söndag, april 30, 2006

Tjenare kungen

...och grattis på dig din gamle monark.

Hoppas att du haft en fet 60-årsdag. Men jag lider med dig som varit tvungen att lida igenom det skittrista oficiella firandet. Jag menar, dagen efter en spritfest vill man ju bara käka pizza och glo på film. Sån är jag i alla fall.

Men dopa dig med lite painkillers och håll ut. För nu är det kväll och kanske om du varit snäll, att du får peta in en pinne i brasan också.

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar kungen, tycker han är skitcool!
Stort grattis till honom!

Anonym sa...

Jag har faktiskt haft en close encounter med honom. Släktingar till ett ex för måånga år sedan skulle ha invigning på sin storkfarm nere i södra Sverige och kungen skulle klippa band. Jag blev inte så impad av honom och jag blev inte impad av hans tal. Tyvärr gjorde inte hans dyslexi sig påmind heller. Men killarna från SÄPO imponerade! Astuffa! Där hade man ett par skärpta dudes som sett allt amerikanskt med livvakter i. Dom hade alla attribut: kostym med utbuktning a la liten men kraftfull pistol alternativt revolver, mörka solbrillor trots tunga regnmoln, små spiralsladdar från krage upp till öra, huvuden som såg ut att följa en tennismatch mellan Borg och McEnroe på Wimbledon, högerhanden som Napolen och grovmönstrade skor med italienskt blank ovansida. Som lök på laxen kom hela rasket i en helikopter som höll på att skrämma slag på de stackars inhägnade storkarna med. Morons!
Mike: jag har bokstavligt talat varit ute å seglat en vecka och det var skönt att få läsa ikapp sig på så mycket skärpta observationer du gjort. Ha ha ha, ibland är du helt flepp! ;)

danne sa...

Du mikebike.. Jag har en request om man nu kan komma med sånna: kan du inte ta en bild på badhuset o lägga ut? Inget kinky utan bara biljettluckan eller nått! Det skulle adda lite realism till allt, för där jag bor har vi liksom inga badhus. Det vi har är djävligt många bodygards, nästan i varenda gathörn och de flesta med pumphagelgevär - fast ingen kung. Well möjligen knarkkung då... för av den sorten finns det flera stycken... liksom småpåvar och korrupta politiker... Fan... jag saknar verkligen kungen, fosterlandet och ett svenskt badhus.

Storkfarm??? Vad har man de till? Skolundervisningen? ;-)

Anonym sa...

Mike, detta kanske får dig att ändra uppfattning om Dogge igen: http://www.aftonbladet.se/vss/debatt/story/0,2789,817986,00.html

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/vss/
debatt/story/0,2789,817986,00.
html

Hmm... Sista försöket, annars får du hitta dit själv

Anonym sa...

da bomb:

Där har vi issues som är värda att
ventilera!
bara det med att våra fattig åldringar på vårdhem får halva ägg, medan direktörerna roffar åt sig pensionsförmåner för fyra livslängder..klockrent.

Med all respekt för Linda Skugges bloggövningar..
/truebiker

Stefan sa...

jag tycker att kungadent skulle vara lite mer randomly uppbyggt. Dvs en gång i veckan drar man ett personnummer som får kunga en vecka.

- tjena det är lars-gunnar här
- mors
- ere stefan jag talar med
- det kan du hoppa upp och tarej på
- du är kung nu denna vecka
- fan det var på tiden, här ska kungas på.

mikebike sa...

danne: ja vem vet. kanske en dag att det kommer en bild från valhalla.

dabomb. fint att du försöker övertyga mig om dogges storhet. jag tror egentligen inte han är sämre än någon annan. jag har inte ett stort agg till dogge. jag tyckte bara att han sålde sig jävligt billigt till elgiganeten. nu hgar han gjoprt det igen. jag blir inte förvånad och jag bryr mig faktiskt inte ett skit. men det är lite ironiskt att han pratar om ett hemskt konsumtionssamhälle och nedmonterande av välfärdssystemet samtidigt som han försöker dra folk till elgiganten för att spendera sin deg.

mikebike sa...

stefan: hahahahah ja fanb det hade vart nåt. men med min otur i spel så hade lottonumret aldrig stämt överens med mitt personnummer. det kan jag garantera.

Anonym sa...

Tänker ICKE stämma in i hyllningskören. Knugen är för mig vad torkad hundskit under skon är för andra. Jag avskyr kungen och jag avskyr hela monarkin. Systemet har testats i så jävla många år men avskafats på snart sagt varje plats.
Det är de facto så att de flesta med prins/prinsessa-titel som söp ihop på Drottningholm är släkt..De inte bara idkar älskog, de är släkt!! Det är så sjukt alltihop så man blir vriden. Om jag skulle ha ett rendevouz med min kusin skulle det bli ett jävla liv, men i dessa kretsar är det helt ok.

Nä hellre total anarki!

Gick jag över plastlinana igen nu?

mikebike sa...

jaaan: njae jag vet inte om du gick över linan. du får tycka precis vad du vill om monakrin här på bloggfrossa. jeg vet inte om jag har fel men jag får en känsla av att du är emot.

Anonym sa...

"Jag gillar kungen, tycker han är skitcool! Stort grattis till honom"

Caiman starta din stand-up karriär i New York, du slösar bort din talang här på bloggen.

En bra kung är en död kung.

Vi på Kantarellen sa...

"Peta in i brasan"

Nääää.... gör kungligheter sån?

Jag trodde inte de bajsade eller fes heller.

/Mamselamsen, desillusionerad

Anonym sa...

We are a group of volunteers and starting a brand
new scheme in our community. Your web site offered us with useful
info to work on. You have performed an impressive process and our
whole community will probably be thankful to you.

Here is my blog ... radio sender

Anonym sa...

What's up Dear, are you really visiting this web page on a regular basis, if so after that you will absolutely take good experience.

Also visit my homepage ... radio sender

Anonym sa...

Hold down an app for a second, and start turning off all the apps that you aren't using by pressing the "minus" button. Continually letting a battery drain will make it die much faster then it normally would. Double Tap (Tap the home button twice > Press down on an app for one second > Hit the "minus" button on all apps that are running) When you open an app, it stays running until you actually turn it off.

Feel free to surf to my website ... youtube converter

Anonym sa...

The Federal Emergency Management Agency (FEMA) has made available to communities literature which provides guidance and technical information
educating communities on how to become disaster resistant in the face
of natural disasters. However, it is still possible to insect
the terminals and make sure there is no corrosion.
Both Intel and AMD contain information built in the processor to allow the processor to be used efficiently with mobile computing saving
on battery life while giving the best performance.


my weblog - radio sender
Also see my web site: please click the next internet page