fredag, januari 13, 2006

50.000 besökare

Nu har bloggfrossa passerat 50.000 besökare vilket känns maffigt, bombastiskt och kul. Det ska jag fira med en skön frukost nu tror jag.

Tacksåinihelvete till alla som läser.

13 kommentarer:

Anonym sa...

så lite så. krävs inte mycket muskelarbete att läsa.
Plus att underhållningen är rätt bra.

joacim sa...

Kul med all uppmärksamhet, såg spalten i GP idag där du fick komma till tals, känns på nåt sätt overkligt att både höra på radion och läsa om någon som man har följt blogga.

mikebike sa...

tackar pedro!

Anonym sa...

spalten i GP?? Hur hittar man den på nätet?

mikebike sa...

ja kul, de följde upp eftersom de skrev om den tidigt i höstas.

kul men lite pinsmt, för jag tycker det framstår som jag är en dryg jävel. "jag har fått många erbjudanden..." så jävla många är det inte och det är inte så att jag sållar och tror att jag är something extra special - det jag menade att jag gör inte vad som helst för att synas, jag tackar inte ja till vad som helst utan sånt som känns kul för mig själv.

och jag är INTE en "göteborgskändis"... brrr jag rös när jag läste det.

Anonym sa...

Tack mikebike för att du verkligen fått mig att inse att jag aldrig ska skaffa hund eller barn... Eller flytta till Hisingen... ;)

Jesper Ims Johansson sa...

Gratulerar. Men man förstår varför folk kommer tillbaka.

För att se hur många som besöker ens blogg, måste man skaffa en räknare utifrån då eller vet du om blogspot har nåt motsvarande?

mikebike sa...

allt har ju negativa konsekvenser såväl som positiva. jag kan rekommendera både hund och barn eftersom de positiva lätt överväger de negativa.
men vad gäller hisingen, där har jag svårt att se det positiva;)

jesper. jag vet inte faktiskt. jag har valt en utomstående men kanske att blogger har en egen.

Nat sa...

Jag har läst din blogg ett par månader, och jag sparar fortfarande tidigare alster för läsning när du har annat att göra än att skriva långa inlägg.
Det är kul läsning.

Jag hittade bloggen av en slump, på sprays startsida som hade utdrag från några av sina bloggare, varav en sa att han hittat en favorit och så en länk hit.
Innan det visste jag knappt vad blogg var, håller fortfarande på och försöker komma underfund med fenomenet. Läste någonstans att bloggandet är ute detta år, men på något sätt tror jag inte det.

Väl mött

mikebike sa...

kul "inte för intet". jag blir så glad för sånt som du just sa.

who cares om det är ute eller inne? och visst var det så att nån sa att internet bara var en fluga

Cliff Hanger sa...

Grattis mikebike. :-) Jag länkar till dig sedan en tid tillbaka, så några få extra besökare kan jag kanske bidra med också.

Jesper - du kan söka efter "counter" på blogspots hjälpsida ("help") så länkar de till några räknare som du kan fixa.

Emelie sa...

Åh, det var så lite så. ;) Grattis!

Jag tycker det är jäkligt schysst att du bemödar dig med att faktiskt svara på folks kommentarer och också hälsa varje ny person välkommen...! Bra! God stil, fortsätt med det (om du orkar) för det får dig att sticka ut... :)

Anonym sa...

50.000.. ja det är fan som hela borlänge