söndag, augusti 06, 2006

Ett varningens finger

Han kunde inte låta bli. Holmajäveln.

Trots att han är medveten om att mr Needles straffade honom förra året på VM. Dels för att han var käftig och dels för att han tryckte upp den där förhatliga guldtröjan. Efter det så hade jag en väldigt givande mailkonversation men herr Holm. Jag gillade hans arrogans.

Jag beslöt att ge killen en chans att göra bra ifrån sig i EM. Och så kör han tishe-tricket. IGEN.

Enligt SVT Text har han tryckt upp en tröja med texten "Det är ens plikt att överbevisa de som inte tror" på ryggen. Jag trodde vi hade kommit överens om att han skulle trycka "Bloggfrossa is the shit".

Besvikelse. Jag överväger seriöst att ta ett par dubbelpass med Needles. Du vet vad vi kan ställa till med. Jag räknar med att han gottgör sveket. Han får improvisera lite. Annars...

Så jag höjer ett varningens finger Holm. Här har du ett citat att klippa in i lilla dagboken:
"Those who do not remember the past, are condemned to repeat it" - George Santayana

20 kommentarer:

Ina sa...

väl talat, mike!

mikebike sa...

anna: tack!

lisa sa...

men, hade det inte varit lite dålig reklam om Holmisen hade sprungit runt med bloggfrossa-tröja? Eller är all reklam bra reklam?

Björn sa...

Mitt tips gav utdelning alltså...

da bomb sa...

tyckte det var fett coolt av den lille fan att ha en sån kaxig text.

hela han är ju ett stort skämt men fan va han kan hoppa. får han bara över elefantskallen kommer allt annat av bara farten

Simply me sa...

Haha! Du skriver fruktansvart pricksakert! Tack for hjalpen med "comments" forresten :)

adde sa...

Jag håller med Lisa där, Mike, jag tror också att ditt goda rykte hade lösts upp som konservburkar i magen på en vårprillig get om han hade haft "Bloggfrossa is the shit" på magen.

Fransk Manikyr sa...

MUhahahaha >;)

karoliina sa...

i don't know

sockerdricka sa...

*ser hornen växa*

glenn sa...

Du får skicka Mr Needles på semester när det här är över. Stackarn kanske blir utbränd av all övertid. Å andra sidan får han ju akupunktur regelbundet..

Annika Löfgren sa...

Du vet den där diskussionen om toalettpapper och hur man gör med det; viker eller skrynklar-jag tror att det kommer ifrån Couplands bok Jpod-läser den nu och där hävdas att det är 50/50 hur man gör.

Luca sa...

Mike han är värmlänning.
Vad hade du väntat dig???

SixesAndSevens sa...

E han religiös? Texten på tischan låter lite så... Antar att det är han som är guden i fråga då.

Nemo sa...

Vänta bar tills putröven fläcker loss HELA texten:

"Those who do not remember the past, are condemned to repeat it - therefore we continue to serve same shit - everyday. McDonalds"

mikebike sa...

lisa: "all publicitet är bra publicitet" ...som den gamle legenden blackie lawless myntade efter att han kastat ut slaktkött i publiken första gången. incidenten osm går under namnent kött-chocken ;)

björn: klart det gjorde;)

da bomb: koolt. det får stå för dig.

simply me: vassego, vet inte om det var så avancerad hjälp direkt. tack tack förresten. kul att du hänger här nu;)

adde: det tror jag inte. alla som läst mig en längre tid vet att jag står för vad jag skriver och vet vad jag tycker. det hade varit väldigt fint om holm bar bloggfrossa reklam för att dämpa sin vidskepelse. du vet needles n stuff;)

fransk manikyr: tackar

karoliina: vad vet du inte?

Sockerdricka: där tappade du mig;)

glenn: läs ett par inlägg längre ner!

annika löfgren: tack för tipset. men tror du inte att detta varit uppe för diskussion innna den gode coupland valed att belysa ämnet?

lucha: haha ja jag vet att det räcker för dig. men inte för mig. jag kan säga att jag känner tre värmlänningar och de är helt fantastiska. iofs kanske det är skillnad på killar och tjejer?

sixx: vilken dödssynd är högmod nu igen? tror han kvalar in där.

nemo: fyndigt fyndigt;)

Luca sa...

Nemo:

Har du också lagt märke till heer Hs abnorma ankstjärt?

jag trodde det var del av spring/hoppstilen men pappan Holm ser likadan ut.

Mike: När dte gäller Holm blir det rött på alla skalor- han är förebilden för alla (baktunga) trädgårdstomtar.

Sandra sa...

Inte bara det, han har bakterinoja oxå.. Han dissar t om sin son för att inte bli smittad till sina tävlingar, det är ändå droppen.

Caravaggio sa...

Mr Needles är möjligen inte den sortens nål som kan ta en för laget och ge sig på mannen/männen som inte bara tog EM till stan utan också valde att spärra av den så man inte kan köra längre än till Järntorget utan att få en picka i ansiktet och en Stasigenomgång av bilen?

mikebike sa...

carravaggio: jag tror det är för stort för needles. det är en kosmiskt konspiration mot göteborgarna. det är nog någon utomsocknes som bestämt sig för att det är payback för all jävla goa göbbe-tugg. jag fattar grejen men är det inte att dra det lite för långt liksom.