ta fram människan i dem. Om den finns kvar.

Så äntligen händer något. Jimmy Nordin den medelmåttige kulstötaren gör ett taskigt kval och lackar ur fullständigt. Precis som alla de andra skulle vilja men aldrig skulle våga göra. Han springer upp till VIP-baren och super ner sig. Rakt av.

Tar en för laget så att säga.

Då går larmet. Han super i landslagdräkten - heliga Moses - inte landslagsdräkten. Det är ju en dödssynd. Förbundskaptenen bussar farbror blå på honom och rabalder utbryter. Sveriges kulstötarhopp får dela tak med resten av stans fylleristsvin... och tidningarna frossar.

Det är en fet jävla Jackpot. Idrotts skandal. "Kan han komma tillbaka efter det här", är frågan. "Han behöver hjälp". Citaten haglar.

Ärligt talat. håll i ponnyn nu för fan. Killen blev deppig och gick ut och söp till. Big deal eller? Sånt händer varje dag utan att världen går under. Jag vill inte höra det där förbannade lipet om att han är en dålig förebild. Inte för detta. Han var en dålig förebild långt tidigare.

Killen har fan spelat in en platta eller två och kallar sin musik fyndigt nog för "kulpop" *Jag skruvar på mig* Det är bara för pinsamt. Det borde han fan ha bonk för. Har han inte vett att skämmas för det ja då vet jag inte och DET är vad jag kallar idrottsskandal. Där borde förbundskaptenen ringt in en dödspatrull om ni frågar mig. Men att kalla in piketpolis för att han drar i sig lite vodka... lägg av nu.

Jimmy Nordin har även gjort sig en liten hacka på att kränga dildos, kukringar och annat skoj via sin hemsida. En riktigt liten entreprenör om ni frågar mig. Det du Holm! Det du Klüft"!

Fast det är klart, vad ska en kille göra när alla andra får fickorna fulla med degos via McDonalds och Reebok.

Visst är killen en vandrande katastrof men hans idiotupptåg är ändå rätt sköna inslag i den annars så äckligt vattenkammade skaran av frisksportarsvin.

Personligen är det bara två saker som förbryllar mig med Jimmy Nordins "fylleskandal".

Ett: Kunde han inte duschat och bytt om innan. Inte för att jag bryr mig ett skit om landslagsdräkten utan för att jag själv kan känna mig provocerad om jag hamnar i baren bredvid en kille/tjej med taskig hygien.

Två: Jimmy Nordin hävdar att han hällde i sig två sexor vodka dierkt efter varandra och sedan inte minns ett skit. Det är helt otänkbart att en kille med hans hydda går i däck på två sexor. Såvida han inte drack dem med ändtarmen eller blev tokdrogad.

37 kommentarer:

Fabbe sa...

Ja jävlar, har inte snubben en lite hes dumihuvet falsett också, så där lagom inavlad känsla. jag ger mig fan på att han är en jävel på att lira banjo med.

men som du säger, det är väl fan skitsamma om han krökar till, vi behöver lite mänskliga idrottare inte dom där medietränade asen som Klüft och gänget. Varför är friidrott så förbannat flåshurtiga, alla verkar så käcka och skojsiga?

Det verkar vara dagens grej, jag dissar Klüft så det sjunger om det och du sågar medias hantering av Jimpa

Anonym sa...

Det som ändå kan vidimera Jimmys story om två sexor är att Den Tanige Mesen Som Ändock Får Betrakats Som Hjälte Från En Svunnen Tid Gärderud sa i TV att han såg Jimmy vid femsnåret och han då såg såväl nyter som nykter ut. Vidare kanske man kan skylla på värmen. Men det är förstås skitsnack. Så här gick det till: Jimmy är ju för fan mer eller mindre norrlänning och hade förstås med sig lite i dunken på rummet som han halsade bra ur INNAN han drog sina två sexor i VIP-baren. Tekniskt sett har han inte ljugit.

Och för fan mikebike, det heter väl inte "Idrotts skandal"!

mvh/Daniel

Snowman sa...

Tro mig när jag säger att Svenska idrottare iaf är mer mänskliga än många andra nationer.
Dock min favorit är Georg Hackl. En tysk jävla rodelåkare från Bayern, pratar med den mest breda dialekt. Säger att han tränar regelbundet men att han dricker mer öl under sommaren så att han kommer upp i genomsnittet för en normal tysk... killen har ställt upp i WOK-VM. ja du läste rätt. En av dom stora komikerna här i Tyskland har varje år ett WOK-VM. Innebär att man sitter i en WOK och åker ner för en rodelbana, i typ 120 km i timmen! Han har vunnit 2 av 3 år. Slutade nu efter Turin OS men skulle väldigt gärna följa med som tränare till Vancuver. Citat: "om min tränar karriär inte tar fart åker jag med för att hälla upp öl till dom andra". Sägas ska att killen drog en stor stark direkt efter varje tävling, live i TV typ. Kan ni tänka er det i Sverige?
Riktigt skön snubbe.

mikebike sa...

fabbe: ja visst fan lirar han banjo. det är jag fan säker på;)

daniel: bra att du redde ut förloppet;)

snowman: haha ja nu har iallafall jimmy gjort avtryck. han tar på sig rollen att vara mänsklig för hela laget. det är fint. det är vackert nästan.

åsiktstorped-micke sa...

är inte killen nykter alkoholist? eller var, innan den här incidenten. då är det lite tragiskt. och det skulle förklara hur man kan bli dyngrak på två sexor. jag blev full på tre lättöl efter att ha varit nykter i sex år.

jag tror att klüft & co super till rejält när det är dags. men de ser till att göra det i rätt sällskap så det inte kommer ut. ungefär som anna sjödin, fast tvärt om.

dny sa...

mikebike: Ville bara titta förbiu o säga hej från NY. Slå en signal till mitt New York nummer om du har vägarna förbi. ;-) Ville dessutom bara säga att din impact på mitt fotograferande börjar bli jobbig. Jag är inte helt nöjd med de nya motiven och tankarna soom kommer till en efter att ha hängt för mycket på din blogg. :-) Peace bro. //el ojo • new york

Max sa...

Öh, i själva verket drack han de där sexorna med ändtarmen, precis som du gissade.

Jag var där, jag såg spektaklet: landslagsdräkten nere på knäna, den håriga häcken i vädret å det grövsta, den långa armen före med vodkan i häll-position, och så "swisch-slurp".

Svårt att beskriva egentligen, jag antar att man måste se det för att riktigt förstå...

fenix sa...

Dammit Mike, har börjat läsa hela bloggen och hunnit till januari nu. Du är fan ett geni! Om jag inte redan vore gift skulle jag fan fria till din blogg. Har inte skrattat så mycket på en dag sen jag vet inte när... och är det nåt jag behöver nu i dessa väntedagar så är det humor. Tack!

Josh sa...

Du har särskrivit! Ditt as!

För övrigt tycker jag att rabaldret om herr Nordin i vanlig ordning är överdrivet. Men gapandet om hans dildokrängande var ännu löjligare. Vad han gör på sin tid ska förbundet högaktningsfullt skita i. Eller betala honom för att representera dem 24/7/365.

mikebike sa...

åsiktstorped: japp då är det tragiskt. jag har inte hört nåt om att han är gammal alkis.

dny: tjenna danneman. härligt att se dig. klart jag kontaktar dig om jag kommer till stan så att säga. fan jag längtar dit varje dag. lyckost dig.

max: jaha så du hängde i vip-baren? jag har hört att alla dricker med röven där.

fenix: hej hej. det var väldigt fina ord. jag blir alltid lika glad när någosn skriver att de läst igenom HELA bloggfrossa. det känns väldigt stort för mig. tackar allra ödmjukast.

josh: ojdå en särskrivning. gud förlåte mig. hoppas jag får behålla händerna. men håll med om att det är jävligt kul att han säljer löskukar på sin fritid. fan det vill jag läsa om i historieböckerna. om han bara vore bra på kula. nu bryr sig väl ingen.

åsa sa...

"kulpop", jag dööör.

Nemo sa...

Allt jag har att säga om detta finns på min blogg - men sammantaget;

1. Tragiskt att killen fettar ur så grymt och låter sig intervjuas medan hästarna fortfarande rusar indiangalopp - kanske därav hans snedvrängda uttalanden.

2. Landslagsledningens skitnödiga agerande - som det redovisas i pressen iaf.

Hegerfors sa...

Envisa rykten gör gällande att han "stötte" på någon i baren...

el guapo sa...

Go Jimpa. Get shitfaced is the shit. Hade han bara hunnit med att nita Holmfanskapet, imitera hon den där rubbade Klüftbruden och kanske lägga in en stöt (no pun intended) på Kajsa B så hade jag fanimej nästan jublat mer än när Tyskland spöade Argentina i VM. Och nu regnar det. GÖTT!

Jaaan sa...

Dags att beställa en "Jimmy Nordin" nästa gång man besöker sky-baren på Gothia.
En sexa vodka med en nypa talk

Mamselamsen sa...

Men som jag skrev hos mig:

"Killen ska ha en eloge! Han doppade sig EFTER tävlingen, till skillnad från vissa andra".

Mamselamsen sa...

DOPADE menar jag förståss.

Anonym sa...

Kulstötning heter shot put på engelska. Kan undra om han tänkte på det när sexorna stod uppradade på bardisken...

Caravaggio sa...

Är han inte en sämre förebild genom att vara en horribel kulstötare men ändå satsa på att vara med i mästerskap istället för att bara lägga av?

da bomb sa...

*garvar* och håller med. big fucking deal!?! kul att det händer saker då Holm och Kluft är såna jävla mesar att man fan skiter ner sig.

Lottchen sa...

Varför pratar vi om sprit när vi kan prata om hans kulpop?! Hur får jag tag på skivan? Tror banne mig jag firar med två små ynka sexor när jag lyckats. Möjligen vinglar jag till lite då, men att Jimmy N. skulle däcka av två stadiga drinkar... Nä, lägg av.

Nino sa...

MikeBike, nu var det ett tag sen jag tittade in här (tänk - sommarlovet byggde den läslättja) men träder in här och läser och...du är så jävla skön! Eftersom jag vet att du är gift tänker jag ju inte fria till dig, utan i sedvanlig ordning (nu när jobb är igång igen) läsa dig, vareviga dag. Och Nordin - jag säger som lottchen, hur fan får man tag på kulpopen, hahahahahaha

PlattKatt sa...

*vinkar till mannen*
Tjohäj!
Jag har för första gången på flera veckor presterat ett blogginlägg. Tänkte bara informera om någon intresserar sig.

Och du, är det inte dags att släppa Holm nu? (även om detta inlägg inte handlar om just honom)
Han är ju bara en liten man, inget mer :-P

Och låt de fräsiga friidrottsnördarna supa till. Det kan de behöva. hahaha

Ha det gott!

Bitterfittan sa...

Har också reflekterat över Jimpan idag.
Han är en hjälte enligt mig, han har fan spöat en vakt, lite cred ska han ha.

Vem fan vill inte supa ?

Janet sa...

Såg du hans försvarstal i Svt?

Hahahaha

Stackare... ;)

adde sa...

Dålig förebild? Hmmm... Hade jag inte haft TV och tidning hade jag garanterat aldrig fått reda på att han tagit sig en bläcka. Om nu media är så angelägna om att alla ska vara bra förebilder kanske ett tips kan vara att inte blåsa upp sånt här till så orimliga proportioner? Jävla idioter!

onky sa...

Tror inte det var två sexor, det är en efterhandskonstruktion. Han skulle egentligen säga två 75:or, men avrundade det till talet mellan dessa, alltså 6. Tyckte kanske det lät bättre...

Jeffrey Lebowski - The Dude sa...

Var har fått ifrån att han skulle däcka efter 2 sexor Vodka.

Naturligtvis är det så att gränsen för minnesförlusten gick där. Om han lagt av i tid skulle han kommit ihåg allt. Och med i tid menar jag inte efter dessa två sexor utan efter just så mycket han tål utan att få minnesförlust.

I övrigt tycker jag att det tyder på DÅLIG SMAK att hålla i sig sexor med något så SMAKLÖST som vodka. När det finns så mycket UNDERBAR sprit, man bara kan sitta och smutta på. Islay Whisky, Grappa, Marc, Calvados mm.

Och så häller fanskapet i sig vodka. Kanske kan man kalla vodka drycket för extremt amatörmässiga eller lika extremt proffessionella alkoholister.

Amatatörerna väljer det för att de inte klarar av bättre grejer och alkisarna för att man lätt kan få i sig tillräckliga mängder ALKOHOL.

Anonym sa...

Lebowski - Kan du verkligen tänka dig Jimmy Nordin, mannen som säljer löskukar for a living dricka sig full på Calvados!? Nej, vodka makes perfect sense, att han skulle hinka i sig något mer classy än bourbon har jag svårt att tänka mig.

Isabelle sa...

Det är så typiskt svenskt att ta det som en katastrof. Jesus, vi dopar oss inte i alla fall! (?)

Keijo sa...

Håller med hundra procent. Han lackade ur, och krökade. Fan, det skulle man ju ha gjort själv efter att ha misslyckats. Det var dessutom dags för nån att ikläda sig rollen som bad-boy efter att Pat Sjöberg lagt av.

Vodka känns för övrigt som pro-dricka. Hela Ryssland är väl byggt av vodkaproffs.

Jeffrey Lebowski - The Dude sa...

Jag tror att Jimmy Nordin skulle kunna dricka sig full på Calvados, han skulle säkert kunna käka sig packad på Skokräm.

Men varför inte skjuta in spriten i armvecket som en Heroinjunkie. Det skulle säkert vara ännu effektivare och framför allt snabbare.

Jag tycker ändå att det är patetiskt att dricka sig drängfull bara för att man åkt ut i ett kval där man ändå aldrig haft en reell chans.

Alkoholhaltiga drycker är till för att njutas inte för att missbrukas. Namnet till trots "drecker" jag inte kaukausier (Vitryssar).

Det är väl ok att sälja lösapparater för sin försörjning, huvudsaken (oavsiktlig ordvits)är att man inte säljer sin äkta vara.

Men stackarn var väl körd från början. Bara förnamnet är definitionen på White Trash. Det kan väl inte finns en biltjuv (av svensk härkomst) som inte heter Jimmy.

Bourbon skulle nog passa honom fint, min favoritBourbon är "strålande" och heter Jimmy.

Anna sa...

Hahha, jag kan inte heller släppa kulpop! Vad ska det betyda? Finns det fler som håller på med denna smått obskyra musikstil?

Luca sa...

Jag har missat något i denna "skandal".

Var karln under nykterhetslöfte, i tjänsten eller något sådant?

Okej han blev jättefull- det slog fel pga annat. Har han skadta folk? Har saker blivit förstörda?

Om jag var med i samma lag som Holm skulel jag ta två sexor för at orka gå till frukosten. Även om det var två sexor sprit och 5 öl jag förträngt..

Jeffrey Lebowski - The Dude sa...

Kulpop?

Föregångaren lär ha varit Jerry Lee Lewis redan i mitten av femtiotalet då han släppte sin stora hit "Great Balls of Fire" (Oj mina ballar brinner).

Senare i början av sjuttiotalet kom den rodnande gruppen deep Purple ut med sitt album "FireBall" som väl lär ha handlat om samma sak.

I slutet av sextiotalet hade dock Janis Joplin och hennes storebröder i det hållande kompaniet spelat in Ball and Chain, en vad det verkar lite mer kinkie variant (bondage).

Gjorde en snabb sökning i minnet och kom upp med följande låtar som nog kan inlemmas i kulpopgengren.

....Ball, At the Ball, On the Ball {World Cup TV Theme}, To the Ball , Ball and Chain, Hi-Ball, Ball of Fire, Odd Ball, Ball Up, Ball With Me, Be the Ball, After the Ball, She's on the Ball, Ball and Bun, Big Ball, Get on the Ball, All Ball, Ball & Bum, Ball and Gag, Ball and Pin, Ball Man, Ball of the X.T.C, Ball One, Ball Out, Ball Two, Ball w/Me, Ballay-N, Belle of the Ball, Ball Game, Play Ball, Ball the Wall, Just Ball, Let's Ball, Moth Ball, Ball, Rubber Ball, Anga Ball, B-Ball, Back on the Ball, Back to the Ball, Ball and Bail, Ball at Home, Ball at the Hall, Ball Baby, Ball Ball, Ball Bats, Ball Five, Ball Four, Ball Girl, Ball Hard, Ball of Funk, Ball of Hash, Ball of Hate, Ball of Love, Ball of Yarn, Ball the Jack, Balla, Ballo, Ballu, Bay's Ball, Bell of the Ball, Eight Ball, Crystal Ball, Ball of Twine, Blues for Ball, Can I Ball, Curveball, Disco Ball, Extra Ball, Gonna Ball, Razor Ball, Ready to Ball, Superball, Zulu's Ball, Anger Ball.........


Ball the Jack skulle kunna sitta fint när vi ändå är inne på Bourbonspåret. Visserligen är inte Jack bränd i Bourbon County Kentucky utan i Lynchburg Tennessee. Men den är tillverkad enligt samma principer med hjälp av Sour Mash (Sur Mäsk).

nane sa...

Jag tyckte det tydde på ett ganska friskt beteende-att supa sig dyngrak efter att man varit en total katastrof på jobbet-det skulle jag också vilja göra!

Anonym sa...

Det blev en 70is samt ett gäng 6or på krogarna. Mumms. Mvh Jimmy Nordin