tisdag, juni 20, 2006

Hagamannen

Räknar med ett hårt straff. Nämen oj, ser man på... Tyvärr finns inte tillräckligt hårda straff för såna som honom i Sverige.

Alltså, kan inte någon bara ta och släpa den jäveln efter en bil ett par mil.

24 kommentarer:

Jaaan sa...

Den jäveln! Det räcker inte att göra honom till en sydstatssurfer. Gör hela Kronbergs län till ett nytt Cholmogorij, skaka liv i Utomordentliga kommissionen och se till att han får knacka sten med knogarna resten av livet, han kan ta med sig Ulf Olsson och Tomas Quick.

Acke sa...

Typiskt mes-Sverige! Faaan va trött man blir... jaja vad ska man göra åt det? Det är ju bara att hoppas det inte drabbar nån man känner nästa gång en sån dåre går lös på folk.

da bomb sa...

Man pratar ofta om att hårda straff inte har någon avskräckande effekt, MEN det sätter ju i alla fall stopp för fortsatt brottslig karriär. En styck mindre tok som ränner ute i det fria.

Dessa skrattretande låga straff vi har i detta land är ett resultat av 70-års bindel för ögonen, men kanske framför allt sosseblundern att öppna dörrarna på vid gavel på landets alla psykiatriska inrättningar. Det om nåt är en kriminell handling.

Lobotomi är en smärt lösning på såna här problem. Sen kan man låsa in dem! Förslagsvis i ett outsourcat fängelse i t ex Ungern. Billigt och säkert...

adde sa...

De senaste åren har det ju varit ett väldigt rabalder om alla problem dom har på vissa fängelser, problem med att hålla kvar fångarna alltså. Det pratas i mobiler, klättras över staket och klipps hål i nät.
Jag tror att jag har en skaplig idé där som löser många detaljer: använd nedlagda gruvor! Där finns det inte mycket att klättra över eller klippa sönder, för att inte tala om att mobiltäckningen är lika avlägsen som 5-0 mot England ikväll.

Säljare sa...

Var det inte en fp blunder det här med att öppan dörrarna?

Luca sa...

Är inte allt Folkstürmpartiet gör en enda lång blunder?

Låt karln bo med lite kärnavfall, varför inte hedrligt straffarbete med enbart radioaktivt material? Då lyser han sedan så att alla vet att de skall ge fan i att servera honom alkohol på hans första permission i jul...

Thérèse sa...

Håller med jag är så sjukt trött på alla äckel och pervon. Det är nästan så tidningarna börjat köra dagens pervo. Inget dalt med våldtäksmän , pedofiler och andra äckel

Förstår överhuvudtaget inte hur sambon kan stödja honom. Det är ju inte direkt krogragg eller hamna i fel säng på firmafesten han har pysslat med.

Emma sa...

Jag tycker att det värsta är att han inte kommer få någon vård. Han kommer skaka galler ett tag, lära sig lite fula knep av sina medfångar och sen komma ut och vara ännu farligare.

nellie sa...

Inför kastrering som straff för sexualbrottslingar. Låt han släpa ballen i gruset till där inte finns något kvar. För mig skulle vi gärna kunna införa dödsstraff för sådana här brott, om inte annat kanske han skulle kunna komma på tanken att göra oss den tjänsten själv? *aaarrrgh*

bibbsan sa...

Ja tar min gamle volvo..den är seg som attan.

Anonym sa...

Ge även hans vidrige advokat samma straff.

//DeVille

La Reina sa...

Jag misstänker dock att han inte blir så långvarig i fängelset heller. Från en säker källa sägs det att när man blir inlåst (iaf på de slutna anstalterna) så sätter man upp sin dom på dörren, gör man det inte så fattar ju de andra att det man gjort inte är nåt jävla rån eller sådär och då tar de reda på vad man har gjort. Våldtäkt ligger antagligen inte särskilt högt i kurs så han får nog ägna mycket tid åt att se sig om över axeln och jag vet inte.. att vara konstant rädd för att bli överfallen med osäker utgång i sisådär tio-tolv år känns nästan lite poetiskt tycker jag.

Jenny sa...

Jag tycker vi ska passa oss för ett alltför stort "vi och dom"-tänk när det gäller våldsutövare av olika slag.

...för övrigt så är jag med och kopplar fast. Det var länge sedan tjejer gick trygga i Umeå-trakten.

Hanna sa...

Jag anmäler mig frivilligt, ska bara fixa körkortet först. Sen ska jag släpa den jäveln mellan Umeå och Uppsala. På E4:an. Mouhahaha.

Nej, men annars håller jag med Emma. Jag är glad att jag inte kommer bo kvar i stan den dagen han släpps på fri fot igen...

SixesAndSevens sa...

Finner inte ord... Mår illa bara av hans blotta uppenbarelse i media. Och så sitter karlfan och ber om ursäkt. åååååå vad jag skulle vilja göra med honom... Nu är jag så upprörd så det är bäst jag slutar...

SixesAndSevens sa...

Han ska fan inte ha nån vård! Hoppas han får smaka på sin egen skit i fängelset. Att dom riktigt sprättar upp honom so to speak.

Mandi sa...

jag vill ha riktigt livstidsstraff i Sverige. Så att de verkligen sitter inne tills de dör.
För sådana som Hagamannnen.
Inte dödsstraff, det lider dem inte länge för.
Utan åtminstone längre än 20 år.

Emma sa...

Jag avskyr verkligen det han har gjort och tycker att han är en helt vidrig människa. Jag förstår varför folk säger att han ska sprättas upp, släpas efter en bil och så vidare. Men jag kommer ändå alltid att tycka att såna som han borde spärras in på livstid på en rättspsykiatrisk avdelning och jag kommer alltid vara emot dödsstraff. Det han är gjort är vidrigt men det är moraliskt fel, enligt mig, med dödsstraff. Nån som håller med eller?

Lore sa...

Men han grät ju och bad om ursäkt för guds skull! Det fattar ni väl själva att allt är bra igen då.

/ironi

Säg till när ni bestämt er för vilken väg ni skall dra honom efter. Jag har ett helt gäng med pantflaskor att krossa innan ni drar förbi.

Maja sa...

Operera (efter kastreringen och lobotomin) bort alla ledkulor i hela kroppen, och lägg sedan in dem på ett underbemannat demensboende, så får dom liggsår till frukost resten av livet

da bomb sa...

Mandi: Livstid finns i Sverige, sk 7-3:or efter paragraf §7 3st i Brottsbalken om jag inte minns helt fel. Det betyder i praktiken att du sitter inne tills du får din dom benådad av regeringen. Tror att det sitter ett dussin såna i Sverige. Axmyr är väl en av de mest kända. Tror han suttit över 20 år nu.. Då mulade han iofs sin fs tjej och hennes nya snubbe med yxa på en obevakad permision eller om det var en rymning

Säljare: Folkpartiet har väl aldrig regerat?

superkryp sa...

da bomb: Njaaeaaeaae, inte ensamma, men en borgerlig allians har vi väl sett förut?! Jag tror som säljare att det var den alliansen som gjorde blundern som du pratar om.

Men jag orkar inte heller kolla upp fakta. ;)

Jen sa...

Om det inte blir vård utan fängelse så kommer han förmodligen hamna i Härnösand på fängelset för sexualbrott. Men en kille som hagamannen lär ju hamna rätt lågt ner i hackordningen även på en avdelning bara för sexualbrottslingar.

Den 24 maj 2006 var det 149 intagna på svenska fängelser som avtjänade livstidsstraff, varav 4 var kvinnor. Den äldste var 78 år och den yngste var 24. Alla avtjänar straff för mord (inklusive medhjälp, försök och anstiftan till mord).

Så inte så konstigt om Silbersky försöker hävda att hagamannen inte ville försöka döda kvinnorna...

Jag hoppas på livstid frö mordförsök eller vård, för inga läkare kommer väl vilja skriva under papper på att hagamannen är frisk och kan släppas ut i samhället igen...

Anonym sa...

Jen: Dom har väl konstaterat att han inte ens är sjuk...?