torsdag, mars 02, 2006

Första passet...

D-Ö-D

9 kommentarer:

Anonym sa...

I knew it... ;)

Honey sa...

du kanske skulle fundera på att prova fjösig boxercise istället? :) då kommer du inte kunna med att grina på eventuellt avlidande efteråt!

Anonym sa...

Fan jag ska sjukskriva min lönfeta kropp.

mikebike sa...

tiggerrr: nä alltså boxercise är fan INGENTING mot detta (jag har gått på det ett tag för 4 årsedan och tyckte dety var jobbigt.. tillåt mig hånle, i jämförelse med dagens träning är boxercise fan som ne videokväll MED chips).

jag kanske lämnar rapport imorgon.

Brunnis: kan du inte berätta hur det gick på träningen för dig... pleease bjud på det

mikebike sa...

nu ska jag ta en treo och gå och lägga mig och hoppas att jag inte vaknar upp. jag är rädd för imorgon.

Anonym sa...

det är bra. efter första passet oavsett vad tränat skall man må dåligt och ha ont.
det understryker att kroppen är ofantligt otränad och behöver röras på.

Anonym sa...

Jag vill också veta hur det gick för Brunnis på träningen!

Anonym sa...

Jag har ont i ryggen, skottade snö ca 20 min igår, inget bra betyg till min kropp antar jag. Förr när jag tränade Kyokushin (fullkontaktskarate för er som inte vet) brukade jag vara sugen på att dö (eller i alla fall spy och svimma) efter vissa hårdare pass och på den tiden var jag ändå vältränad. Jag gissar att boxningsträningar är på liknande vis, dvs jag tror att framtiden kommer se tung ut för mikebike, men nog fan kommer han bli vältränad om han håller ut. För övrigt blev jag VÄLDIGT inspererad, vi får se om det räcker längre än en sökning på internet.

Anonym sa...

Normally I don't learn article on blogs, but I wish to say that this write-up very compelled me to check out and do so! Your writing style has been amazed me. Thank you, quite great post.

Here is my weblog ... click here