söndag, februari 05, 2006

Gissa sporten


















Alltså jag är ju inte urtypen för det som kallas den atletiske mannen. Jag har heller inte det största av sportintresse vilket skulle kunna vara en förklaring till att jag när jag såg denna bild inte förstod vilken sport de här killarna håller på med. Hockey är det inte, så mycket kan jag räkna ut. Men vad är det då för sport som är så sjukt erigerande?

Dragkamp? man har ju hört att det blir väldigt upphetsad stämning i ett dragkampslag, men jag trodde inte det var bokstavligt talat.

Cykling? Hmmm, visst det gnids en del mot sadeln kan jag tänka men jag har aldrig känt det surra när jag cyklar till jobbet. Kanske om man cyklar riktigt jävla långt och i cykelbyxor... fast vid närmre eftertanke, efter en jobbig deletapp i "Tour de France" så borde sadeln ha skavt röv och dess närliggande regioner såpass bra att det nog inte hjälper att man är ett lag och är fler om lidandet.

Rodd? Kan det vara rodd. Det är iallafall min bästa gissning. Dock har jag fortfarande extremt svårt att förstå deras erektioner. Visst är det kul att vinna, men är det verkligen SÅ jävla kul att vinna i fyrmannarodd?

Någon som har fler tips eller bättre koll som kan förklara detta fenomen? Then shoot!

33 kommentarer:

Nemo sa...

Nä, Mike... har för mig att du i några blogginlägg ondgjort dig över din kropps tillkortakommanden med "hängrygg" "bröst o bringa som en bärfis" m m.

Tycker det är lajjans kul att du ståtar med en T-shirt från Golds Gym under din bloggrubrik...

Nu till sporten...

Detta är - såvida ingen har vart o photoshoppat - osedvanligt välutrustade gossar och jag kan inte tänka mig nån annan sport än undervattensrugby ...där behövs både fendrar, köl o sänken... därav framgången... att de dessutom ser ut som om dom tävlade för Alf Svenssons hemstad - Gränna - är ytterligare en del i bilden som förstärker upphetsningen...

mikebike sa...

hehe nemo... sorry men du har fel. det står "Old Venice Tattoo".. du vet u think it, we ink it ;)

Anonym sa...

Ja du, Mikeyboy..Jag vet inte vad jag ska säga om vad det är för sport de välhängda killar sysslar med. Men du kanske ska ta en funderare på vilken orientering dina egna sexuella preferenser har tagit vägen. ( och kom inte med nån lam förklaring om kvinna och barn, det hade Oscar Wilde också..)

Det är inte den första homoerotiskt laddade bilden du velat dela med dig av om man säger så.

Ack ja, men nu behöver du i alla fall inte undra var pungkulornars storebror tagit vägen i byxorna...

Anonym sa...

Mig är det bestämt något fel på jag såg inte ens paketen, utan tänkte som du, rodd måste det vara, sen läste jag ordet erektion och insåg att jag uppenbart missat något. Och jag är ändå flicka, min blick borde dras åt det området... ja fortare än fortast.

mikebike sa...

anonym: Det är inte den första homoerotiskt laddade bilden du velat dela med dig av om man säger så.

mohahaha... homoerotiskt laddad? det säger mer om dig än om mig tror jag!

Anonym sa...

jag kommer bara att tänka på en sport då jag ser dom här glada gossarna - BOB. förutom att bob är ett schysst namn, som taget ur en tom of finland-serie, så är det en av få sporter där de medverkande mest är ballast under resans gång, hopkrupna i ett trångt utrymme utan insyn. fel årstid? jag tänker inte hänga upp mig på sådana petitesser.

/c

Cliff Hanger sa...

Väldigt avslöjande bild. Man ser ju nästan om de är omskurna.

Joshua_Tree sa...

Naturligtvis är det rodd och det är årorna vi ser. :)

Anonym sa...

mohahaha... homoerotiskt laddad? det säger mer om dig än om mig tror jag!

*fnitter* en kraftfull men förutsägbar taktik att göra motbeskyllningar. Men för ordningen skull måste det sägas att det inte jag som lägger ut penisorienterade bilder.

Nat sa...

*sneglar uppåt*
Anonym;Det har vi ju bara ditt ord på :)

Så här måste det vara; ett konkurerande lag har hört att viagra fungerar nedsättande på alla reaktioner utom erektionen och i smyg smugglat ner stora mängder i posörernas på bilden, sportdrycksflaskor.

Thérèse sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

jag tror på EM i photshopping.. om det inte är det... skulle jag verkligen vilja veta var jag kan gå och se denna sport.. *flina*

Anonym sa...

photOshopping even...

mikebike sa...

carlis:
hahaha ja bob är sannerligen en skum sport. kanske är det nån tävling på deras sommarträningsläger de har vunnit

flicka: hahaha att du inte såg "det" är helt otroligt;) på nåt sätt tar det upp rummet om man säger så. fast enligt "anonym" är det säkert bara min undertryckta homosexualitet som spökar;)

joshua: hahaha, ja fasiken om det inte är ett extra set åror de har gömt i brallan.

inteförintet: hmm ja nåt har de haft för sig iallafall om det nu inte är som nellie säger

nellie: goddäm vad tråkigtom det är photoshoppat, snyggt gjort isåfall men det är ju alltid trist när nåt sjukt visar sig vara fejk;) jag hörde i somras en story om et dvärgfightinglag från kambodja som hade mött ett afrikansk lejon och att de fick bryta matchen för att två tredjedelar av de c:a 40 dvägarna dött eller blivit stympade. fan jag satt som en fågelholk till någon kom med den tråkiga yheten att alltihop var en fejk... buhuuu;(

anonym: det låter som att du kommer till bloggfrossa för att frssa i homoerotik. du är nog ganska ensam om att tolka de bilder jag lägger upp på homoerotiskt sätt. det ligger i betraktarens öga och det är din tolkning. fine with me - men dra inte med mig i din fantastiska associationsförmåga.

Anonym sa...

var hittade du bilden, då...?

Anonym sa...

Det är ju givet! Det är ju en en happening under nån typ pridevecka nånstans. Tema Sportif kanske, och så vinner de som är mest gay/sexiga. . .

Anonym sa...

Det här är ena riktiga skojare... De har helt enkelt lagt nåt i brallan, gjort en Gert Fylking.
Påminner mig lite om tiden då en av mina bättre vänner brukade hänga ut kuken när vi stod och drack öl i baren. Fråga inte varför. Ofta glömde han den ute och gick omkring så i timtal.

Anonym sa...

Mike! jag är lite nyfiken på hur det gick med pilotbrillorna. Din optiker ville ju ha 4000 spänn för att sätta in glas i dom men du skulle ringa runt och kolla om det gick att göra billigare någonannanstans. Hur gick det?

Anonym sa...

men dra inte med mig i din fantastiska associationsförmåga.

Fortfarande i förnekelsestadiet?
Låt oss sammafatta:
Du gillar:
* Karlakarlar ( Mike Bronson, Chuck Norris mm mm)
* Dildo och penisorienterade bilder
* Bilder på män i mustasch

Du ogillar:
* Kvinnor som
a. Tar för sig
b. Säger ifrån

Inget bevis på undertryckt kvinnohat, men..

Visst, nu associerar man fritt, men å andra sidan. Vad är inte denna blogg full av..?

Thérèse sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
mikebike sa...

anonym: oj då, det var värst vad engagerad du är och ändå kan du inte skriva under med namn.

låt oss sammanfatta:
du får homoerotiska vibbar för att jag skrivit om chuck norris och andra hårda snubbar samt män i mustasch? dildo och penisorienterade bilder? ja det bara dräller av såna bilder i min blogg hörru.

för det första så känns det som att du inte läser texterna utan kollar på bilderna och blir stött på något vis. varför skulle du annars engagera dig SÅ otroligt för att hitta ett "mönster".

du påstår att jag ogillar kvinnor som säger ifrån och kvinnor som tar för sig. du är fan inte sann. Känner du mig så väl för att uttala dig i den frågan? eller baserar du det på mitt inlägg om SSU-subban? Skulle tro att det är det sistnämnda va. och om du tycker att Anna Sjödins spritfest & slagsmål är att ta för sig så tror jag att du bör se över ditt eget hus först.

jag märker att du försöker att provocera fram något här men tyvärr går det inte så bra. jag känner mig inte särskilt irriterad över dina påhopp. sånt får man ta. jag tycker mest synd om dig det kan inte vara lätt att tampas med så vild fantasi i vuxen ålder. om du nu är vuxen. jag har faktiskt ingen lust att föra en debatt här i kommentarsfältet. skriv ett mail istället och vill du så kan jag ringa upp dig och diskutera detta om det tynger dig.

Therese: ja dålig smak och billig humor får stå för var och en. många har skrivit oatt de vill veta mer om paddan och lädertanten mm men jag skriver inte i bloggen på beställning. jag måste vilja och dessutom ha nåt att skriva om. dock kan jag göra dig glad över att jag tänkr skriva en lite detta har hänt om holm. kanske redan ikväll;)

pilotbågarna. hmm, jag hade inte tid att ringa runt förra veckan men jag ska försöka göra detta idag. men om glasen blir för groteskt stora tror jag att jag kommer sätta i rökfärgade solglas. vidare info kommer;)

Anonym sa...

Attans jag gillar Clintan... är det homoerotik, erotik, eller kanske bara homo. I vilket fall som helst så var jag redan som barn väldigt intresserad av män klädda i läder - tex indianer o vikingar.... läser jag helt enkelt den här sidan bara för att få mina erotiska delar uppfyllda, dvs är jag snuddande nära att porrsurfa just nu?

Anonym sa...

no doubt, det är rodd grabbarna sysslar med! och jag är förvånad att ingen har hört talas om fenomenet förr...näst intill alla brottare har nog varit med om att få stånd när de tar i sådär mycket att det känns som huvudet ska sprängas, ni vet. eftersom jag själv är roddare kan jag bekräfta att det är en j-lig sport att utsätta sig för. mjölksyran fick kanske inte plats i benen?!?!
har även hört att man kan bli så kissnödig att man kan få stånd? visst kan man kissa från en roddbåt om man är så många som fyra stycken, men hur kul är det att visa snoppen för sina värsta konkurrenter?

Anonym sa...

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/programsidor/index.asp?programID=1652

bild på mikebike

Anonym sa...

Tja! Jag är oxå nyfiken på det där med pilotbrillorna. Och det där med de som köpte dem. Teasern du la ut för ett tag sen. Can't som sagt wait!

Vilket tjafs som kom från den där anonyma typen...lägg ner, det är ändå ingen som orkar läsa...

Och fotot på dig på SR:s sida. OjojOJ, sicka snälla ögon du hade. Absolutely måndagsfräsh! Har på nåt fördomsfullt sätt gjort mig en bild dig som ständigt bakis och nyss hemkommen från Roskilde, ätandes bagels och ständigt hängande framför videon alternativt liggandes i duschen. Till det yttre alltså. Men där fick jag tji!

Anonym sa...

lessen att förstöra stämningen här men bilden har figurerat under en längre tid i internets fantatstiska värld, och ja, den är photoshoppad. dagens sanning.

mikebike sa...

ahh jag vågar inte ta ditt ord på att bilden är fejk. inte alls lika kul då. du har helt rätt nino, bloggen är inte skriven i blod. därför skrev jag även att jag inte kommer föra debatt i ämnet här i kommentarsfältet.

säljare: ja jag är rädd att bloggfrossa är vad som kallas en inkörsport till porr, knark och ultradekadens.. håll i dig;)

hahaha mackan mercichocklad. grymt!

katta: vilken snäll kommentar. och du brillorna kommer jag har bara fått två inskickade bidrag men det kanske räcker. gällande glas så har jag som sagt inte kollat upp det med fler optiker än.

Anonym sa...

har ni hört talas om beach volleyboll???jävla moffin ^^

Cliff Hanger sa...

Den allra mest homoerotiska sporten är väl annars dubbelrodel. Tajta trikåer och ligga med en annan man i över 100 knyck... Och det enda redskap man har för att komma ur situationen är att dra i spaken...

Anonym sa...

vadå välutrustade??..ok, muppen näst längst till vänster är väl ev. över medel..men de där två till höger??...kom igen..nu har jag ingen själv iofs..men jag har stött på 1 - 2 dussin och provat dem...inte kan det väl ha slumpat sig att jag bara har fått ta del av ..väl tilltagna redskap??

Anonym sa...

dessutom går det inte tre moderater på en sosse, utan tvärtom! ;)
..photoshopparen har glömt att vänster på en bild är höger i verkligheten

Anonym sa...

Kom gärna och se på en tävling, ...tyvärr är den innomhos...men "fenomenet" är detsamma..=) Plats: Atlantis Spa Jönköping 12/3

Anonym sa...

Kom gärna och se på en tävling, ...tyvärr är den innomhos...men "fenomenet" är detsamma..=) Plats: Atlantis Spa Jönköping 12/3