måndag, juli 24, 2006

Mohahahahaaaaa...

"Boten Anna" stulen... det kan han fanimej ha, det aset.

Minst.

26 kommentarer:

Josh sa...

Jag förstår bara inte varför man snor nåt sånt. Det är fan som om jag skulle smyga ut och "sno" hundskit från gatan, och sen stolt hävda att jag hade tillverkat den...

Lauren sa...

Lite skitsnack från mig :))
Vem f-n vill stjäla den då?? Exakt hur usel smak kan folk ha egentligen? Dum fråga iofs då den har blivit sommarens hit, vilket också är ruskigt underligt då alla man har pratat med säger att dom hatar den... eller hur? Jag tycker att har man kass smak så får man för fasen stå för det Upprörande!!
Nämde jag att jag var på Robbie Williams konserten?? Det står jag för :))

El_Pedro sa...

men detta handlar inte om smak. det handlar om att tjäna pengar.
och pengar tjänar både basshunterkillen och nu knarkarhollänadran som stulit låten.

i populärmusik handlar det bara om stålars.

jag var också på Robbie, så det så.

Lauren sa...

Nej men en låt blir ju aldrig populär om ingen köper den, det var den smaken jag syftade på.
Men det är ju sedan länge bevisat att majoriteten av den svenska befolkningen inte har nån vidare musiksmak, det blev uppenbart då Per Gessles Mazarin sålde som smör... hmm får uppstötningar bara av att tänka på det OCH jag läste ett uttalande han gjorde angående Mr Williams;
" Showen var väl bra men hans musik säger mig ingenting "
Vad är det dom säger? Man ska inte kasta gurka när man sitter i växthus??

caiman sa...

Jag vet att jag som musiker aldrig skulle sjunka så lågt och spotta någon i ansiktet som de har gjort mot mig.

Kan jag på nåt lagligt sätt avrätta killen för att han offentligt kallar sig musiker eller måste jag gå den andra vägen? Ärligt talat skiter jag i vilket...

bird gerhl sa...

jag röstar för giljotinen rakt av för den där jävla snubben och hans vidriga låt.

mikebike sa...

Josh: väldigt träffande! Jag kan säga att jag hellre hade snott hundbajs än boten anna.

lauren: det är som med alla som röstar på sossarna. de vågar inte erkänna det. jag har aldrig träffat nån som säger öppet att de röstar på sossarna. jag gjorde det en gång - aldrig mer! btw robbie är ju inget att skämmas för, han är kreddig. du har rätt. han säljer som smör men sanna mina ord blir han mer än en one hit... så kommer jag starta en fond för att hyra in "one hitman"

pedro: Ja och via radio matas vi och kidsen. de köpstarka och plötsligt är han överallt. kolla hur det gick med smurfhits. toppade listor 7 ggr. hade jag arbetat/ägt en skivaffär hade jag vägra t sälja basshunter.när nån jävel hade kommit och frågat hade jag bjudit på en backfist alt bara sagt att jag har viss stolthet och att jagh aldrig skulle sälja bajsmusik bara för att en person säger sig vara koprofag.

caiman: eftersom aktiv dödshjälp inte ses med blida ögon i vårt land kan det bli tricky. tyvärr. inser han att han som "musiker" just spottat mig och många med mig i munnen?

goose sa...

caiman, kan du ge en bra definition på musiker? en kille som skriver låtar, framför dem o åker runt o turnerar känns som det?

sen kan man säga va man vill om hans musik, det jag tycker är kul är att han suttit hemma själv o knåpat ihop en låt som sen spridits via internet för att sedan blivit uppmärksammad av skivbolag, radio etc. kul att man kan lyckas på ett annat sätt än att va med i idol. det är inte ok att sno låtar från någon... inte ens dåliga :)

El_Pedro sa...

hehe precis som i High Fidelity mike , håna den kund som vill köpa något pissigt :D

Nemo sa...

Lyssnade av en händelse (hädelse?) på P 3 igår och flippade in programmet "Hitlistan" på CD-radion där i bilen mellan Lychil-Gbg (Lyschil är Lysekil på folkmål).

Jag bara häpnar och undrar om det är dagsa tt dra fram rullatorn. Maken till mögmusik har jag inte hört sedan jag tvangs se "Allsång på Skansen" Fullständig skitlista hittar du här...nä gå inte in... du blir bara illamående

goose sa...

mikebike, lauren. ni har rätt angående att folk aldrig vågar erkänna att de lyssnar på icke-creddiga band, kollar på meningslösa dokusåpor o röstar på sossarna.. vafan ska de va så jävla svårt o erkänna det för? har också gjort misstaget att rösta s, visst fasen har jag kollat på mycket dokusåpor o jag stod o skråla med i markoolios "in med bollen i mål" på olympiastadion i berlin för dryga månaden sen... o bottlåten hamnar ju fan på hjärnan även fast jag inte gillar så mycket tramsig tekno, jag är ju hårdrockare :D

mikebike sa...

goose: det finns inget kul med basshunter. hade det varit en låt som inte framkallar våldskräkning så hade det varit KUL. men boten anna - det är fan inte kul!

pedro: haha ja fan exakt. det tänkte jag inte ens på;) genial bok.

nemo: jag tar pass på det. jag vill itne se. jag förstår redan. bläk!

annalin sa...

Men hörni!!! Ni vet väl att Basshunter redan blivit svårt e-mobbad på internet, och en sexbild sprids. Jo han har själv ställt upp på samlagsbilden men det var FAKTISKT bara på skoj, det var inget riktigt samlag! http://expressen.se/index.jsp?a=630778
Det är riktigt, riktigt synd om Basshunter.
Och jag är inte alls ironisk.
Ha en bra dag!

goose sa...

basjägaren har tourettes syndrom, så det är inte bara på internet han blivit mobbad... tar man en bild på sig o skickar ut på internet får man stå sitt kasst..

Emelie sa...

*skrattar som fan åt Annalins länk*

:D

caiman sa...

goose:

En musiker är inte en person som sätter sig vid en dator, slår på ett program där han klipper och klistrar ihop samplade ljudsnuttar som tillsammans bildar en techno-låt och sedan skriver en katastrofalt dålig text till skiten.
Alltså allvarligt talat:

Jag känner en bot
Hon heter Anna. Anna heter hon,
och hon kan banna banna dig så hårt
Hon röjer upp i våran kanal.
Jag vill berätta för dig att jag känner en bot.


Det är mellanstadiet-nivå på den här texten. Minns att vi i 4an skulle skriva en text till nåt musikstycke och det lät ungefär så här.

Det som gör mig allra mest förbannad är dock att det finns så jävla mycket människor med oändligt mycket mer talang än "basshunter". (iom att han har 0 talang så har ju alla oändligt mycket mer iofs men ändå.)
Men de lyckas aldrig nå ut med sin musik för att alla idioter till människor hellre vill höra en tung beat med nån fjantig text till.

En tjej-kompis till mig hade låtjäveln på sin mobil och lyssnade på den jämt för ett tag sen, jag fick flera gånger anstränga mig för att inte slå mobilen ur näven på henne och stampa sönder den.

Kan tänkte mig att den vrede mikebike känner när han står i kö på apoteket tex. är ungefär likvärdig den jag känner när nåt jävla kräk står å poppar till boten anna.

Om min falling down kommer så vet ni varför...

mikebike sa...

annalin: jo du MÅSTE vara ironisk. jag kan inte köpa det annars. Det är fan inte synd om honom någonstans. e-mobbad. de hävdar ju alla som blir ifrågasatta eller negativt omtalade. bah!

emelie: haha ja det måste vara ett skämt. raffinerat sådant;)

caiman: bring it on!!

californiadreamy sa...

jag hade rätt. karln är efterbliven. (fick reda på jobbet idag)

Lauren sa...

Hehe, folk vågar aldrig stå för sina "misstag".
Men självklart respekterar jag att alla är olika, världen vore ju för trist annars. Men stå för f-n för vad ni gör, det är ju knappast så att man kommer att skylla eländet i Sverige på en som röstar på sossarna, eller väljer att köpa Botten låtar :D
Jobbade ihop med en tjej i 3 år som ALLTID skyllde ifrån sig eller kom med usla bortförklaringar. Efter det lovade jag mig själv att alltid stå för det jag tycker och gör, även om det kan bli ruggigt obekvämt ibland :S
Och jag röstar stolt blankt endast för att visa mitt totala missnöje med de partier som existerar idag :))

Sandra sa...

Jag tillhör den skadeglada delen av befolkningen, och Basshunter är perfekta objektet, han blir totalthånad på nätet, får hatlåt, sexbilder läcker ut, och nu stulen låt. Det enda som tar emot för att han ska bli sådär perfekt som skadeglads-objekt skulle väl vara att han har touretts då. Han har lixom ett handikapp som gör att han kan håna andra med fula ord utan att be om ursäkt. Respekt på nåt sjukt vis.

Sandra sa...

Jag var förresten oxå på Robbie konserten

Carl-Anders sa...

Caiman: Höll också på att få frispel när jag läste "musiker-citatet"! Tycker vi startar en fond med syftet att ge aset aktiv dödshjälp!

"... oftast anses buller vara ”ett miljöförsämrande, icke önskvärt ljud” ..."

Det är riktigt, riktigt synd om alla med god smak som av en olyckshändelse får lyssna på Basshunter.
Och jag är inte alls ironisk.
Ha en bra dag!

Dano sa...

Synd att den stals. Nu får det jävla mongot ännu mer rubriker i skitpressen.

Håller med övriga på forumet. Varför i helvete kan folk inte stå för sin dåliga smak? Var är alla köpare? Det är väl aliens som köper låten som mp3 eller nåt ...

caiman sa...

carl-anders: Sign me up för fanken!

Fia sa...

Jag tycker att han ska vara tacksam over att nagon vill stjala hans javla lat.
Och vad galler texten sa har han ju erkant att han var lite "salongsberusad" nar han skrev den.
Man hoppas ju pa att han verkligen var karate-full och inte salongsberusad. Da blir han ju en aning forlaten iaf.

mikebike sa...

fia: hahahahah.... karate-full. vilket fint ord!