tisdag, juli 11, 2006

Sommar

Det spöregnar och har gjort så precis hela dagen. Jag är skittrött. Har knappt gått upp från soffan idag överhuvudtaget. Inte gjort nån nytta alls. Är hungrig (har bara ätit frukost), är allergisk som en gris och svullen som en höggravid kvinna. Kort sagt dagen har varit brun.

Men nu är det kväll och jag ska jag gå och dricka öl. Det ska bli kul.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Öl botar allt Mike.
Ska själv fira in semestern med ett gäng.

Anonym sa...

Ett gäng italienare då eller deville?? ;)

Drick fyra åt mig också Mike, 2 Chimay blå och 2 Pripps Blå Light!

Skål!

Anonym sa...

Håller med deville, öl botar allt, iallafall för en kväll! Så det är med avundsjuka fingrar jag önskar dig en trevlig kväll! ;)

Vi på Kantarellen sa...

Överallt regnar det.... men inte här.

Fly mig ett nattsvart regnmoln, som planterar sig över Nybro i minst två veckor.

SixesAndSevens sa...

Var ska du gå, då Mike? ;D

Anonym sa...

Är verkligen brun den rätta färgsättningen på en kass dag? Jag tycker att det finns många bruna nyanser som är rätt trevliga. Men så är jag nog en höstmänniska också.

Anonym sa...

öl is the shit.

torsdag blir en öldrickardag på kvälls i långatehooden för att fira fredagen som sista arbetsdag på de nästkommande 5 veckorna :)

Anonym sa...

Hmm, låter ju inte så bra :/ Åk till stockholm om du vill ha sol! :)

StringBeanJean sa...

on another note:

idag när jag jobbade kom det in en kvinna bärandes på blott sin handväska o 18 rullar toapapper. hon hade inte ens bemödat sej om att försöka dölja genom att stoppa ner dem i plastkassar (som jag antar att affären trots allt tillhandahåller).

jag antar också att hon aldrig mer kommer komma tillbaka efter att jag inte kunde sluta skratta henne i ansiktet o svamla om nån radiokille.

Anonym sa...

on another another note...
Fan Mikebike - du förföljer mig i vardagen, speciellt när det kommer in på toarullar. Tog den nästsista rullen igår från förrådet - alltså en rulle kvar bara.

Min inneboende åker iväg på semester o jag har ingen aaaaning om när han väntas tillbaka. Varför åka nu? Kunde han inte i trogen ordning shoppat rullar till oss först?

Eller gör han det medvetet för att plåga mig. Har någon sladdrat?

/who

Stefan sa...

bärs bärs bira!!!

när man har slagit sönder tummen, svurit en ed över timell och hans jävla "det e så enkelt att lägga parkett", och knäna rätat ut sig igen...då


först då ska jag ta mig en bärs
efter denna jävla pärs
landet
för att jag kan det

nödrimmaren steffo visar sitt face;)

SK sa...

When and how pratar du i radio?

Anonym sa...

Ha ha ha ha, snacka om nödinlägg!
Du får väl fixa en chattsida så vi kan hålla våra egon vid liv istället, mike.
;)

Anonym sa...

Mike, du måste förklara för mig hur du kan gå ut såpass mycket och bälja öl, ligga på soffan, vara uppe så sent på nätterna, åka på festival, träna, jobba, jobba radio mm när du har barn. Vem har barnet, din fru? Jag fattar ingenting?? Själv kan man ju fan inte ens ta en skit utan att ungarna och frugan hänger på dörren...

Alley Cat sa...

Puuuh!

Är så glad över att du ger ifrån dig ett litet livstecken! Blev rädd att den där inflammationen i underhuden under ögat verkligen spridit sig uppåt och börjat lusa ner din eminenta hjärna...

Tycker ändå synd om dig när du känner dig hängig! Slarva inte med maten dock. Enligt min far, som likt alla pappor ALLTID vet bäst, så är det mat man blir vacker av... *skratt* (Jag har inte märkt resultatet av detta påstående än, men jag tränar varje dag!)

Hoppas att du hade det trevligt igår kväll och att ölen var god!

Anonym sa...

Jaja, har du tråkigt kan du ju kolla in min ranking av världshistoriens största profiler...

Anonym sa...

Jag vet hur det är när man ofta blir så där arg som du ofta är. Då behövs massor med öl. MASSOR! Jag förstår, jag blir oxå arg, ofta..

Fredo sa...

DaBomb: Fan vad roligt. Och sant. "Hänger på dörren när man tar en skit". Så är det. Själv sitter jag och dricker Xider med nån tvålig mandarin/chilismak samtidigt som jag idéar lite för vår största kund. Fan, vad bra det blir.

Karolina Lassbo sa...

Öl? Mitt i sommaren en vardagskväll? Tja, varför inte? Men alkohol på fastande mage låter inte speciellt hälsosamt. Ta det lugnt!

Anonym sa...

Det handlar om att dricka rätt sorts öl bara, inte de där döda, platta som kallas "stor stark" och är fyllda till bredden för att snålisarna ska få valuta för pengarna. Nej! Det ska vara skummande källarsval (inte iskall eller pissljummen) tjeckisk öl!
Men en gräddig skumtopp på minst 4 cm.
Helst Pilsner Urquell. -Tycker jag, bäst att tillägga innan nån skallar mig på tuttarna!