fredag, maj 26, 2006

Nuff is nuff

Jag börjar bli så sjukt trött på att höra, läsa och bara snudda vid namnet Lars Danielsson. Än mindre orkar jag se på honom. Jag tror jag ligger i riskzonen för en massiv hjärnblödning om jag får höra mer jibba-jabba om hans bissniss på annandagen 2004. Hur kan det finnas ett sånt jävla medialt intresse i det. Det är otroligt.

Att han stekte annat än pannkakor den dagen är ju så jävla solklart. So what. Det händer dagligen runt om i hela världen utan att folk måste ta "time out". Danielsson är en urmes. Så enkelt är det. Ge honom rött kort och skicka hem honom permanent - jag orkar inte se hans strokeförlamade ansiktsuttryck en gång till. Jag får lust att spöa upp honom för att han riskerar min hälsa med sin tråkighet. Jag funderar på att anmäla honom för förargelseväckande menlöshet.

Jag har tidigare sagt att Lars Adaktusson är våldsamt tråkig. Men jag tar tillbaka. Han är rena skrattfesten i jämförelse.

Alltså om killen lyckats få till det med en "affär" så är jag först att gratulera honom. Låt killen vara nu. Det räcker. Däremot så skulle jag vilja höja insatserna för att få tag i mentalfallet som släppt in killen på green så att säga.

15 kommentarer:

adde sa...

Hade han sagt "Ok, jag bluffade, sorry" redan i första omgången så tror jag många hade sagt "Dumskalle, men gå å jobba nu igen" å så hade det varit bra med det.

mikebike sa...

Ja maken till efterblivet att ens försöka komma undan med det är ju slående.

Jaaan sa...

Ledsen Mike, jag tänker inte lämna idioten i fred. Jag ska härmed fjättra den jäveln vid stupstocken!

Lars "annandag" Danielsson

Du inte bara hånler de drabbade familjerna i tsunamikatastrofen rakt i ansiktet.
Du frossar dessutom i filé och languster på deras bekostnad. Du ljuger för att rädda ditt av svår acne söndertrasade skinn, för att rädda din egen heder.

Du ger blanka fan i mänsklig tragedi, i mänskligt lidande och du njuter av det. På annat sätt går det inte att tolka din totala likgiltighet för de följder din brist på handling fått för tusentals svenskar. Det faktum att du inte minns om du minns eller inte, styrker tesen.

I hopp om att du under ditt nästa restaurangbesök sätter ett ostron i halsen ber jag dig härmed, FAR ÅT HELVETE!

ls sa...

Väl talat Mike.
Karlfan lyfter konceptet tristess till
nya, oanade nivåer.
Permanent timeout påkallas. Skicka hem honom rakt av och låt oss slippa höra mer om honom.

El_Pedro sa...

helt vanligt sossebeteende mina vänner :D


och ett helt vanligt sosseutseende ;)

Finns det bnågon sosse som er någorlunda vettig ut förresten?

Gott att vända allt till den politiska pajkastning som pågår nu i dagarna.

annaW sa...

Som jag ser det finns det tre alternativ:

1. Han drog en rövare och vågar inte bekänna färg.

2. Han är en bricka i ett politiskt spel och offras för att dölja en mycket större skandal.

3. Han gjorde inte sitt jobb och vägrar ta konsekvenserna av det.

Hur som helst så är jag också sååååå trött på det här. Säg som det är så kan livet gå vidare!

Nemo sa...

Citerar min egen blogg och väntar på att nåt apskaft skall komma sättandes...

Nån fisk ligger o luktar... annars har jag mkt svårt att förstå hur det kommer sig att INGEN...repeat INGEN nickedocka/nyttig ididot i regeringskansliet kan dammas av och puttas fram med nåt inövat manus och säga;

"Jo... ja o Lasse hade bizzy times hela annandagen. Mycket att stå i...det ringde mest hela tiden .. jag var förresten och hämtade kaffe till Lars.."

SixesAndSevens sa...

jaaan har du en egen blogg nånstans? Om inte, skaffa en genast. Vill läsa mer! :)

Source sa...

Tyvärr är det nog grabbarnas taktik att nöta ut alla med den brända jordens taktik. Mest förbannad blir jag av att GP bestämt att Danielssons arbetstider är rikshemligheter. Förresten. Vad hade GP för sig annandagen. Han säger Harpsund och frugan, men fan vet. Det är kanske där skon klämmer att Danielsson inte fick tag på GP under annandagen. Och det skulle avslöjas om samtalslistorna lämnades ut. Och då är GP rökt som en sik!

Katta sa...

Rykten säger att han inte ens var i Sverige på annandagen. Hoppas de kan gå till botten med detta..gärna lagom till valet så att vi kan slippa (s).

Anonym sa...

Alla håller reda på allting hela tiden och alla som inte klarar det ska ha fan för det.
Och förresten; Tagelskjorta på...

/truebiker

Bibbsan sa...

Det är inte klokt, bort,bort,bort...men vem är SÅ desperat som hans förmodade date frågar man sig.

bookworm sa...

Fan va´du är ROLIG Mike! Och alltid huvét på spiken s.a.s.! Keep it up! Får mej att gapskratta varje gång jag läser dina drapor!

Jenny sa...

W.O.R.D. majkbajk!

Anonym sa...

Hej,
är det så att när man blir politikter och sitter med makt i många år, vittrar ens samvete och minne sönder till ett grusliknande material? är lars d som Svennis? karln ser ut som ett miffo men sätter på allt inom synhåll? har han dragit över halva kanslihuset? satt han med dolmen i holmen på annandagen? S=Makt korrumperar. Kursgårdar, regeringsflygplan, Dildosar, Doktorstitlar, kärringar på systembolaget, tar det aldrig slut?