söndag, april 09, 2006

Kungen bjuder in

Det vankas 60-årskalas hos hovet. Kungen fyller jämnt och nu laddas det som bara fan. Det snackas om "decenniets kalas" i Expressen. Det stod också att gästlistan börjar spikas och att hittills klara inbjudbara gäster är samma hög med stofiler och tråkmånsar som alltid.

Inte för att det är någon större risk, men jag KAN verkligen INTE tänka mig ett sämre sätt att spendera en dag än att behöva lida genom ett kalas hos kungen. Jag skulle nog dö av tristess. Jag gillar inte tajta tillställningar och som enkel arbetarklasson så förstår jag inte det roliga i att klä upp sig så in i helvete och sedan sitta och smajla och snacka om skinntorra grejer under en sjukt utdragen middagsprocedur. Jag tror hellre att jag skulle välja ett omotiverat kok stryk än att behöva tacka ja till en sådan tillställning. Endast nobelfesten ter sig mer smärtsamt i partajsammanhang.

Kanske om jag fick Madde som bordsdam att jag hade börjat fundera. Hon verkar ju lite soft i jämförelse med resten av lirarna. Men nä, behöva gå ettikettkurser och annan shite för att ens överleva till förrätten. För roddigt för mig.

Expressen undrar också vem läsarna helst skulle gå på fest hos. Tja, nån man gillar kanske? Jag tycker att det hade varit kul att gå på skiva hos Örjan Ramberg t.ex.

15 kommentarer:

lisa sa...

men har du inte sett ur´s vett och etikett program som gick sent på kvällarna för några år sedan, men Maggan Ribbing? Det var ju hur bra som helst! Hade du sett det hade du nog velat partaja hos kungen, om inte annat för att det skulle ha varit en bizarr upplevelse.

emma sa...

Ja jag hade ju helst suttit bredvid Carl Philip om jag nu var tvungen att gå dit överhuvudtaget.

Nemo sa...

En stilla kväll med T Flinck, M Persbrandt, J Brost och de här båda gubbsens borde ge minnen för livet....

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,806861,00.html

Joanna sa...

Nej, partaj hos Persbrant är min melodi (:

da bomb sa...

Fan Mike du vet inte vad som väntar runt hörnet för Chabo... När det trista är slut och barnen och Drottningen gått och lagt sig slås dörrarna upp hos Nope's (Grev Turegatan 30). Där frotterar sig Kungen, Noppe (Greve ”Noppe” Lewenhaupt) och de andra gamla torrisarna med 25 åriga modeller. Tror fan man orkar sitta och lida igenom middagen om man mer eller mindre får gå på porrklubb efteråt.

Anonym sa...

att vara ute på krog med hon den dära blondinen som gillar att supa och slåss kanske skulle vara nått?

njae, jag gillar inte bråk alls så om jag får välja tar jag en omgång med valfri hårdrockare ifrån GBG , de har klass :)

caiman sa...

el_pedro det tar jag som en komplimang, även om det blivit mindre och mindre rock på sistone. Slänger på lite rainbow i winamp nu som en tribute till dig!
Ariel, tyngre trummor får man leta efter!

Jäklar va ball det vore att partaja med kungen! Han är ju hur rolig som helst!

Säljare sa...

Syrran ska på middag (nej sorry inte FEST) med den filuren, jag rapporterar om jag får någon info om hur det var (vad är oddsen för att hon INTE berätter något om det?)

mikebike sa...

vänta nu ett tag säljar'n! ska hon på middag hos kungen eller örjan?

jag vill höra allt om middagen om det är örjan hon ska till. hur kommer sig detta?

Jonna sa...

http://www.knugahuset.se

Jaaan sa...

För det första, jag protesterar mot att mina pengar används för att steka sparvar åt analfabeten. Är det något jag avskyr och vill avveckla så är det kungahuset. Jag kan fan inte begripa hur folk kan stå i horder och vifta med flaggor av papp så fort ugglan med familj visar sig.
Hela idén är förlegad, Herman Lindqvist och många andra historier har ju dessutom bevisat att europas kungahus är ett enda träsk av inavel, det var ju ett tag förbjudet att gifta sig med någon mer avlägsen släkting än sin kusin. I och för sig behövs ingen Lindqvist för att bevisa en så´n sak, det räcker att lyssna på familjen för att förstå, man tror det är en repris av Snickeriet varje gång de visar sig. "Jaha hej..eehh..det här är Carl Philip...ehh min son och..bror..höhö"

Jeffrey Lebowski - The Dude sa...

Fest hos Örjan Ramberg, menar du den där stora Kampsportsgalan man tänker hålla i stockholm? Dit lär ju Mike Tyson vara bjuden. Tänk en match mellan honom och Örjan.

" Sept kommer kungen till Scandinavium, parkettbiljetterna är slut, man får hoppas att inte alla hämtat ut. Vilken kung, jo naturligtvis herr Riley B. King. För inte vill man gå på party hos det där PUCKOT som inte ens kan stava sitt namn. Tänk om skulle fått sitta till bords med "Subbadjäveln" hans tråkiga elaka fru, usch hemska tanke.

Var det inte en av hans döttrar som gick till gynekologen och man fann att hon suttit sig på ett shotglas (på någon krog på stureplan)som schwoppat upp i hyskan?

Joppe sa...

Tror inte du ska underskatta kungen och hans polares partajförmåga. Blir säkert en hel del sjöslag på Slottet när kamerorna stängs av. Har hört ryktas att Knugen inte alls lider av dyslexi utan snarare baksmälla...

Säljare sa...

Sorry att jag gör dig besviken... kungen ska hon till :(

sofia sa...

Det roliga är ju att klä upp sig som fan och sen gå loss totalt. Freaka i finkläder. För vad är det för vits med att klä upp sig om man inte får komma hem, titta i spegeln och garva ihjäl sig åt hur stört det ser ut när man blandar långklänning och hyperfylla.