tisdag, maj 30, 2006

Läsarmail - det är det bästa

Det roligaste som finns är att få läsarmail.

Den senaste tiden har jag fått en ny vän. Han mailar mig hela tiden och jag bara älskar det. Så jävla fin människa. Han bjuder verkligen på sig själv. Tipsar om schyssta grejer och så.

Han heter "Jefferson Hedrick" och verkar ha tryckt på sendknappen väldigt många gånger. Jag får nämligen samma mail gång på gång:

-S'ensationall revoolution in m'edicine!
-E'n'l'a'r'g'e your p''enis up to 10 cm or up to 4 inches!
-It's herbal solution what hasn't side effect, but has 100% guaranted results!
-Don't lose your chance and but know wihtout doubts, you will be impressed with results!
Clisk here: http://ip6broadband.info/


Vem missar ett sånt erbjuande. Inte jag!

Raffinerat och seriöst med medvetna felstavningar och apostrofavgränsningar mitt i orden också. Det finns ju så många oseriösa aktörer som sabbar för killar som Jefferson vilket har gjort att vissa ord fastnat i mailservrarnas filter. Det är ju fan stört omöjligt att maila en kompis och använda den högst vardagliga frasen "Penis enlargement" nu för tiden.

...Eller kan det vara så att Jefferson är ett riktigt spam-mongo som har skickat mail om örtbaserade penisförstoringsmedel utan bieffekter förr? Eller ryska importfruar. För att inte tala om mirakelpiller som gör att man "ejakulerar som en porrstjärna" (vilket fantastiskt säljargument btw).

Jävla as! De fyller min inbox och det gör mig heligt förbannad.

Det kan jag säga, att hade jag haft hemadressen till en sådan spam-kille... Då hade jag bytt om och gett svinet ett helt nytt perspektiv på ordet "medeltidsvecka".

33 kommentarer:

Nemo sa...

Välkommen i klubben. Alla Spamfilter till trots så lyckas tydligen alla inom organförstoring och hälsopiller bryta sig igenom.. dom är fanimej som kackelackor i Aftermath-utgåva.
"Soak your lover with cum" var en banbrytande reklam som kom över mig nyligen och några kapslar skulle öka min spermaproduktion med 6000 ggr...begreppet "tung i pungen" fick genast en ny innebörd. Jag avböjde hovsamt...

Anonym sa...

"....gett svinet ett helt nytt perspektiv på ordet 'medeltidsvecka'..."

Jag relaterar just det här till ur en scen i Pulp Fiction, där en gangster som just blivit befriad av Bruce Willis rollfigur ur en minst sagt prekär situation och utlovar sin oskadliggjorda plågande en "mediaval" stund med några galna crackpundare...

Kan det stämma?

/truebiker

mikebike sa...

nemo: hahaha ja 6000ggr det är rätt mycket. jag undrar hur man tänker om man tycker det verkar smutt att öka sin spermaproduktion med så ohemula mängder. då får man nog byta jobb.

truebiker: det kan stämma!

Säljare sa...

hmm vad gör jag för fel, jag blir aldrig spammad, finns det något särskilt ställe där man ska skriva in sina epostadresser, eller är det att jag inte har blogg? Dvs måste jag börja blogga för att få alla dessa spännande erbjudanden?

Linlin sa...

*fnissfniss*

jag brukar alltid replya tillbaka all spam . . .
för om alla som fick spam gjorde det så kanske världen skulle se bättre ut :) och alla spam-svins inboxar skulle kortsluta sig...om man hade tur...i en bra värld alltså...

sockerdricka sa...

Hörrudu mikebike, du är jäkligt underhållande! Numera ligger din sida såklart bland mina Favoriter. :D

Anonym sa...

linlin: ledsen att säga det men du gör faktiskt svinen en tjänst genom att svara. På så vis vet de att de kommit till en existerande person och det blir de väldigt glada för.

ron obvious sa...

Nemo: Tja, det där lät ju måttligt irriterande. När jag var en ung student i Örebro så råkade jag av en slump komma att bli bra bekant med en galen man från Västergötland. Låt oss kalla honom Acetonmannen (för det gjorde vi redan då. Även när han hörde. För han var en sån man.)

Acetonmannen hade en konstig fetish. Han var nämligen fascinerad av sperma. Sin egen. (Lite lustigt med tanke på hans ohemula homofobi som gjorde att han var rädd för att ens lyssna på Pet Shop Boys, eftersom han betraktade det som "bögdisco" i dess renaste form.)

"Målet" kunde han drömmande säga en sen kväll på kåren, med armen om mina axlar "är en liter".

Vi höll kontakten efter skolan, Acetonmannen och jag. I otaliga vykort berättade han för mig om alla de olika metoder han plägade använda för att uppnå denna respektingivande mängd. Ordet "ouppnåeligt" fanns inte i hans vokabulär. Denna sedvänja gjorde mitt förhållande till min brevbärare ganska obekväm, varför det gladde mig storligen då Acetonmannen upptäckte epost. Eller "elpost" som han kallade det.

Idag är Acetonmannen ett respekterat namn i Uppsala Universitets forskarkretsar. Och själv rycker jag på axlarna åt såna löjliga irritationsmoment som spermaspam. Jag vet ju att det hade kunnat vara så mycket värre.

För övrigt har jag, sedan jag började nyttja Gmail förra sommaren inte fått mottaga ett endaste spam.

Linlin: Det är inte du som skrivit den moderna klassikern "Dear Teen Sluts"?

Jaaan sa...

Det är för jävligt. Ända sen jag fick ett tips av en kompis angående en skön webbutik i LA, www.digitalgravel.com, vilken jag givetvis förärade med en beställning, formligen regnar det in erbjudanden om bilföräkringar, antioxidanter och annat skit jag absolut inte har någon nytta av. Att jag dessutom utses till vinnare i en massa lotterier och dränks i feta fribiljetter till allsjöns dumheter gör mig rasande.

Jag har vid flertalet tillfällen försökt styra upp herr IT här på kontoret men inget händer. Kanske får jag lägga om taktik och bomba IT-avdelning med alla balla erbjudanden, då skulle de må..

Stefan sa...

mike... tricket är att göra som jag gjorde med netextra eller va fan de heter...

de mailade mig skit efter skit. jag ringde och bad dem ta bort mig, mailade etc...inget hjälpte...

skaffade sålunda 5 yahookonton (200 mb/st) surfade in på netextras skitsite, anmälde mig o bad om all reklam som de kunde tänka skicka mig. fick ett bekräftelsemail dit man inte fick replaya (märk väl att detta är viktigt som fasen).

surfade in på yahookontona - ställde dem i semesterläge ( dvs autoreplay på skit), skapade mail till dit man INTE fick svara eftersom det var ett autosvar. Klickade på sänd.

Lutade mig tillbaka. Kollade på lite skön digital pingis mellan mina konton och deras överbelastade server. Mo...hahade en smula. Ringde upp dem, snackade med IT dåren och bad honom kolla nätverkstrafiken -speciellt skulle han kolla deras mailserver.

WTF skrek han. Yes sade jag och nämnde i förbigående att jag har ett par g-mailkonton över...

fick aldrig mer spam från dem...

mikebike sa...

sockerdricka. welcome. jättekul att du gillar bloggfrossa.

linlin: ja jag tror inte att det hjälper direkty men stefans metod lät intressant helt klart

Stefan: fy fan vad det är hjältevarniung på att ringa upp dem och höra resultatet irl:)

autograf... kan du ordna det? ;)

adde sa...

Stefan: Du är en hjälte!! Sprid dina kunskaper på alla fronter! Ha ha ha!! Någon borde hitta på nåt pris som du kan få!!

Alley Cat sa...

Alla nya bekanstskaper är alltså inte av godo, kan man konstatera!

Men ärligt talat pojkar...

Skulle ni verkligen vilja ha en 10 cm längre penis?!? Är det något ni går och längtar efter; en längre penis alltså?!? Eller att spruta kaskader av sperma?!?

Varför inte vara nöjda med det ni har och fila på tekniken istället?!? ;-) Storleken har ju (nästan) ingen betydelse i vilket fall som helst!

Som tjej kan jag säga att har jag hört någon tjej klaga över storlek, vilket inte varit många gånger, så har det snarare varit på att den är för grov eller för lång än för liten...

mikebike sa...

alley: men du. Det är väl ingen här som beklagat sig över sin strl eller spermamängden? ;)

det är ju spammailandet vi ondgör oss över...

hahaha... nä jeffrey är sannerligen inte en ny bekantskap jag finner sympatisk.

Stefan sa...

Alley Cat Hallå!...vadå nästan!...det är sådana små små ord...men av V I T A L betydelse som gör att man sätter på sig skumrocken, myskokepsen, svetsarglasögonen och gittar till Berlin och smyger in på första bästa viagrabar.

- nein die schturlek hast keine betydelsung
- jaja...aber ich hade gehören "nästan" und da måst mein das hast betydelseunge
- aber
- nein..ich wolle meine balle 38 cm gemachen. und da snchell!


*asg*

Emma sa...

Min favorit är fortfarande "Tired of looking like a hairy gorilla?". Jag garvade rätt mycket när jag fick den. :) Innan använde jag nåt som hette knowspam.net som filterade åt en men de la ner och ersattes av nåt annat skit som jag inte fattade hur det funkade så nu sitter man här med sin spam. Blääää.

Jag kan maila dig en lustighet om dagen istället så kan du dissa Jefferson. ;)

Alley Cat sa...

mikebike: Men man kan ju inte låta bli att fundera på detta eftersom så många av er tycks få den här typen av erbjudanden...

Stefan: Om jag inte hade lagt till det lilla ordet (nästan) så hade jag ljugit lika jävla illa som alla sexualupplysare som påstår att den inte har någon betydelse alls... Självklart spelar storleken viss roll, men det handlar ju om personliga preferenser snarare än generellt!
Ungefär som att vissa män tänder på kurviga kvinnor med stora lungor medan andra tycker att de små smärta kvinnorna är "bättre"...

Jenny sa...

"Soak your lover with cum" är nog det ocharmigaste försök till reklamtext jag hört på ett tag. Inte för att JAG är målgruppen, men...

Tror förresten inte att jag heller fått spam till gmailkontot. Däremot vill jag att du mikebike spammar Apoteket på Linnégatan fullt med vad som helst. Helt seriöst. Idag väntade jag 45 minuter innan jag ens kom till kassan. På den tiden hann - säg att det i snitt var - tre kassor ta nummer 278-310. Det är inte snabbt. Nej, glasögon måste knäckas.

Förresten, vad tycker du om GPs annons med Göran P och Holm? Den som är väldigt stor och syns väldigt väl?

säljare sa...

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,833548,00.html

Säljare sa...

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,833548,00.html
hmm funkar det inte?

mikebike sa...

emma: ja jag byter lätt bort jeffreys mot dina roligheter. jag börjar bli så trött på jeffs;)

alley: hahaha nä jag förstår din tankegång. men det kan väl knappast bara vara killar som får dessa mail. så raffinerade är väl knappast spam-servrarna.

Jenny: ja det är faktiskt en rätt ocharmig säljcopy... hahahaaa tänk den som kom på det. hur tänkte han. han tyckte nog att han själv var ett smärre geni när han kom på sina säljargument... men den här då: "Soak apoteket på linnégatan with shit"

Jag såg annonsen imorse på stortavlorna kring järntorget. jag tycker den är jävligt rolig. nu hann jag inte se copyn men bilderna är ju sjukt kul, där de sitter och ber... "Båda två vet att dom är så jävla rökta", tycker jag hade varit ganska kul text i sammanhanget.

hurså?

mikebike sa...

säljare: du får radbryta lite käckt! annars försvinner halva länken

Emma sa...

Mike: Haha ok ska tänka ut nåt som kan toppa Jeffersons roligheter och skicka till dig. ;)

Säljare sa...

http://www.aftonbladet.se/vss
/noje/story/0,2789,833548,00.html

Ja eftersom det är ett måste så försöker jag igen!!!

Smiley sa...

Jag gillar faktiskt "Take the blue pill, and I will show you how deep the rabbit hole goes". Härligt bild också. Fast det var tvärtom i färger i Matrix.

Annars ska jag försöka göra som Stefan nästa gång de föreslår att förstora min obefintlig penis.

Mamselamsen sa...

Klaga inte. Jag har också fått mail om att jag borde skaffa mig en större penis.

Och inte nog med det, de tycker att jag borde använda viagra också.

Jenny sa...

Jag tänkte mest på dig och allt ditt Holmande, när jag såg den i stooora formatet på Järntorget. :-) Såg förresten tre-fyra stycken idag som lätt kan vara The Smith. Men å andra sidan - det var på Järntorget.

Säljare sa...

Idag när jag besökte apoteket så var det en kvinna som tänkte genomföra en "snabbkö" helt i din anda, hon hade nämligen blivit uppringd för att hennes varor hade anlänt och mycket riktigt så fanns en liten korg med hennes grejer i. Glad i hågen gick hon därför till "betalkassan" för att köpa ut sina piller, men ICKE det går inte för sig, nej hon var tvungen att ställa sig i kö till apotekarna innan hon fick stå i kö till betalkassa, detta TROTS att allt hon skulle ha var paketerat och klart, gissa om hon blev lack. För övrigt vill jag ursäkta mig för att jag spammat kommentarslistan idag.

JohanCB sa...

Ja jävlar... kolla www.spamusement.com, han gör nåt kreativt av skiten... =)

danne sa...

Mikebike... samma kompisar som jag verkar det som! ;-) Peace bro.

Anonym sa...

haha, jag kan inte låta bli att bli nyfiken ändå. du ska alltså byta om innan du visar vad den riktiga betydelsen av medieval är?

vad ska du ha på dig då liksom?

förövrigt: när man sitter helt själv och skrattar så man får ont i magen av att läsa en blogg, då vet man att man är nåt stort på spåren.

mikebike sa...

anonym: och efter en sådan fin kommentar så hade det inte suttit fel med en liten signatur;) så man vet vem man har att göra med. så svårt att bemöta anonyma inlägg tycker jag.

angående byta om så var det nog ett mer mentalt ombyte jag tänkte mig. från timid kontorsarbetare till våldsam hämnare... ja du fattar.

tack så mycket för komplimangen

Cliff Hanger sa...

Den sista meningen du skrev i inlägget fick mig att tänka på Marcellus hämndlystna ord i Pulp Fiction. Mycket roligt. :-)

*Några sekunder senare* Ah, nu såg jag att jag inte var den första att göra den associationen.

Nemo - Låter som fet risk för "blåpung". Läs om blåpung här:
http://argaste.blogg.se/280506222109_jag_vet_vem_som_kommer_erstta_ar.html