torsdag, januari 19, 2006

Inredningstemat är över

Denna veckan har gått i vulgoinredningens tecken men jag vill inte att Bloggfrossa ska bli en inredningsblogg så nu avslutas det temat. Det finns redan nog av sånt. Men det är spännande med teman.

Idag är förövrigt en av de viktigaste dagarna på länge. Kl 15.00 är det bestämt att pilotbrilledealen ska gå ner. Vi har bestämt tid och plats efter att har ringt runt en jävla massa nu på morgonen. Inget får gå fel. Jag får knädarr bara av tanken att jag i eftermiddag kommer sitta på ett helt parti med feta pilotbrillor. Bild kommer.

13 kommentarer:

caiman sa...

Ser fram emot detta med spänning!!!
Och detta är alltså inte såna där OK/Q8-solbrillor som vartenda pucko hade i sommras utan riktiga glasögonbågar?

Pollyprettypants sa...

Jag vill köpa ett par brills såklart! Jag håller tummarna att dealen går igenom. Letar verkligen efter ett par balla glas eftersom mina andra sjunger på sista refrängen.

da bomb sa...

Av alla trender som går igen måste ju Pilotbågen vara den mest korkade. Seriöst nu, hur många passar i ett par pilot? Enligt mig 1 på kanske 10000 pers. Jag diggar själv pilot men har insett att de bara går att använda i ett rent komiskt syfte, vilket görs med jämna mellarum. Till fördel tillsammans med en rolig peruk. Helst ett stort krull.

mikebike sa...

pilot är ju den mest universella modellen. i synnerhet på solbrillor. nu är dock detta vanliga bågar. da bomb jag måste ifrågasätta vart du kommer ifrån och vad du har fäör smak efter ett sådant uttalande. de flesta funkar ju bra i pilot. en del bättre än andra. själv tycker jag att jag passar skitbra i pilot.

nu är det inte långt kvar. två intresserade. jag återkommer asap!

da bomb sa...

Visst vissa killar ser rätt bra ut. Men dessa är få och brillan kräver verkligen sin man. Du måste se tuff och hård ut för att kunna bära upp ett par pilot. Annars blir det som jag sa innan bara komiskt. När det kommer till tjejer så kan jag nog sticka ut hakan och säga att INGEN passar i pilot. Ledsen tjejer men så är det!
Faktum är att det nästa medför ett löjeväckande skimmer av ren dumhet också. I stil med: "Jag går på allt mode även sånt som är fult. Titta jag har på mig MC Hammer brallan också!"

Mike, jag vet vad du tror, men jag är born and raised i GBG. Bor i Vasastan.

Pollyprettypants sa...

Tjejer passar ju visst i pilot! Så dra in hakan....;)

ajja sa...

Sign me up för ett par pilot! Bild kommer förhoppningsvis?

Anonym sa...

I frågasätta vad da bomba kommer ifrån?? Har folk som inte kommer från metropolen Göteborg rätt att ha åsikter? Har man automatiskt fel om man inte kommer från metropolen Göteborg? Majoriteten av världens människor varken bor i eller har besökt Göteborg

mikebike sa...

ajjabajja. bild kommer ikväll, i promise.

anonym. vore trevligt om du skrev under med namn. känns så trist att svara någon som inte sätter namn. vad har det med göteborg att göra? jag bara undrade varifrån man kommer om man kommer med ett så fuckat påstående som att nästan ingen passar i pilot. Pilot är mäktigt och om man bär dem seriöst så passa de flesta i det. om det ser komiskt ut är det för att man inte står för det eller för att betraktaren i fråga inte har så god smak. jag har inte hävdat att göteborg är meteropol. är du samma anonym som ifrågasätter allt jag skriver så vore det fint att ha en signatur på dig.

polly, klart tjejer passar i pilot

jag sitter nu på några pilotbågar som knäcker fett. det är alltså bågar utan glas. caiman, polly och ajjabaja håll utkik för jag kommer sätta pris och bild samt info om dem senare.

lisa sa...

men OM man inte passar i pilot blir det automatiskt inte pilot, utan uggleglasögon. det är det som är skillnaden.

Bionda sa...

Tänk att ett ämne som pilot kan trigga igång en sån het diskussion. För min del är det lugnt om de som gillar pilot har dem på sig, och de som dissar dem låter bli...

Dock säker på att du Mike ser urläcker ut! Kanske skulle du hitta barnvakt och överraska frugan iklädd dina nya pilot? Och kanske bara dessa...?

mikebike sa...

hahaha lida... det är nog fan den mest träffsäkra definitionen på "pilot"

ja bionda. det är ingen dum ide. synd att min fru tycker de var fasansfulla. hon sa att hon inte ville gå bredvid mig på stan...

...fan kanske att de är "uggla" på mig iallafall ;)

Säljare sa...

Anonym..... mikebike är snäll även om man skriver saker han inte håller med om... och även om han hatar säljare så sågar han mig inte varje gång jag skriver, trots att jag skriver under med just säljare.