söndag, april 02, 2006

Bloggfrossa bryter ny mark

I förra inlägget lipade jag lite för att Majorna inte fanns med på bloggkartan, men bön hördes och jag fick ett meddelande i kommentarsfältet från johan på bloggkartan som har fixat in Majorna.

Det känns fint att vara först in och fästa landmärket. Det känns stort. Lite som att vara borgmästare i sin egen stadsdel eller rent utav First-man-on-the-moon-känslan skulle jag tro.

Men det är inte det enda som händer. Det vankas jubileum. 100.000 besökare stundar. Enligt blogrankers har jag redan haft över 110.000 besökare men jag går efter min sura räknare. Skitsamma om statistiken inte stämmer riktigt. Det känns lite konstigt att ha haft 100.000 läsningar på sin blogg. Stort på nåt sätt. Jag lyckades själv bli nr 99.000 så nu är det exakt 1000 kvar. Det bör ta ett par dagar.

Nu känner jag mig lite mer uppåt igen. Har ju inte haft kalasbyxorna på de sista dagarna direkt. Det ska jag fira med att gå ut och ta en caffe latté på nåt skönt ställe här i... ja just det - Majorna

5 kommentarer:

Sessan sa...

Om du inte hittade kalasbyxorna innan du gick ut och fikade så hojta till. Jag har gått runt med flera par på mig under de senaste dagarna och det börjar bli varmt...

Ska kämpa för att bli 100.000!

lisa sa...

hej ville bara saga att din blogg ar min favoritblogg! skont att pessimisten fatt en rost pa internet, du e grrym!

Maria sa...

Najs. Jag bor också i Majorna :)

Cliff Hanger sa...

Eftersom du är min förebild borde jag faktiskt också regga mig mer exakt där jag bor, för då skulle jag också bli först där. Nånting håller mig dock tillbaka. Vet inte vad det är. Förlös mig Mikebike!

Dessutom kan jag stolt meddela att jag som en god blogg-lärjunge alldeles nyligen har publicerat en pessimistisk dikt. Jag tror att den är lite i din anda.

Cliff Hanger sa...

Vad får den 100 000:e besökaren för pris då?