torsdag, juli 13, 2006

Rektala mysterier

Det är kul med Aftonbladet. Bra att de bevakar omvärlden och levererar världsomspännande sprängstoff till nyheter. Heta grejer.

Idag kunde vi läsa om en pakistanier som gick till fängelse läkaren med svåra magsmärtor. Det visade sig efter undersökningen att Fateh Mohammad som killen hette hade en hel glödlampa uppryckt i anus. Ser man på.

Han blev chockad tydligen. Hur kunde den ha hamnat där. Hans förklaring fick bli att någon vakt eller medfånge drogat honom och kört lite "plug n' paly" utan hans vetskap. Läkaren trodde honom inte. Inte jag heller. Det låter lite väl.

En vän till mig som jobbar på sjukhus berättade att de fått in en kille som hade en hel banan uppgörd och inte fick ut den. Hans frånskyllning var att han skulle byta gardiner och halkade och landade i fruktskålen. Han måste bott granne med sjukhuset för kommer man inte på en bättre ursäkt än så har man antingen extremt stor brist på tid (för att inte tala om fantasi) eller så har man kollat på för mycket tecknad film.

Visst det finns säkert nån möjlighet på miljarden att han byttegardiner helnäck och ramlade med toksärade skinkor och med hjärnkirurgiprecision på en styv banan som liksom flunkade in hela vägen. FBI hade ju tydligen en träningsmetod fölr att trotsa atomlagen. Även en massiv betongvägg är uppbyggd av atomer... och atomer rör på sig hela tiden.

De hade iallafall fått ut glödlampan hel ur Fatehs "ompa". Tack och lov. Det hade kunnat bli "rövjobbigt" om den hade pajat.

Hur som helst. Jag vill tacka sommarredaktionen på Aftonbladet för att de sätter in sina skjutjärnssommarjobbare på att gräva fram såna fantastiska scoop. Det är nästan lika kul som att läsa "En ding ding värld". Keep it up. Jag menar det.

Jag läser tusen gånger hellre om Fateh Mohammads "anal insertions" än om kampfisken Sten eller BB-Linda och Faddejäveln.

Tro mig. Det är helt sant.

28 kommentarer:

Mamselamsen sa...

Han med bananen... varför drog han inte ut den?

Eller den kanske satt uppe vid tonsillerna.

Regel vid anal-banan: Sätt snöre i den rackarn.

jennypenny sa...

Ja du...hellre ha skit i röven än att sitta med röven i skit.

Jag har hört (eh..kanske även detta läst i aftonbladet?) om en tjej vars läpsyl "råkade" hamna och fastna på ett annorlunda ställe.

varför?

mikebike sa...

mamselamsen: tror den hade hamnat för långt in så att säga... hahaha... jag vill inte veta hur du kommit på den regeln.

jennypenny: ja, man kan undra varför folk håller på och pillar in grejer i varenda kroppsöppning så fort de får chansen. fattar inte riktigt dealen. lypsyl... varför liksom.

marij sa...

men mike. det där är ju tre veckor sen minst hans mumindal har till och med läkt vid det här laget..

kom in i matchen farfar!!

Mamselamsen sa...

Jag har visst LÄST det någonstans. :-D

SixesAndSevens sa...

Hörde nåt otäckt om en dam och en burk kanel en gång... Det är väl så att man tager vad man haver och nöden har ingen lag. (Eller hur det var.)

mikebike sa...

marij: hahaha... men för mig var det nytt. fick länken skickad till mig imorse.

mamselamsen: självklart. Det är så det brukar heta ;)

sixx: ja vaffan en burk kanel. bättre än lypsyl iallafall skulle jag säga;) konstiga människor det finns.

Josh sa...

Jag har hört en, påstått sann, historia om en kille som kom in på sjukan med en batteridriven dildo i häcken. Den hade en roterande topp och karln hade tappat greppet varpå den glatt (ha-ha) vandrade iväg upp i gryngången på egen hand. Det krävdes operation, men man kan inte skära så länge det vibrerar på andra sidan - det kan bli riktigt jävliga skador då kan man tänka. Så han fick helt enkelt vänta på att batterierna skulle ta slut.

När han låg där på mage och bara väntade ska han ha yttrat följande fantastiska visdomsord:

"Aldrig mer duracell!"

Andreas sa...

Okej.. skrattandes läste jag upp det här för Emma, som då berättade om följande...

En av hennes äldsta vänners pappa jobbade med att bland annat hämta lik. En de fick hämta var lite annorlunda...

Snubben hittades på toaletten. Hela golvet var täckt av uppslagna porrtidningar, om halsen hade han en strypsnara, i arslet hade han en sopkvast som var nerkörd i toaletten. Han har sen stått på ringen, för att få in kvastskaften i röven, ramlat, skaftet har gått upp genom kroppen och strypsnaran har dragits åt. De kunde inte konstatera vilket av de två som dödade honom...

Fucking hell säger jag bara. Sug på den..

marij sa...

mikey det är ok.
du är gammal. du kan inte hänga med i svängarna. det är o k.

Thérèse sa...

haha vilken ursäkt. Fred Costanza fick ju fusilli-Jerry där bak , korkskruvspasta

mikebike sa...

josh och andreas: fan vilka underbara urban legends. Josh hade jag hört. Andreas. är det verkligen sant är det ju bland det mest tragiska som kan ske. vad säger man på en sån killes begravning.

marij: fan det luktar nästan muck här nu;)

therese: hahaha ja fan vad underbart det är. seinfeld i mitt hjärta.

Singoalla sa...

'Visst det finns säkert nån möjlighet på miljarden att han byttegardiner helnäck och ramlade med toksärade skinkor och med hjärnkirurgiprecision på en styv banan som liksom flunkade in hela vägen.'

HAHAHA. ojojoj, fick nästan magknip där =D

Sandra sa...

Jag såg i en frågespalt om en tjej som skrev in och frågade om det var OK att hon petade upp en Frolic(hundgodis)ni vet var och sedan lät sin Golden slicka. Svaret var nästan lika perverst: Alla sätt att utforska sin sexuella sida är OK fortsätt att ha det skönt!

stoll sa...

Haha, det finns fan ingen som bloggar lika kul som du! You rock my day!

Alley Cat sa...

Det där med lypsylet kan ju ha en förklaring. Hon kanske var lite torr och behövde smörja upp sig lite...

Uttrycket "allt går med vilja, våld och vaselin", trodde jag var allmänt vedertaget! *skratt*

Alley Cat sa...

En fundering till...

Rent tekniskt, hur får man in en glödlampa i analen utan att den går sönder?!?

Grabben måste ju ha både en rejält uttöjd ringmuskel och en lika uttöjd tarm för att det ska vara möjligt! Undrar om han överhuvudtaget kan hålla tätt i vanliga fall?!?

Kanske har Pampers en för mig okänd marknad i att sälja "up and go's" i vuxen storlek till världens alla fängelser...

mikebike sa...

hahaha... ja fan det är ingen dum ide. det finns nog inget jobbigare än analläckage. och fängelseklädrena är ju ofta lite baggy så en up n go lär knappast synas. maila pampers. annars gör jag det!

ullis sa...

Hahahaha, landade i fruktskålen. Made my day!

jonna sa...

i musiksalen i högstadiet var det en kille som höll upp en trumpinne under en annan killes röv när han satte sig ner. den gick genom byxorna och in i ändtarmen. inte så den fastnade... bara en liten liten bit... lagom för att han skulle tuppa av av smärta. det har jag fortfarande roligt åt.

mikebike sa...

jonna. det är fan helt otroligt.. hahahaha vilken story. den ahde aldrig lämnat min näthinna

marij sa...

b r i n g it on!
glöm inte att ta ut löständerna!!
och det är ok du får använda käppen som tillhygge.

gubbtjyv!

Blygisens betraktelser sa...

Hm....tror bestämt jag ställer den där kycklingen som jag tänkt grilla ikväll åt sidan.

/ "B"

Charleston sa...

När en läkarstuderande kompis (som är typ "klar" numera) gjorde praktik på akuten. Kom in en kille som hade ont i magen. Dom fråga ifall han ätit något konstigt eller så. Han var ganska förtegen men hade ganska svåra smärtor så dom fick röntga han för att kunna ställa diagnos. På röntgenbilden såg man tydligt en PET-flaska. Kanske är bättre att hålla tyst än att hitta på en dålig ursäkt.

Caravaggio sa...

ser jag i syne? har inget nämt nåt? det är ju ett scrubs-avsnitt. exakt. en glödlampa upp i ett stjärthål.

nämde aftonbladet var glödlampan tog vägen sen? det känns som en grej den tidningen gärna skulle vilja nämna.

L sa...

en klasskompis utsattes också för det "skämtet", i skolcafeterian(shyrre!) en penna, rakt genom jeansen....aj.
det finns en som ..."körde" med en squash.på riktigt alltså! fick ju sövas. skadade prostatan sin, illa. fatta världen. man slutar aldrig förundras.

Ängeln sa...

På ett viss sjukhus fick dom in en kille som hade fått upp en flaska i analen. Officiella förklaringen var att han skulle ge sig själv lavemang. Men en ganska grov flaska. Inte så men att få in en flaska där utan att få sår innebär att man är uttänjd sen förr kan man säga...

Nåja, för att få ut den utan att operera fick de söva honom djup som fan.. baxa upp honom i en gynstol.. och klämma på magen. De fick ut den...

Anonym sa...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»