torsdag, februari 02, 2006

Elvis har lämnat byggnaden...

Och plötsligt fick begreppet cameltoe en helt ny innebörd.

Jag har alltid levt i villfarelsen att cameltoe var ett fenomen som enbart drabbade kvinnor som tagit på sig ett par alldeles för tajta brallor... ända tills idag.

What the fuck?

Det är inte det faktum att killen är alldeles skandalöst ute och cyklar om han tror sig ha en chadde i "Elvis-look-a-like-tävlingen" som gör att han sticker ut. Inte heller är det hans flamboyanta dräktval som drar till sig omvärldens blickar... eller på sätt och vis är det ju det. Men jag skulle vilja påstå att någon i killens närhet har haft, om inte djävulska avsikter, så åtminstone världshistoriens sämsta omdöme när det kommer till vad som är mindre bra för en vän (i detta fall kommer det "mindre bra" för alltid att refereras till som "en av de stora tragedierna").

Hur kunde denne "någon" bara stå och se på utan att stoppa den förnedring som självklart skulle bli ett faktum? Visst, den käcka lilla capen täcker en del av ödeläggelsen, men inte ens ett cirkustält kan dölja vad framsidan marknadsför.

Jag tycker öppet och ärligt synd om killen på bilden. Han har ju uppenbarligen ingen aning om vad som försiggår downstairs. För ingen mentalt fungerande människa vill väl stå som ointaglig titelinnehavare till "The greatest cameltoe known by man" i Guinness rekordbok.

Det hela är så absurt så man givetvis börjar undra om det är en regisserad bild men det tror jag inte. Hela situationen känns på något vis FÖR socialrealistisk för att vara en trovärdig fejk. Vissa grader av misär går liksom inte att uppnå på konstlad väg.

Efter att den värsta chocken lagt sig är det i första hand två saker som slår mig:
  1. Man ser två kulor men... hå-hå håll i ponnyn! Vart har snasen tagit vägen?
  2. Snacka om nidbild. Hela killen är ju för i helvete en karikatyr på Elvis... Vi får verkligen hoppas att Elvisfans världen över inte börjar bränna flaggor och starta upplopp nu. Kanske kan detta ge de upprörda muslimerna ett perspektiv på förnedring. Tänk om de danska skämttecknarna hade ritat dit en cameltoe på profet Muhammed.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, for real? Den måste ju vara redigerad. Det vrider sig i kulorna bara man kollar på killen :D

Cliff Hanger sa...

Ha ha... Mikebike är i högform igen. :-) Min gissning är att snasen tryckts inåt av de omgivande fettdepåerna på låren och magen. Tragiskt.

Jag ser mig dock tvungen att uppmärksamma dig på min kommentar till ditt föregående inlägg:

"El Mango said...
Tänkte bara uppmärksamma dig på att din utmaning har blivit antagen! Och nu pratar (skriver) jag inte om nåt lökigt kedjebrev utan den högst fysiska utmaningen på berget, you know. :-) Se mer på:

http://buskisblog.blogspot.com/2006/01/tuffast-i-stan.html "

mikebike sa...

hehe mangolino!
japp jag har sett att lisa muckar gräl... jag känner henne inte men vi bor tydligen VÄLDIGT nära varandra.

jag har haft too much a do för att hinna deala med det men tro mig, när det kommer till berget är det dags för en mike att anamma lite gammal hederlig TCB (Taking Care of Business)

mikebike sa...

mikael... jag är rädd att den är smärtsamt äkta den där bilden.

Anonym sa...

Hahaaa jag door....va roligt du skriver!

lisa sa...

oj. det finns visst mer än en lisa. Kanske någon för mig att alliera mig med?

mikebike sa...

haha... ja det verkar finnas lisor över allt. trevligt;)

mackan: hahaha, jag har den i lite störr format. kanske kunde bli en sjysst present, med ram och allt menar jag.

Nemo sa...

Kameltå!! På den här bloggen ökar min begreppsvärld ständigt... tack för det.

För drygt 10 år sedan var tights oerhört hett...

Snabbt döptes dessa till mummelbyxor d v s man kunde se läpparna röra sig - men man hörde inget...

mikebike sa...

vassego nemo... kom till bloggfrossa för att suga i dig visdom;)

Anonym sa...

Har Paddan slutat på Hemköp eller har du slutat handla där? Varför har hon inte figurerat på bloggen på länge?

Joshua_Tree sa...

Klart att karln inte vet vad som pågår downstairs. Han har väl inte sett släktklenoderna de senaste fyrtio åren med tanke på den kagge han bär runt på.

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAA!

Anonym sa...

BTW, vill ni se ngn med cameltoe/röv/hängfitta mellan ögonbrynen så spana in Hasse Aaro. Den har hängt där i flera år. Troligtvis nåt botoxprojekt som gått snett...