söndag, april 09, 2006

Tre uppföljare som adrig borde haft en förlaga.

1.Bad Boys 2
Will Smith är ju sjukt överskattad. Det visste vi redan när vi såg honom i Freshprince för 10-15 år sedan. Jag hatar honom. Han kopierar sig själv gång på gång och publiken verkar skratta. Jag spyr. Martin Lawrence är inte överskattad. Han är väl inte skattad alls. Det är sådana skådisar som får en att spela in och välja "Språka på Serbokratiska" som söndags-tv.

2. Big Mommas house 2
Vad säger det om världen, om människorna som lever i den. Man borde skjuta de som gjort den och prygla de som går och kollar på den. Martin Lawrence igen. Ja, vad ska man säga. Kan det vara han som är djävulen. Tyckte han inte att han gjort världen tillräckligt ont med badboysfilmerna och ettan av detta skämt. Jag vill inte veta vilka människor över 11 år som gillar sån här skit. Skulle min fru föreslå denna skulle jag begära skilsmässa fortare än fan.

3. Blade 2 & 3
Wesley Snipes. Det är killen som får en att ladda ner film och bara slänga den i protest. Bara för att liksom. Jag hatar verkligen "Wes". Han är en snubbe som skulle behöva pungsparkas utav bara helvete för att han ska fatta vad han håller på med. Vad har världen gjort honom för ont för att han ska sprida sin talanglösa skit? Jag önskar inte ens Saddam så dålig videounderhållning. Det vore brott mot mänskligheten.

---

Jag har givetvis inte sett någon av ovanstående men jag råkade se blade ett av misstag. Känner hur pulsen höjs bara jag tänkter på det. Känner mig mentalt våldtagen. Nu går Bad Boys II på trean. Jag ska nog gå och lägga mig. Känner mig plötsligt väldigt väldigt deppig...

23 kommentarer:

caiman sa...

Wes är ändå sämst i "Demolition man". En helt fruktansvärd rulle som har allt det man verkligen inte vill se i en film; Dåliga skådisar(wes, stallone och bullock), dåligt manus med dåliga repliker som ska verka coola ("Somebody put me back in the freeze") och dessutom utspelar den sig i framtiden.
Den är inte ens så dålig att den blir rolig (tex. Barbarella och Flash Gordon) utan är sådär dålig att man bara spyr åt den.

Maria My sa...

Det allra varsta ar att Will Smith far saftigt betalt for det han gor och att han med storsta sannorlikhet tycker att han ar vard det, for hans sjalvinsikt ar formodligen lika valutvecklad som hans intellekt och skadespelartalang!! Jag tycker han ar vard minst 50 feta pungsparkar for varje uttalad replik!!!!!

mikebike sa...

hahaha maria my thattagirl!

"för varje uttallar replik!!!!!" hahahaahah

Anonym sa...

Måste få tacka för en fantastisk blogg.
Har genom dig fått nos på "tusen bröder" som jag tyvärr missade totalt när den gick på SVT pg av att hag bodde utomlands. Köpte upp mig på båda DVD boxarna ,stäck kollade på dessa ,bara för att sen finna mig själv springandes till sista visningen av "Återkomsten". Tusenbröder är ett mästerverk som fått alldeles för lite media bevakning. Vill se mer Tusenbröder. Kan du inte kolla upp möjligheten för en ev utökad "återkomsten" som det ryktades om på en tidigare blogg?

Dennis Schiller sa...

Will är dock snygg, det måste han kreddas för.

mikebike sa...

anonym: tack själv!
jodå, det kommer en utökad tusenbröder återkomsten. det har jag fått bekräftat från ytterst säkra källor. troligen i december på svt.

Cliff Hanger sa...

Apropå Wesley Snipes måste du kolla in detta "jag-mötte-Lassie-möte" med Vesslan himself:

http://argaste.blogg.se/120306145801_en_perfekt_high_five_med_vesslan.html

Cliff Hanger sa...

Fasen vad irriterad jag blir att det inte ska gå att länka. Jag vet, det beror på mig, men det gör mig inte mindre irriterad! Jag testar med mellanslag på två ställen.

http://argaste.blogg.se/12030614580 1_en_perfekt_high_five _med_vesslan.html

Cliff Hanger sa...

Äh, ursäkta att jag smutsar ner kommentarsfältet så här. Men gå in på http://argaste.blogg.se och sök på Vesslan på hans blogg.

Anna Hertzman sa...

Jo det är sant. Det är lite poppis att göra uppföljare till allt nu för tiden. Kan man bli trött... Ehrm... ja!

Stefan sa...

Broder Mike: Jag ser hellre tusen filmer med freshen än ser en sekund av den mest talanglöse av dem alla... som också talar om sig själv i 3:e person singularis.

Trumvirvel

Dolph!

Wessan... kom ån... han rular ju i videon Bad med "the weirdo from another planet". Utan Wes...yet another anka som vill vara en kalkon.

hmm...frågan är om man inte ska kicka igång the sorgeligaste aktors överhuvudtaget blogg ;)

Respekt till att du inte sett dem alls...mer sånt. Trött på folk som ska ha välgrundade åsikter och consensusivern...

- Har du sett filmen?
- Skulle inte falla mig in!
- Men hur kan du då tycka så?
- Varför inte!
- Ja men...
- Vadå jag men?

Puttelito sa...

Sluta att klanka ner på den snubbe som lyfte fram "New Jack City". En kunglig rulle. Och i "The Fan" (inte fläkten) så funkade ju snipes helt ok, även om det var De Niros film helt o hållet. Vad mer ...jo....."Mo better blues" och "Jungle Fever" så är hasn ju riktigt bra. Men allt efter "white Men Cant Jump" så är han ussel nått så grönjävligt. Men ta o kolla on den unga Wes, för då var han grym.Word to your mother!

Jaaan sa...

Har Wes gjort en film längre än 72 minuter(läs Passagerare 57)??

Wesley rimmar för övrigt på Leslie och där är en annan amatör jag absolut inte tål. Leslie Nielsen och hans jävla Nakna-filmer, fy faan!! Vem skrattar??

mikebike sa...

kan hålla med om att new jack city är bra. gillar den. men en sån rulle rörlåter inte den gödselstack till film-cv han gjort efter det. alla kan ha tur!

Wes suger!

Almao sa...

Hujenamig för alla dessa usla skådisar....jag blir arg av att tänka på dessa tappade rackare.

Kan inte låta bli att lägga till ett par till usla till listan; Van Damme (kommentarer är överflödiga), Jackie Chan (jag FÖRSTÅR inte grejjen?), Arnold (frågan är om han inte, trots all kritik, är bättre som politiker), en bubblare; Ben Affleck (har visserligen haft flytet att landa ett par ok roller, de tidiga, men gjort överlag usla prestationer).

Andreas sa...

Jag instämmer helt och fullt i dissningen av Martin Lawrence, värre snubbe finns fan inte, magen vänder sig vid tanken på.. tja, typ vadsomhelst egentligen som han dyker upp i.

Wesley... tja, det är ju samma skit som alla överbetalda macho-actionskådisar som det finns alldeles för många av i Hollywood.

Det jag INTE håller med om är Will Smith. Även om Bad Boys definitivt inte är någon av hans större insatser så är snubben grymt skön och jag ser alltid fram emot nya filmer med honom i.

Clas Borgström sa...

jag tycker jag anar en viss ensidig bild av hollywoodeländet. Här sågas tre färgade människor utan att ens ta upp människor som t ex Matt Damon, Brendan Frasier och Jacob Eklund. Dessa "hollywood loaf"-tyngda skådisar förtjänar, om inte mer, tortyr a la "Sayid-style". /JämO

Clas Borgström sa...

-ja, du ser ju ut att vilja va Will Smith själv Mojave-Andreas.

erik sa...

will ar grym. inget snack om saken

70-tals Per sa...

Jag tror jag väljer vietnamesik vattendroppstortyr framför att se de 6 uppföljarna av "polisskolan"

Andreas sa...

Jag tycker att den s.k. jämo-synonymen ska kliva ur garderoben eller hålla käft fullständigt. Får man inte gilla Will Smith och bära solglasögon nu? Är vi fler än de som inte har solglasögon och inte gillar Will Smith? Råder det en obalans?

Gå och göm dig, tönt.

mikebike sa...

haha hetsigt andreas. det är kul. battle on bloggfrossa. du får gilla will men jag tycker han suger röv!

sofia sa...

Jag klarar inte heller Will Smith! Bort bort bort med honom! Och kan du förstå att det finns dom som tycker att han är snygg...?!