torsdag, maj 11, 2006

Snabbrapport

Jag mötte precis lädertanten. Shit, jag trodde att hon gått och dörr. Har inte sett henne på väldigt länge.

Man hajjar alltid till när man möter hennes uppsyn. Kroppen har liksom krympt bort så huvudet känns jättestort. Precis som på en bäbis, fast en jävligt gammal bäbis. Idag hade hon hur som helst piffat till sig med midjekort illgrön kavaj med axelvaddar, vilket alltid ser rätt kul ut på en person som inte har någon kroppsforma alls. Till detta hade hon matchande snakeskin-pants i en lite ljusare, nästan mintgrön, färg.

Det är helt klart nåt visst med 120-åringar i snakeskin.

Kanske symboliserar det hennes individualitet och tro på personlig frihet?

18 kommentarer:

Sofia sa...

Själv har min ormfobi tagit över så pass att jag blir rädd för såna byxor. Fast det kanske man inte behöver vara ormrädd för att bli...

Garbozita sa...

Om det inte vore för att du bor i Götet så skulle jag tro det var min Småländska faster du beskrev.

89 bast liten krum med leopardpants glansig silkeskjorta i skrikgrönt (a'la disko) och signalhorn (tuta) på sin rullator =) och hon har även långt blont löshår så bakifrån tror man hon är en yngre pingla...;)

Blancaflor sa...

Sweet old wild at heart!

mikebike sa...

sofia: hahahaa nä kanppast. jag hade hellre badat med ormar(jag är livrädd för ormar egentligen) än med lädertanten.

garbo: hahaha vilken faster;) det är lustigt. när riktigt gamla damer vill var foxy då åker snakeskinen eller leoparden fram (fast mamselamsen gör det ju med stil så hon är undantagen;))... min vän anique är ju fortfarande ung så hon har bara kommit till zebrastadiet;)

blanca: mycket riktigt. jag hade hoppats att någon skulle hajja den. och så gör du det direkt.

slowmotion sa...

hon låter helt sanslöst läcker ut, hur stor är friktionen på de byxorna liksom, ingen. Går hon utanför byggnaden någon gång?

Säljare sa...

mmm länge sedan man såg den, skön film. Passar inte hon i någon av hans filmer?

mikebike sa...

slomo: hmm jo hon rör sig utan för byggnaden. till och med utenför kvarteret har jag sett henne. idag var hon på väg ut ur garaget. friktion på brallorna? hur menar du? jag kände ju inte direkt på dem.

säljare: hon är en alldeles klockren david lynch-karaktär. nästan kusligt träffande.

nova sa...

mmmm. wild at heart....

70-tals Per sa...

wild@heart den gammla skitfilmen, men knappast nogot man forknippar med ladertanten. Nastan lite "madame kinky"? Du kanske kan fa dig en dominansomgang i tvattsugan om du kastar dig pa golvet framfor henne och slickar hennes sko?

joanna sa...

är det inte något visst med alla som väljer byxor i ormskinn? särskilt mintgröna sådana.

danne sa...

Mikebike... det är ju det jag har sagt! Din blogg är rena rama modebloggen! :-) Peace bro.

lisa sa...

skrik högt nästa gång du ser denna fascinerande donna, så jag kan få en skymt! Är så nyfiken! Hon låter väldigt lik ett och annat original från Helvettesön, det kanske är en hemlig sekt?

Mamselamsen sa...

Eller, varför inte en 52-åring i leopard? :-D

mikebike sa...

per: skitfilm? nu blir jag besviken. den filmen innehåller några av filmhistoriens lätt koolaste scener. ja fan jag ska nog ta och inhandla den imorgon;)

joanna: haha jo det är nog så... snakeskin.. det vill en hel del till för att kunna bära upp det. jag hade inte klarat det;)

Danne: javaffan det är jag och lassbo vettö!

Lisa: du borde verkligen ha sett henne. vi delar mataffär och hållplats. och lädertanten dominerar hela området!

mamselamsen: hahaha ja eler en 52åring i leopard. det gäller att göra allt man gör med stil... så du kommer undan med din leopard... lätt!

Ragata sa...

Äh, kom igen: är det verkligen hennes jobb att vara fysiskt attraktiv för dina eller andras ögon?

Låt tanten vara fri i sitt klädval.

Och kvinnor, förena er!

70-tals Per sa...

Det enda som är coolt i den filmen är när han tänder en cigg i början. Har sett den kanske 5 ggr, men minns inte mycket av den nu. 5:an kanske kör den i repris, saa du slipper köpa den;)

Luca Brasi sa...

Och om man inet vill vara en liten osynlig försynt tyst grå gumma då?

Det är väl hennes problem och färgvalet är som ett billigt kalleidoskop. Är det Lucy från Lucy in the Sky with Diamond som övervintrat kanske?

120-åring i snakeskin, fasen man kan fortfarande bli lite chokad av udda fetisher trorts dokusåpaksiten...

mikebike sa...

per: men skojar du nu eller världens kolaste filmscen är ju när han kommer gående på en bred gata. det är filmat högt uppifrån och framifrån sedan gloder kamerna ner och man ser att ett gäng bad boys omringar honom. han ska få duktigt mycket stryk och han vet det. inget i världen kan förhindra det. cirkeln sluts och han stannar, tänder en cigg (igen), tar ett djupt blos och tittar upp och säger "what do you faggots want?"... fan jag får gåshud bara jag tänker på den scenen.