onsdag, januari 11, 2006

Far far, det är danskar i affären!

Helt otroligt men dansken är här idag igen. Han fick inte tag på ALLA i företagskollektivet igår så han har redan varit här två gånger idag. Det lustiga var att jag mötte honom utanför köket förut och då log han sitt allra bästa sektleende, presenterade sig och frågade om det var jag som hade kontoret i rummet innan där jag sitter. Jag svarade nej och gick in på mitt kontor och stängde dörren.

Killen är helt otrolig. Igår var han här i tre timmar typ och idag känner han inte ens igen mig. Visst jag kanske inte gjorde det bästa av intryck igår men vaffan, den här killen är creepy, han borde ju minnas att vi haft ett samtal dagen innan. Troligen så är han så drillad att jobbet rinner av honom så fort han kommer hem. Jag menar att han tvättar bort allt han varit med under dagen för att orka leva med sig själv.

Eller så är han en psykopat på riktigt.

Ja så måste det vara.

7 kommentarer:

Sulan sa...

Nu har helvetet kommit till byn...

El_Pedro sa...

givet att han spelar psyko.
Det gör/är alla som har det beteendemönstret.

Han rekar säkert stället för att räjda det med sina danska bikerpolare och stjäla allt ni har.
Eller så ingår han i någon sorts beskyddarverksamhet.

Lita aldrig på en dansk eller israel för den delen. Israelen kan jag förklara i bloggen senare

lisa sa...

man är inte sig själv när man säljer saker. Det är därför han inte kännner igen dig. Det går inte att vara sig själv, för då skulle man bli tvungen att kräkas på sig själv, och då skulle man defenitivt inte fått något sålt. Om man inte är telefonförsäljare då. Jag blev schizofren när jag var telefonförsäljare. Det läskiga är att ibland kommer sälj-personligheten över mig igen, när jag minst anar det...

Thérèse sa...

Jag fick klara psykopatvibbar när jag träffade samma dansk

Säljare sa...

He he skönt att läsa lisas... jag blir mer och mer sugen på att sälja till privatpersoner för att få pröva på om det verkligen kan vara så stor skillnad mot att sälja mot företag.... alternativet är ju självklart att jag inte inser att jag redan är 100% fördärvad!

mikebike sa...

säljare: du verkar ha en skön självdistans helt klart. det är inte många säljare som har och framförallt inte "dansken"

Jesper Ims Johansson sa...

Förmodligen har han inte ens nåt att sälja. Han har väl inte dragit upp nåt äkta abonnemang ur väskan? Bara viftat med lite papper. Psykopat helt klart. Förmodligen kommer han fortsätta att komma till er varje dag med olika förevändingar. Till slut är ni så vana vid att han är där att ni inte märker det, och då dödar han er allihopa. Eller snor gratis kaffe.