torsdag, mars 30, 2006

Silbersky = Skyldig som fan

Hagamannens valde inte helt oväntat Leif Silbersky till försvarsadvokat. Tack men det räcker så. Smart drag. Rättegång onödig. Jag skulle vilja döma ut sjukt mycket bonk som avslutas med stympning av vissa vitala organ - direkt på plats.

För när någon väljer "Sillan" att företräda en i rättssak vet denne att de står med brallorna nerdragna och antingen är skyldig som fan eller inte har en chadde. Det vet alla.

15 kommentarer:

stoll sa...

jag älskar fan dig, du är fanimej nätets grymmaste bloggare!

mikebike sa...

oj oj man tackar man tackar. inga små ord stoll.

Sven i Hälvett!! sa...

Leif Silbersky, jag fjättrar dig härmed i stupstocken.

Likt en mask krälar du fram ur din kompost närhelst det vankas nya skulor att frossa på.
Finns det pengar och mediabevakning är du där snabbare än vad Göran Persson slaktar en påse Polly.

Ditt ansikte ler sitt ondskefulla bilförsäljarleende mot oss från dagstidningarna och man kan
riktigt se hur giftet droppar från dina gaddar. Om du bara vore levande och en del av djurvärlden skulle du skimra i varnande neongult som ett tecken för att hålla sig borta.

Tack vare dig förbannar man cellgiftsbehandlingens upptäckt. Du är ensamt ansvarig för Israel-Palestina konflikten.

Måtte din brottande advokatkollega Pelle Svensson powerslamma dig till evigheten!!!

da bomb sa...

Va fan hände med att ta på sig det man gjort!? Finns det ingen tjuvheder alls kvar längre? I lägen där Grissom har kilon med DNA bör man kanske inte bångstyrigt neka.

I de fall man nekar och döms utan tvivel borde man få en 5-6 extra år på ren jävla dumhet.

Jaaan sa...

"Det är en riktig helyllefamilj". "De är så rara och timida". "Jag förstår inte när och hur han gjort det här. Han måste levt ett dubbelliv", säger en granne....No shit Sherlock!!
Att den lille snickaren är skyldig är ju glasklart, blåslampa i armhålorna skulle kännas som en lagom inledning på den tortyr jag skulle vilja utsätta fanstyget för.

Att sen den lismande jävla Leif antar sig fallet kommer inte som nå´n överaskning, jag instämmer i Svens sågning, fy fan vad jag avskyr kräket. Det som känns än mer för jävligt är att det är vi som betalar advokatsvinets kikärtskräm.

Jag vill poängtera att det kan vara bra med rättshjälp i en del fall, exempelvis mot de vidriga parkeringsbolagen där det i vissa fall kvittar om man limmat fast biljetten på instrumentbrädan. Men i sådana här solklara fall är det en kostnad vi kunde slippa. Redan idag skulle han kunna få sitt straff, stoppas undan och glömmas..

Nino sa...

Det är precis så jag tänker med, varför vil man ha sillan om man inte är fetskyldig?

Hanna sa...

Ja, nu när första känslan av lycka över att han är fast har lagt sig så känns det hela bara så outsägligt jävla tragiskt. Man hade ju föreställt sig någon enstöring som bodde i någon knarkarkvart någonstans i stan, och så är det en man som har både sambo och två barn under tio år. Fy fan, säger jag bara!

Mjukispolacken sa...

Mike, har du sett att sportbladet kallar sin stora chatt för chattfrossa. Eget påhitt, knappast.

anki - en av systrarna.. sa...

Hejsan mike.. När tar vi tåget upp o utdelar den där bonken o tortyren?? Jag kan vilken dag som helst.. Vi kan använda mitt gips jag har på armen som vapen, då kan inge säga att vi brutit mot någon knivlag eller så...

caiman sa...

Alltså jag har alltid undrat vad Leffe har för rykte bland andra advokater.
Är han känd som en bra advokat eller är han bara känd?
Varför vill alla ha honom?
Är ju lite skumt att han alltid tar såna här "kändis-fall".

mikebike sa...

polski... nä knappast. vaffan jag skulle vilja påstå att jag har skapat ett form av varumärkekring tillägger "frossa"... först hockeyfrossa och nu bloggfrossa... så kommer någon jävla femfemma och kläcker iden att sportbladets chat ska heta chatfrossa. jag ska ta och skicka en fet jävla räkning... bara för att.

anki... mycket bra. ja jag har rätt många luckor i schemat.

caiman: jag skulle tro att guden heter mammon och skriften heter D-E-G

ET sa...

Här har du ju helt klart en poäng!

caiman sa...

mike: Jo självklart drar han in en hel del deg och tar bara välbetalda jobb. Men någon ska ju betala honom också.
Känns lite avlägset att Hagamannen ringer upp Leffe och säger "Du får en hel säck med pengar om du försvarar mig" om han inte har hört nåt gott om Leif.

Eller om Leif ringer upp någon och säger "Jag kan försvara dig men det kostar skjortan!". Då måste ju Leif vara en bra advokat, annars skulle ju ingen betala nåt.
Man pröjsar ju inte massa stålar för att få en känd advokat när man kan betala mindre för en bra.

adde sa...

da bomb: För din rad "I de fall man nekar och döms utan tvivel borde man få en 5-6 extra år på ren jävla dumhet." borde du få en fin grön kavaj och 25000:- på kontot! Underbart!

mamana sa...

Leffe arbetar bara i rampljuset. Vet en snubbe som hade köpt Leffes koncept med hull och tår och ville att han skulle försvara honom i ett enkelt skattemål i Örebro. Leffe gick på Slottskällaren och frossade, sket i att läsa igenom målet, förlorade det samma och skickade en FET räkning. Behöver jag säga att snubben inte har så mycket tillöver för Leffe numer. Pax för Ahltin om det händer mig något - han ser i alla fall snäll ut.