fredag, april 14, 2006

Jättekonstigt

Spelbutiken nere på mitt torg, den nya, det är nåt med den ägaren jag inte gillar. Jag förstår mig inte på honom, jag tycker han är konstig.

Ägaren är lönntjock och har rumphalva (flint med väl tilltagen krans). Han luktar alltid jättemycket svett. Gammal svett. Som om han jobbat nattskift i hamnen innan han öppnar sin lilla spelhåla. Jättekonstigt.

I butiken finns det som i de flesta butiken en tidningshylla med ganska blandat sortiment. Precis som i andra spelbutiker är porrsortimentet något bredare än i vanliga kiosker etc. Grejen är bara att denna ägaren haft den goda smaken att placera porren på de två hyllorna närmast golvet. Precis lagom för att en femårings ska kunna få sig en bra inblick i vuxentidningarnas fantastiska värld. Hur tänkte han då? Jättekonstigt.

Varje gång jag bara köper ett hundrakort för att kunna ta del av lokaltrafiken på lagligt vis så blir ägaren jättesur. Jag fattar att det inte är köpet som gör att han går runt precis men den jäveln snäser nästan åt mig. precis som att jag snor pengar ifrån honom när jag ger honom hundringen. Jättekonstigt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hela världen är jättekonstig!

Anonym sa...

När saker och ting inte stämmer, inte går ihop riktigt, när det känns jättekonstigt, då ska man ta sina vibbar på allvar. Kanske känns han helt fel för att han är helt fel? Han kanske är från Hisingen? Kanske är det inte porr i de där tidningarna du sett på andra raden? Kanske luktar han inte svett själv, utan har på sig kläderna från någon som luktade så illa precis före han dog? Kanske blir han sur på dig när du köper hundrakort bara för att han själv växt upp med en far som pryglat honom dagligen när han kom hem ifrån sitt arbete som spårvagnschaufför?
Mike, du som brukar väva in de mest extrema tolkningar i andras beteende, det känns som att du håller tillbaka någonting här!? Vad är det du inte vågar dela med dig av? Hur sjukt är det denna gången?

lisa sa...

hmmm ja.
http://buskisblog.blogspot.com/2005/12/ckliga-idioter.html

Anonym sa...

är det den mittimot Baloos?

mikebike sa...

haha lisa... vi tänker skrämmande lika ibland.

pedro. nä det är på andra sidan spårvagnsspåren.

adde: hur sjukt det är denna gång hahahaha... jag tror att denna gång får du dra upp de sjuka slutledningarna själv;)

Anonym sa...

Har du testat att hämta ut konsertbiljetter där nån gång? Känns som att man lätt skulle kunna bli knivmördad för mindre...
Väldigt obehagligt ställe!

Anonym sa...

Mannen, du fattar nu eller, det som gäller är att skaffa storsta kaken pa Hisingen kompis, vi som kommit op sista 10 aren tar over kompis