fredag, april 21, 2006

Apan hälsar

Igår fick jag ett mail från en mycket trevlig tjej som heter E. Det var en rolig överraskning för det var nämligen ett "monk-e-mail".

Flink som jag är så knåpade jag ihop en hälsning till alla som läser Bloggfrossa. Man måste ju sprida glädjen vidare. Obs! han sluddrar lite.

Klicka här eller på bilden för att träffa herr apa!

13 kommentarer:

O sa...

Apor har jag aldrig gillat, men måste ta tillfället att berömma dig Mike. Har läst din blogg från början och håller den som NUMERO ONE alla kategorier.

Kan faktiskt komma på mig själv med att dagligen garva åt dina stories om plug n' play, Hisingenutflykter och centraldammsugsonani.

Ärligt talat vet jag inte om du är riktigt klok men det skiter jag i. Din blogg är fantastisk och är för mig lite av sinnebilden av livskvalité.

Keep it up.

/O

Anonym sa...

Det där var riktigt skoj!

J sa...

Va fan säger bögapan?

Jenny sa...

Meh, jag ville ju maila en apa till dig, men det gick inte. Du hade fått den förinspelade "Butt kisser". Peace från Järntorget!

Anonym sa...

HAAAHAAA! Klockrent! Jag var tvungen att lyssna hundra gånger och skrattade mer o mer för varje gång! Jag började skratta sådär galet mycket så att näsborrarna viftade och jag låg dubbelvikt. Tog ett bra tag innan jag fattade att han ens snackade på riktigt!! hey ally hope liksom. Tack! :D

mikebike sa...

O: hahaha.... nä jag vetefan själv ibland alltså. men det skiter jag med i;) kul att du diggar den. vi ses.

jenny från järntorget: ah vad synd då. jag tröttnar inte på apan;) men igår när jag skulle skicka till en vän så blev det monkey madness. jag hade testat ljudet för många gånger så det stod att min kvot var fylld för den dagen... men bara från det ip:t;)

anonym: hehe ja fan det var trixigt att skrivaså han pratade svengelska. på engelska går det bra men när man försöker få fram vissa svenska ord blir det kacka.

La Reina sa...

Gammal ju, jag fick ett monekymail för lääääänge sen ;)

SixesAndSevens sa...

hihihi.... söt!!

mikebike sa...

la reina: hehe men du har inte fått ett av bloggfrossa innan..

Jenny sa...

Du kunde alltså fortsätta din monkey maniac stylee i lugn och ro Gôtt!

Stefan sa...

monkeybuisness...

Systrarna Syfilis sa...

amenååå... Silverfirren tipsade ju om det för lääääänge sen :D

Sofia sa...

Hahahahaaa... jag dööör (som vanligt). Den där apan är roligast i världen. Har just spelat upp "dju aer gjuligh" (=du är gullig) för pojkvännen 20 gånger.