söndag, januari 01, 2006

Da gavanaaa of kalifoniaaa!

Nu visar femman Twins. Igen. Jag kan inte låta bli att tänka på hur jävla absurt det är att en kille som gjort bort sig i filmer som Dagissnuten, Junior, Klappjakten och Cactus Jack nu är betrodd makten att verkställa dödsdomar och benåda (vilket han i sann republikananda aldrig skulle göra ) dödsdömda i delstaten Californien. Nu gör han verkligen skäl för "The Terminator".

Conan barbaren till California Gavanaaa. Endast i USA är det än en fullt normal karriärsutveckling.

Eller Cicciolina blev ju faktiskt invald i det italienska parlamentet efter att hon legat och stånkat loss i en fet hög med porrfilmer.

Ja, det är sannerligen one fucked up world vi lever i.

10 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Ja, Cicciolina är ju fucked up på mer än ett sätt...

Såg Arnold i senaste avsnittet av 100 höjdare. Han höll på med någon slags pinsam mjukerotisk språkövning i Brasilien, varvat med att han hyllade de brasilianska rumporna.

Anonym sa...

mike! stefan holm is coming to get us...han är med i PÅ SPÅRET nu

...i tell you - watch out,..watch out, god damnit!

Thérèse sa...

Och b-skådisen Ronald Reagen lyckades bli president, fast det är ju några år se

Bionda sa...

Fast egentligen är det väl ingen större skillnad mot resten av världen... De flesta politiker verkar ju vara skådisar...

*säger hon i ett anfall av malplacerad nyårsdagspessimism*

Christina sa...

Funderar på vad en svensk motsvarighet skulle kunna vara? Kommer inte på någon bra...Till och med Papphammar känns mer seriöst.

Anna sa...

hoppas inte du missar stefan holm ikväll hjärtat

mikebike sa...

jag kommer inte heller på nåt bra exempel christina. men det ligger stor sanning i biondas kommentar.

stefan holm, ja den jäveln är med överallt. såg hans bok i en bokhandel häromdagen. vem fan köper den? jag skulle vilja sätta en profiler på det. man borde spåra upp alla som köper den boken och sedan kolla vad det är med dem egentligen.

men anna (du mystiska;)- du har ju läst bloggfrossa ett tag nu. du vet hur svårt jag har för honom. jag började kolla för några dagar sedan när den gick, för att få uppslag men pallade inte att se mer än fem minuter. han är så... redig. äckligt redig. i dont need his shit... ;)

Faidros sa...

Å hon i dansk folkeparti, Louise Fevert.. nån tog ju en bild på henne ifrån någon av hennes "vuxenfilmer" och gjorde en falsk valaffisch, med texten "går hela vägen".

Är det kanske så att man SKA göra nåt konstigt och upprörande för att bli känd politiker?

Nemo sa...

Greven o Betjänten... minns Bert o Ian... orsch...

Samtidigt kan jag inte låta bli att småle åt hela Arnoldgrejen... han röker cigarrer i ett tält och säger att Annika Östberg är "ö vichöz killaa"

Emma sa...

Ja det är lika konstigt att Cicciolina blev invald i italienska parlamentet som om Robert Wells hade bjudit med dig på turné. *garvar*