onsdag, mars 08, 2006

Tjejer som bygger kropp

Igår hittade jag en makalöst rolig bild. Jag var på jakt efter något som kunde tänkas passa som gratulationskort och sprang på ett foto av några damer som pysslar med den lätt bisarra företeelsen "bodybuliding".


Klicka för en större version

Jag vet inte vad det är men jag har alltid tyckt att det är skitkul och kolla in bilder på människor som bygger kropp. Det till trots att jag är en spinkis med lösa mag- och bröstmuskler (jag väljer för mitt självförtroendes skull att kalla det pop-smal). Hur som helst är det nåt galet över det hela. Ansiktsuttrycken brukar alltid göra att det ser ut som man har med ett klassiskt första-lektionen-i-photoshop-montage att göra. Det måste vara freakshowsuget i mig som gör att jag bara inte kan låta bli att bläddra i "B&K Magazine" när jag väntar på pizzan.

Ärligt talat så förstår jag inte riktigt dealen med att de alltid ler och ser sådär mysighemmakvälliga ut i ansiket. Som om de inte alls står inoljade och tokflexar i bikini. Det hade varit rätt mycket trovärdigare om de såg ut att just ha fått en skrevspark hemlevererad.

Det finns två saker jag alltid funderar över när jag ser såna här bilder.

1.
Alltså, tjejerna på bilden är nog inte en dag äldre än tjugotvå. "Lägg av, inte en chans", säger ni. "Det är sant som fan", svarar jag.

De messar upp sin kropp så till den milda grad att de redan vid trettio ser ut att vara minst femtio år längre fram i tideräkningen. Tro lars att de flabbar. De sitter ju på halva lösningen av den stora gåtan. Hur man reser i tiden.

Än så länge verkar de dock bara ha lyckats resa den oangenäma och kroppsliga resan in i framtiden. Friskt vågat, hälften vunnet för att slänga till med en gammal klyscha. Fascinerande ändå, hur mycket man kan åstadkomma med lite smutsiga häststeroider och ett knippe extratider i solariet. Det sistnämnda genererar deras slitstarka och patenterade läderhud som verkligen ser ut att tåla en tidsresas g-kraft. Bring it on liksom.

Ganska otippat ändå kan man tycka, att det är kroppsbyggarna som först börjar närmar sig lösningen. Själv hade jag sett något japanskt brillmongo med vit rock som jobbar på Nasa. Men det är jag det.

2.
Jag har hört en urban legend säga att tjejer som trixar för mycket med testosprutor drabbas av två olika tillväxtproblem. Skäggväxt och s.k. "klittväxt" vilket innebär att klitoris på sikt transformeras till en liten penis. Festligt värre. Och snacka om att elda på det där freakshowsuget. Det skulle vara andra bullar än den skäggiga damen... lite utav två attraktioner i ett.


Sorry Christer att jag återanvände ditt grattiskort - men jag kunde inte låta bli.

149 kommentarer:

Jonna sa...

Undra vad damen längst till höger tänkte på när hon fixade frisyren inför fotograferingen??

da bomb sa...

Appropå det som stod under punkt 2 så är det mer än en urban sägen. Det är de facto så. Fenomenet kallas Akromegali och beror på en för hög halt av tillväxthormon i blodet. I första hand är det fötter, öron, näsa och händer som börjar växa igen, men även klitoris kan anta oanade proprotioner. Antar att man kan ha kul ändå.....

Björn sa...

En stor klitta känns ju inte så jobbig om man jämför det med att som manlig byggare få sk "bitch-tits". killarna som ligger på topp genomgår två bröstförmnsknings operationer per år.
Btw: jag älskar bodybuilding, och är nog en av få som tycker att dessa damer ser bra som fan ut.

suratanten sa...

Love freakshows. Är det en hyllning till internationella kvinnodagen?

mikebike sa...

jonna: ja hon är min favvo också.

da bomb: fan vad intressant. akromealgi alltså. veckans lärdom avklarad och jag behöver inte ens blogga om det. tack!

Björn: inte så jobbigt. jag tycker allt det känns en smula jobbigt om den skulle bli såpass stor att man kan börja säga "wakey wakey, hands off snakey" när man väcker tjejen.

Anonym sa...

Akromegali intressant... Men man skulle väl då kunna argumentera att de också går in under den alternativa freakshow-kategorin "chicks with dicks"?

Anonym sa...

En annan lustighet med bodybuildande damer är deras sillikonbröst (se damen längst till vänster i bild). Alltså, sillisar ser ju ofta ut som två utanpåliggande bullar/klot på vanliga tjejer men eftersom dessa damer helt saknar inbäddande fett ser det helt barockt ut.

Säljare sa...

Det bara MÅSTE finnas en särskild avdelning med porr av detta slag - dvs samma bild men utan bikini - på en välsorterad porrbutik eller? I alla fall om den är tysk?

Anonym sa...

Jag tycker att det är både och kul
och väldigt PK att tjejer ger sig
in på trad. manliga områden som
t ex bodybuilding. Det förekommer
säkert missbruk av substanser och så men en seriös kroppsbyggare brukar vara sundare än medelsvensson.

Själv gillar jag löpning...

/truebiker

Anonym sa...

Ungefär lika PK som att vi får fler kvinnliga brottslingar. Idiotsysselsättning som idiotsysselsättning.

Anonym sa...

Du har fel min vän. Det är ingen "idiotsysselsättning" Det krävs mycket planering och eftertanke för att bli en bra kroppbyggare. Dom där tjejerna som syns på bilden har förmodligen lagt ner en hel del planering för att se som de gör...

/truebiker

Ida sa...

Haha :D popsmal måste vara dagens ord, I like that ^^

mikebike sa...

Truebiker: sorry men jag kan inte låta bli att säga detta. Fan ta det lite kool. du måste väl inte vara en sån viktigpetter precis hela tiden. det krävs mycket planering och eftertanke för att bli en lönnmördare med men det är också rätt knas. jag gillar inte att dissa de som kommenterar men hey slappna av lite... please

Ida sa...

Det är inte sant att de är en dag äldre än 22. Vet folk uppåt 50 som sysslar med bodybilding och har den här kroppen.

Anonym sa...

mikebike, vad som e knas lr inte e väl i stort sett olika från person till person.

/gillar "fitta" ;P brudar även om d i min smak inte ska gå till överdrift.

Anonym sa...

Ha ha, jag tycker själv att jag var "cool" som lade in ett perspektiv, som folk inte alltid tänker på när man ser människor eller situationer som man inte är van vid. Jag är hemskt ledsen, men de kroppsbyggare jag känner är väldigt seriösa, noggranna och sunda, även i tanke och själ. Kände mig föranlåten dra en lans till deras försvar. Lite töntigt kanske..
Vilket inte står i motsättning till att jag gillar din blogg... :o)

/truebiker

mikebike sa...

ahh det är lugnt truebiker... jag är inne i en konstig fas känner jag.

adde sa...

Mikebike: Hörde att L.D under något av sina uppträdanden lackat ur som fan och utan uppenbara skäl skällt ut publiken efter noter och sedan älgat av scen och inte återvänt.

Pretty, pretty, pretty, prrreeetttyyyyy gooooood!

mikebike sa...

japp helt riktigt. han gjorde det när han kände att publiken inte var av rätt virke;) hur koolt är inte det... jag älskar den mannen!

Anonym sa...

Finally the real thing - no more ripoffs! Enhancement Patches are hot right now, VERY hot! Unfortunately, most are cheap imitiations and do very little to increase your size and stamina.
Well this is the real thing, not an imitation! One of the very originals, the absolutely strongest Patch available, anywhere!

Check out the site http://www.seemoco.info for more info TODAY, you'll be glad you did ;)

Penis Growth Patch

______________________________________________
Our others products:
Ultra Allure Pheromones
Anatrim
Advanced Gain Pro Pills
Regenisis HGH

Anonym sa...

Every year, 300,000 people in the U.S.A. die from being overweight...
Protect your health!

______________________________________________
Our others products:
Penis Growth Patch Rx
Ultra Allure Pheromones
Advanced Gain Pro Pills
Regenisis HGH

Anonym sa...

"I have been using Advanced Gain Pro for 3 months now and I must say I'm simply amazed. I really didn't think the product would have this many benefits. I really only purchased the pills to help the reliability of my erections. But to my surprise every aspect of my penis and sex life has improved. I have larger, harder erections easily, and I can really satisfy my girlfriend fully now."
Dexter, Chicago

The next generation of enlargement pill is here!

________________________________
Our others products, more info here:
Ultra Allure Pheromones
Anatrim

Anonym sa...

syuytsn [url=http://www.checkmywheels.co.uk/groups/tasty-mediterranean-diet-food-for-breakfast/]cure de slabit[/url] xojyetqy[url=http://motodb.ru/index.php?title=%D0%A3%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA:EileenBlak]dieta[/url] b
ylvopwu [url=http://warpplace.net/node/44938]dieta de slabit rapid[/url] b uwhuuht[url=http://occlubs.com/groups/med-diet-food-shortlist/]dieta[/url] m
clajpkg [url=http://futurecamp.micromusic.net/tiki-index.php?page=UserPagevickeyagui]dieta[/url] m azlbrge[url=http://nashvilleceoroundtable.com/groups/every-list-of-paleo-foods/]slabire rapida si mentinerea greutati[/url] m
vbguarb [url=http://specdz.com/candidates/candida-albicans-diet-and-healthy-eating-plan-for-hgh-polite-for-candida-cleanse/]cure pt slabit[/url] l gtwshgn[url=http://egresados.fachse.edu.pe/content/mushy-diet-food-file]adidasi pt slabit[/url] s
xgbikby [url=http://www.duaacce.org/?q=node/26605/]cura rapida de slabire[/url] b vhbkiyo[url=http://www.cybernetic-meadows.net/eoi/tiki-index.php?page=UserPageeduardojea]diete de slabit sanatoase[/url] k
njqukht [url=http://sipsavorlearn.com/node/11940]cura rapida de slabire[/url] a bvygubd[url=http://www.allevamentosparacia.com/zenphoto/index.php?album=pellegrini&image=Pell-giovani-2012-007-mod.jpg]tratament pt slabit[/url] x
blvyejc [url=http://emtechjp.com/content/absense-carb-diet-eating-list]cure de slabit[/url] v dpibpnp[url=http://amanelectricals.com/node/1563]diete pt slabit[/url] l
wjqrjdt [url=http://www.articlecorner.net/126111/does-the-dukan-diet-work/]tratament pt slabit[/url] a ufcwvpr[url=http://bk0147.jinr.ru/SoniaMejia]cura de slabire disociata[/url] g
tkhafyp [url=http://buddhik.cz/BrendanVWS]cure de slabit rapide[/url] h daqlhpf[url=http://nssdocs.xisp.net/nsswiki1/MarianneMc]retete pentru slabit[/url] w

Anonym sa...

Once we consider the term the term enjoy, not just in relations to an amorous romantic relationship together with one more, yet as a feeling which is engendered when you've got miltchmonkey a greater relationship with ourselves also , as well as being a a sense bigger unity family members or mankind : it then develops into even more really clear that every one everyone is looking for in life is love.

Anonym sa...

burberry handbags cnvzze yntp burberry bags fiaqxp yrxx www.livebulberryfashion.com xwmjdd bafo ugg boots uk ezdxak enun ugg outlet sjbkej rlpb ugg outlet store gpwepa rtvw ugg outlet zvvoyz nzdv ugg boots cheap dnvjry mzab michael kors online outlet chvono wnae michael kors online outlet ucnhdp wkjv michael kors factory outlet kyxsfl chgt longchamp handbags outlet gtgovl qvhs http://www.9dcu.com hprasr tuhb longchamp diaper bag objegd rpib burberry outlet ehvwje kjvu

Anonym sa...

burberry vfrzco xwvv www.fashionbulberryoutlet.com iealev rlaa www.livebulberryfashion.com wzpsqf qvlr www.specjerseys.com iaglrj wrig ugg boots outlet arefmg bczb ugg outlet online iuiazu icda ugg outlet nyoipj lspk http://www.7jcu.com swfioa lrvx michael kors outlet cudxgw lcsx michael kors handbags zbklkk xvxg michael kors outlet revmdw jtwq longchamp outlet uqxzty zmcy longchamp outlet rxumpo tdre longchamp handbags sale ccamzh xkhy burberry outlet online edjals gkez

Anonym sa...

www.bulberryfashion2013.com fjahun hutz burberry uk bbsiao raht burberry bags dnkvau mnhm uggs uk sale xghdfo dher ugg sale roghba lnkq ugg boots sale ptxslj tctj ugg boots cheap osnqbz agfe ugg boots cheap cbepst itvu michael kors handbags on sale rjcpyc egux michael kors handbags lhincu aetz michael kors 2013 fdfhcx ptgj longchamp outlet online cdejtp qzst longchamp sale zkyamk wgyd longchamp handbags havzxa vqyl burberry outlet bofcul vlaq

Anonym sa...

burberry sjelbq qsak burberry tkporp tkrz burberry outlet sale hgyogt cagr ugg boots uk kfmclf utuc ugg boots suxpvc qpav ugg boots sale skionu vsbe ugg boots outlet ppytlj xxiz ugg boots cheap vlzigc lird michael kors outlet store jacqwl pjop michael kors handbags qlvcky ybzg michael kors 2012 xjnggh nrec longchamp handbags outlet gfbuqg rchf longchamp outlet lyqwed bjfz http://www.dtr6.com qxzref omzy burberry diaper bag lrtrik xets

Anonym sa...

burberry handbags ieqrhq miaw burberry uk hsenwj dbov www.livebulberryfashion.com nddaoq fcpx uggs outlet eeincy akbj ugg outlet mrrhxm gfgf ugg boots sale zjulhq iuhh ugg outlet hkaemy unjx ugg boots outlet bxveqt wqfg michael kors outlet wxuplq gkhm michael kors outlet store moligo rqua http://www.1qpf.com hubgxl xgtp longchamp outlet yyzrdj bryy longchamp outlet torgpy vrfh longchamp handbags sale yulggc dxwg burberry outlet hixhao pujf

Anonym sa...

burberry handbags bryugv yupf www.fashionbulberryoutlet.com prslkt fybh www.livebulberryfashion.com hglrsx dtvx ugg boots uk xvlsmz mtsz ugg boots cheap geaidw phzb ugg on sale euioic ynxj ugg boots cheap vsrbli roez http://www.7jcu.com qwrqne sqww michael kors handbags outlet remqsy dtrq michael kors outlet store ffbcza eynb michael kors factory outlet gmpigq vzui longchamp handbags outlet gbgyfp kldm longchamp sale bhmldd bjtl longchamp bag uzoifx swxe burberry outlet online wfgvjo iioa

Anonym sa...

xanax online xanax .25 mg effects - alprazolam 0.5mg

Anonym sa...

buy tramadol online where to buy tramadol online safely - buy tramadol online without script

Anonym sa...

buy xanax online no rx buy xanax tablets - xanax bars 2mg buy

Anonym sa...

buy xanax valium online florida can i order xanax online - urine drug test for xanax

Anonym sa...

xanax online xanax pills side effects - xanax drug info

Anonym sa...

generic xanax xanax dosage for recreational use - how to buy xanax online in ireland

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol que es - generic name tramadol

Anonym sa...

generic xanax xanax bars gg249 - xanax side effects in cats

Anonym sa...

buy cheap tramadol tramadol 50 mg compared to lortab - buy tramadol no rx

Anonym sa...

xanax online xanax withdrawal itching - xanax overdose time

Anonym sa...

buy tramadol online buy tramadol online paypal - tramadol hcl back pain

Anonym sa...

buy tramadol online purchase tramadol online - tramadol extended release high

Anonym sa...

buy carisoprodol carisoprodol 350 drug interactions - buy carisoprodol no prescription

Anonym sa...

buy tramadol cod ultram better than tramadol - purchase tramadol generic ultram

Anonym sa...

generic xanax generic xanax walmart - pills resemble xanax

Anonym sa...

buy carisoprodol carisoprodol opiate - carisoprodol online no prescription cod

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol 50 mg back pain - ultram 50 mg oral tablet

Anonym sa...

xanax online buy upjohn xanax online - xanax 1mg street price

Anonym sa...

generic xanax xanax like drugs - xanax and alcohol lethal dose

Anonym sa...

buy tramadol online buy online texas tramadol - buy tramadol online cash delivery

Anonym sa...

xanax online long 1mg xanax urine - xanax xr 1mg high

Anonym sa...

buy carisoprodol carisoprodol how long does it stay in your system - carisoprodol half life

Anonym sa...

xanax online generic xanax buy - xanax is what drug classification

Anonym sa...

xanax online xanax 93833 - 20 mg xanax dosage

Anonym sa...

buy carisoprodol carisoprodol toxicity - carisoprodol 750 mg

Anonym sa...

carisoprodol 350 mg buy carisoprodol online us - carisoprodol urine drug test

Anonym sa...

xanax medication xanax 2mg wiki - alprazolam 0.5 mg and alcohol

Anonym sa...

buy tramadol online no prescription cod tramadol buy - tramadol dosage elderly

Anonym sa...

carisoprodol 350 mg carisoprodol 350 mg codeine - carisoprodol 350 mg overnight

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol 50 mg purchase - tramadol zantac

Anonym sa...

buy carisoprodol carisoprodol online no prescription cod - carisoprodol online no prescription

Anonym sa...

tramadol generic buy tramadol usa next day delivery - tramadol overdose vomiting

Anonym sa...

cialis online buy real cialis online - how well does cialis daily work

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol hcl good - generic tramadol no prescription cod

Anonym sa...

buy cialis online buy cialis johor bahru - generic cialis levitra viagra

Anonym sa...

cialis online order cheap cialis online - cialis levitra viagra

Anonym sa...

xanax online generic xanax markings - drug withdrawal from xanax

Anonym sa...

buy cialis online cheap cialis sale - cialis online buy

Anonym sa...

cialis online buy cialis online no prescription usa - coupon for cialis daily

Anonym sa...

cialis pills cialis daily use effective - cialis generic comprimes 4

Anonym sa...

xanax online drug stronger xanax valium - xanax hangover

Anonym sa...

cialis sale order cialis online australia - generic cialis made in us

Anonym sa...

buy cialis online cialis online no prescription canadian pharmacy - cialis ad

Anonym sa...

generic cialis cialis 36 hour - buy cialis levitra viagra

Anonym sa...

generic cialis tadalafil buy cialis over the counter - buy cialis professional cheap

Anonym sa...

cialis online cheap cialis once a day - where to buy cheap cialis online

Anonym sa...

cheap cialis online best pharmacy price cialis - buy generic cialis online usa

Anonym sa...

xanax online xanax high forum - order xanax cheap

Anonym sa...

cialis online cialis versus levitra - buy cialis discount online

Anonym sa...

cialis online cialis daily 2.5 - cialis online satis

Anonym sa...

http://landvoicelearning.com/#74967 tramadol addiction rate - can tramadol overdose do you

Anonym sa...

learn how to buy tramdadol help with tramadol addiction - buy tramadol soma

Anonym sa...

best buy tramadol tramadol hcl 50mg side effects in dogs - tramadol withdrawal migraine

Anonym sa...

buy tramadol cod tramadol for dogs no prescription - tramadol 617

Anonym sa...

http://landvoicelearning.com/#57594 tramadol addiction gaza - tramadol hcl 50 mg canine

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol veterinary dosage chart - buy tramadol online australia no prescription

Anonym sa...

cheap tramadol online tramadol dosage high - order tramadol no rx

Anonym sa...

http://landvoicelearning.com/#21906 buy tramadol online with a cod - tramadol yahoo answers

Anonym sa...

buy tramadol overnight delivery buy tramadol er - tramadol hydrochloride capsules 50mg side effects

Anonym sa...

buy tramadol side effects for tramadol for dogs - tramadol hcl manufacturers in hyderabad

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol withdrawal st john's wort - buy tramadol 100

Anonym sa...

http://landvoicelearning.com/#21906 buy tramadol cod free - tramadol 50 mg normon

Anonym sa...

cheap tramadol no prescription tramadol no prescription free shipping - tramadol 50mg dosage dogs

Anonym sa...

learn how to buy tramdadol ultram brand of tramadol hydrochloride - tramadol 100mg high

Anonym sa...

buy tramadol tramadol keeps me awake - buy tramadol cash delivery

Anonym sa...

buy tramadol tramadol online no script - buy tramadol online usa

Anonym sa...

http://buytramadolonlinecool.com/#28875 tramadol er 100mg side effects - buy tramadol safely

Anonym sa...

http://blog.dawn.com/dblog/buy/#21563 high from tramadol - buy tramadol cheapest

Anonym sa...

http://landvoicelearning.com/#51438 ic tramadol hcl 50 mg side effects - tramadol withdrawal two weeks

Anonym sa...

buy tramadol buy tramadol no prescription mastercard - tramadol dosage ocd

Anonym sa...

buy tramadol buy tramadol no prescription mastercard - tramadol hcl for anxiety

Anonym sa...

buy tramadol tramadol extended release 100 mg - buy tramadol online co.usa

Anonym sa...

buy tramadol online buy tramadol overnight - can you buy tramadol over counter usa

Anonym sa...

buy tramadol buy tramadol online - buy tramadol online echeck

Anonym sa...

buy tramadol tramadol 50mg an 627 - cheap tramadol with cod

Anonym sa...

learn how to buy tramdadol buy tramadol visa - tramadol hcl gluten

Anonym sa...

buy tramadol cod fedex tramadol hcl and codeine - buy tramadol online usa

Anonym sa...

buy tramadol 100mg can i order tramadol online legally - tramadol hcl 50 mg effects

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol 50mg for pets - tramadol for dogs dose rate

Anonym sa...

buy tramadol in florida could you overdose tramadol - order tramadol online prescription

Anonym sa...

http://reidmoody.com/#41572 cheap ativan sale - lorazepam 1mg tabletten

Anonym sa...

buy tramadol buy tramadol online usa - tramadol 50mg strong

Anonym sa...

http://reidmoody.com/#51208 prozac ativan and alcohol - ativan and addiction

Anonym sa...

buy tramadol tramadol buy online cheap - high with tramadol

Anonym sa...

buy generic tramadol no prescription tramadol addiction stories - buy tramadol online australia

Anonym sa...

buy tramadol tramadol dosage 25mg - tramadol online cod

Anonym sa...

buy ativan online ativan 0.5mg side effects - ativan high effects

Anonym sa...

buy tramadol order tramadol cash on delivery - tramadol 50 mg norsk

Anonym sa...

ways to buy ativan online what do generic ativan look like - ativan side effects shaking

Anonym sa...

http://reidmoody.com/#36921 buy ativan in uk - buy ativan in us

Anonym sa...

lorazepam mg ativan duration - ativan for quitting smoking

Anonym sa...

lorazepam without prescription order ativan no prescription - long will 1mg lorazepam last

Anonym sa...

ativan drug ativan overdose how many mg - apo lorazepam 1mg tablet

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol renal failure - tramadol 50mg street price

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol withdrawal from opiates - where to buy tramadol usa

Anonym sa...

http://ranchodelastortugas.com/#51462 side effects quitting xanax cold turkey - xanax hiccups

Anonym sa...

buy xanax online side effects alprazolam 0.5 mg - buy xanax online cheap

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol hydrochloride 100mg used - tramadol withdrawal exercise

Anonym sa...

buy tramadol online without a prescription tramadol dose vet - buy tramadol usa pharmacy

Anonym sa...

http://ranchodelastortugas.com/#93851 xanax dot drug screen' - xanax side effects pupils

Anonym sa...

tramadol online no prescription tramadol 50 mg and alcohol - tramadol withdrawal addiction

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol addiction buprenorphine - buy tramadol online fedex delivery

Anonym sa...

generic tramadol buy tramadol online no prescription cheap - tramadol 100 mg overdose

Anonym sa...

buy tramadol overnight delivery tramadol discount coupons - prevent tramadol addiction

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol for dogs dosage usa - order tramadol online visa

Anonym sa...

buy tramadol mastercard how to order tramadol online - what is tramadol 100mg

Anonym sa...

buy tramadol no prescription overnight tramadol for dogs vs people - tramadol for dogs dosage chart

Anonym sa...

http://ranchodelastortugas.com/#30416 xanax side effects for pregnancy - xanax side effects erowid

Anonym sa...

http://ranchodelastortugas.com/#71453 xanax generic orange - generic xanax does pill look like

Anonym sa...

buy tramadol online tramadol withdrawal symptoms dizziness - tramadol 500mg

Anonym sa...

buy xanax online order cheap xanax online no prescription - buy xanax online argentina

Anonym sa...

buy xanax online placebo pills look like xanax - xanax and alcohol tolerance

Anonym sa...

order xanax xanax bars drug abuse - cheap xanax from mexico

Anonym sa...

http://bayshorechryslerjeep.com/#2mg yellow xanax bars r039 - xanax high 1mg

Anonym sa...

buy xanax online xanax bars double stack - xanax work drug test

Anonym sa...

buy xanax online xanax 0.5 mg overdose - xanax bars peach

Anonym sa...

Youг cuгrent poѕt hаs eѕtabliѕhed neceѕsary tο me.

It’s quite useful аnd you're simply obviously really experienced in this region. You have got popped my eye in order to different opinion of this kind of subject matter using intriguing and strong content material.

my web page: buy ativan
Also see my web site: buy ativan

Anonym sa...

The post feаtuгes proven necessaгy to me personally.
ӏt’s really uѕeful аnd yоu're clearly extremely experienced of this type. You have exposed our sight to be able to numerous opinion of this particular topic using interesting and sound content material.

My website - phentermine
My web blog ... buy phentermine

Anonym sa...

address tramadol dosage for people - gettin high on tramadol