onsdag, augusti 09, 2006

Det har gått lite för långt

När man läser att friidrottslandslaget ska hjälpa Jimmy "kulpopparn" Nordin med sina problem och syftar på spritproblem.

Ärligt talat hur mycket kan man tolka in i en idiotfylla egentligen?

Om alla som tagit sig en bläcka plötsligt har "problem". Då borde jag köpa mig en permanent sängplats på Betty Ford, för jag har gjort det flera gånger. Om en blackoutfylla är tecken på en svacka, på att nåt är väldigt fel. Då vädjar jag till staten att massutbilda krishanteringsgrupper som kan möta upp våra kära ungdomar, Sveriges framtid, när de anländer från sina sprit- och knullsemestrar i Magaluf och Kos.

Om världen är så svart och vit borde man för i helvete få flygblad med information om avvänjningsprogram när man köper ett kilo kräftor. Eller bli tilldelad en kamratstödjare när man passerar ingången till systemet.

Om Jimmy Nordin behöver hjälp bara för att han drack ner sig på vodka efter en dålig dag på jobbet. Ja då borde 80% av Sveriges befolkning tvångsinläggas per omgående.

Det är en jävla massa "jibba-jabba" säger jag bara.

Om det är nåt han behöver stöd för och hjälp med så är det för att han är ansvarig för vår sida av universums TVÅ mest pinsamma skivor. Sånt kan säkert kännas nog så mycket innanför västen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte att ta fram Mr Needles ikväll kl.18.10, då är det dags för Steeeeeeeefan Holm. Tjohoo!

mikebike sa...

Jag har beslutat att ge honomn en chans. Needles stannar i skåpet.

mikebike sa...

Fast kanske att han är med stefan (mentalt) ute på upphoppet ändå;)

Jaaan sa...

Hans senaste tröja är ju skrattretande. Nästa förkunnar väl något i stil med:

"Jag och pappa vet vad jag kan och han kan och vad vi kan. Patrik Ekwall använder brun utan sol, pappa svetsrök"

Anonym sa...

Jimmy Nordin berättar själv om sitt spritproblem.
http://www.svd.se/dynamiskt/sport/did_13401412.asp

Alley Cat sa...

Herregud! Snacka om att det görs en höna av en fjäder... Det känns som ett billigt trick att tala ut om sina "alkohol problem" just efter det att man blivit besviken, fått en snefylla och gjort bort sig lite.

Som om alkohol problem skulle vara en godtagbar förklaring och ursäkt till svenska folket.

Enligt min mening förstår jag faktiskt inte hur en historia som denna kan blåsas upp så som den gjort... Ärligt talat, vem bryr sig egentligen?!?

Ina sa...

hihihi, snart börjas det väl att pratas om hans otroligt tragiska uppväxt också

mikebike sa...

jaaan: hahahahahaha!

anonym: visst. ive heard the stories... ive seen the movies. det är alltid ett jävla lip om spritproblem när folk gjort bort sig lite. kanske ska prova den nästa gång.

aley cat: ja det är helt rubbat att det blivit så stort. men det blir det ju alltid. fan vad det hade varit gött om det kom fram att chrille använder smutsiga trekomponentssteroider framntällt i nåt baltiskt badkar. att klyftan silar heroin tillsammasn med patte så fort de är lediga och att holm brukar trycker i sig hembrtänt och roppar när pappa johnny gått hem.

anna: det kommer, det bli morgondagens breaking news.

robrunsthlm sa...

Sunt att inte gräva ner sig i en förlust, utan istället på grabbigt vis ta sig en rejäl fylla (2 sexor - yeah right). Själv har jag, efter att ha tagit mig till final på 60m, lyckats med konststycket att dra baksidan på uppvärmningen inför finalen... min spontana reaktion och kommentar var: Ja, men va fan, nu får man ju dricka bärs en hel vecka :-)

nana sa...

denial kallas det..