måndag, mars 13, 2006

Nära kammar ingen pallplats

Satt hemma med en elak förkylning (igen) i lördags och råkade spana lite på inomhus-VM i friidrott. Lite halvintresserat kollade jag herrarnas höjdhopp, jag som brukade bry mig så. Holm kom bara femma och det enda jag tänkte på var att undrar om inte Holma tänker nåt på mig och Mr. Needles när han står där på banan och fokuserar inför ett hopp. Iallafall lite. De är ju så vidskepliga de där atleterna.

Jag tror nog att vare sig holmapojken vill det eller ej så har jag snott en liten plats i hans huvud.

Holm. Jag är en man av heder som håller mitt ord, men jag säger det igen. Du kan koola av lite. Mr Needles ligger i mitt köksskåp och latar sig hela dagarna. Vi har släppt greppet om dig nu. Om det går kass för dig nu så beror det bara på hjärnspöken.

7 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Mikebike - Superbloggare, atlet, frisyrkonnessör, turbopappa och nu även hjärnspöke! Vilken bred person! :-)

mikebike sa...

hehe... ja vilket kompetenspaket va;)

Dean Thomas sa...

tycker du ska ta fram mr. needles nästa gång herr holm deltar i På spåret. Tror han skulle behöva sättas på plats där med.

Se där! Förutom ditt vanliga arbete och klagogram-verksamheten har du nu ett extraknäck till att casha in på. Voodo-witch. En sökning på Eniros gula sidor visade att du kan få monopol på det området.

Anonym sa...

Kan inte annat än mysa lite...
För en perfektionist som Holm måste denna placering kännas som en pungspark. Undrar om inte du har rätt när det gäller hjärnspöket. När vår vän Holm står och klenar sig i ansiktet strax innan sina känguru-hopp, undrar jag om det inte är lite känningar av nålstick iallafall. Nä, jag säger bara: Dax för Mr. Needles-återkomsten!
/Petra

adde sa...

Mike: Du kan hoppa upp å klappa dig i ändan på att Holm så snart han kom åt var inne och läste om i vilken grad du gottade dig åt hans misslyckande. Jag tror till och med att hans första tanke när han slog i madrassen var "BLOGGFROSSA".

Blancaflor sa...

Stackars Holmis! Han vet inte vem han har att göra med.
Krya pa dig!

mikebike sa...

hehe javisst adde. det tror jag med.

blanca: kul att se dig igen. hehe jo efter vår fina mailkontakt vi hade för en månadsedan ungefär tror jag nog att holm vet exakt vem han har att göra med;)