fredag, maj 19, 2006

Sektlookie

Fredag: Har inte hänt så mycket. Men en kul grej.

Idag när jag skulle till SR för att läsa in materialet till måndagens lista så upptäckte jag att de gräver upp Avenyn. Jag blev både glad och arg. Glad för att det är gött att se "paradgatan" totalt satt ur funktion. Arg för att jag i hög stress blev tvungen att gå från Valand ända till liseberg för att hoppa på femmans vagn.

När jag skulle tillbaka till Långgatornas trygga famn så var jag tvungen att hoppa av vid Liseberg igen och knata till Korsvägen och där ta sexan till Järtntorget. Ett jävla roddande men jag fasar perfekt och behöver knappt vänta en minut.

När jag sitter på vagnen och tittar ut så ser jag en snubbe som är skrämmande lik Charles Manson. Alltså inte lite smålik utan lik som ett bär. Ja, så som han såg ut när det begav sig. Dock såg jag inte röken av hans "Family". Isåfall består resterna av "The Family" av en tjock farbror med blommor tatuerade över hela sin bröstkorg och på händerna. Han såg förvisso farlig ut som fan och hade ett glasöga som stirrade otäckt rätt fram.

Jag var inte så imponerad. Manson är ändå inte min favoritsektledare. Han ter sig snarast som en korgosse i jämförelse med the one and only - Reverend Jim Jones.

Där har vi en hård jävel. The real deal.

...men i brist på annat... eller, det duger i krig som det så käckt heter.

5 kommentarer:

Jaaan sa...

Jo tack! Den mannen ansåg sig ju vara både Jesus och Lenin, stort!

Men nu till något annat, hur går det med klagogrammen? Väntar med spänning på när Eniro ska få en NY-billig Converse i nian.

By the way, Bloggfrossa is the shit!

SixesAndSevens sa...

Har aldrig fattat vad som är så himla "paradigt" med avenyn... (Kanske beror det på att jag inte är urgöteborgare eller nåt.) En massa jäkla spårvagnar och värdelösa "krogar". Gräv upp skiten och så gräs över alltihop! :)

lisa sa...

frågan är om ens urgöteborgare fattar tjusningen med avenyn. jag tycker det är otrevligt där.

mikebike sa...

Jaaan: det står ett klagogram på tur innan Eniro men jag har problem med att få Comviq att ta sitt ansvar. vill liksom inte gå vidare innan det första är utrett. men jag ska ligga på dem lite nu i helgen.

sixx: jag tror det är väldigt få göteborgare som fattat dealen med avenyn. fan det ordet får det att rysa i mig.

Lisa: det betyder nog att du är en rätt bra person. fuck avenyn! gräv upp - glöm bort

emma sa...

Det enda jag tycker är speciellt bra med Avenyn är mc-taxin! 80 spänn till Mölndal (jag bodde där ett tag), som hittat. Hehe.