lördag, juli 29, 2006

Stugsemester

Nä, nu säger jag det. Jag föraktar värmen. Den förgör mig. Sitter i en het biljävel med en pipande hund. Vi lider. Kan inte åskfarbrorn åska på utav bara... Sätta hettan på plats. Jag börjar bli tokig. Ska tillbringa en natt i päronens stuga. Är tillbaka imorgon. Ska catcha upp då.

11 kommentarer:

deltidsharmonisk sa...

Har du filmat nu igen? ;)

http://video.google.com/videoplay?docid=8963501191551275947&q=snigeln

Mamselamsen sa...

ÄNTLIGEN!

Hur länge har inte jag väntat på att även du skulle låta som en gammal klimakteriekärring?

Wergeland sa...

catcha upp???

svengelskan tar sig konstigare och konstigare uttryck.

Lauren sa...

Undrade också vart det svalare vädret tog vägen när jag svettades mig igenom Liseberg i 7½ timme med kidsen idag. Har aldrig blivit så glad att bli totalt duschad i Kållorado, trots misstaget med vitt linne :D

Emma sa...

Klaga inte! Du slipper jobba i värmen.. ;)

lisa sa...

jag tror att du bara laddar upp för att skriva en 100-lista. ha det gött i svalkan (?)

AUTONOM sa...

Varmen er et helvete når man ikke sitter ved sjøen, men iskald martini og noen kvinnelår duger...Svette har utvilsomt noe erotisk over seg, bare ikke ens egen..Verre er det derimot alle de som snakker om været...Altfor myre prat og for lite knulling....Poltikk, sex og kunst, og sjøliv, finnes det noe bedre ;)

Fransk Manikyr sa...

man vågar inte vara anti sommar och öken värme i sverige.... folk blir ilskna och börjar tjata om vinterhalvåret!!!

mikebike sa...

deltidsharmonisk: hahhaahah... fy fan vilken kul film. jag skrattade nästan så att tårarna kom. fast samtidigt så hemskt.

mamselamsen: jag får panik nu.

lauren: hahaha kållerado med vitt linne. ja då får hettan vara förjävlig om man ska tycka att wet t-shirtlooken är föredragbar. men jag fattar verkligen. liseberg av alla ställen i denna hettan. skulle bli tokig. hur gamla är kidsen?

emma: haha nä inte riktigt än. vågar inte fundera på hur det kommer kännas.

lisa: tanken har slagit mig. men jag vet inte. kanske. vi får se

fransk manikyr: ja jag drar mig för att klaga på sommaren. för jag hatar vintern med passion. men någonstans går gränsen.

Lauren sa...

Haha, dom är nog snart äldre än vad jag är :D Twinsen är 11 och "lilltjejen" 7. Blev inte så mkt häftigt åkt för mig, kaninresan och sagoslottet är allt annat än nervpirrande. Ska råda bot på det med mina vänner och ett åkpass i veckan :)) fast då hoppar jag nog Kållorado...

Anna sa...

Hehe! Jag bor i Australien.... inlandet, ca 40 - 45 grader varmt på sommaren. Jag brukar då ringa hem och begråta värmen till mina nära & kära hemma i Svedala. Reaktionen blir oftast glåpord, lurpåläggning eller irriterat 'ja, ja gnäll du bara över den underbara värmen i Australien när vi sitter här och fryser ihjäl mitt i mörkaste vintern' så nu har jag roat mig med att ringa hem ett par gånger i veckan för att förvånat utropa: 'va? inte underbart? Men va konstigt!!!'Eeehehehe.... Kram :)