onsdag, november 02, 2005

Årets julklapp - eller också inte

Jag vågar påstå att mänskligheten nått en respektabel höjd av dekadens vid det här laget. Men ändå fortsätter vi att pusha gränsen en bit till.

Jag fick för några veckor sedan höra talas om en produkt som börjat lanseras flitigt i Tyskland ("Das Vaterland" när det kommer till sexuell obskyritet). Det var en sexleksak i form av en lösvagina, fast jag är osäker på om det verkligen kan klassas som leksak.

"Lösfitta!", säger ni, "det har ju funnits aslänge". Och visst är det så, men den nya lösvaginan är speciell i det avseendet att den ansluts till datorns USB-port. En plug-and-play-vagina helt enkelt. Reklamen utovar "Ein Außerordentlich Sexuelle Extravaganza". Fanns tydligen i munutförande också. En rövversion var också på gång tydligen. Fina grejer det där. Kanske blir det årets julklapp - eller också inte.

Alltså, jag fattar inte dealen. Jag undrar verkligen hur man känner sig inombords när man är klar efter en session i sin plug-and-play-fitta? Tänk er en kille som sitter och gassar framför datorskärmens bleka ljus och frossar i allsköns pornografiskt material som webben har att erbjuda. Det är hans intresse no. 1. Så kommer det en pryl som låter honom göra precis det fast uppkopplad i dubbel bemärkelse. Plötsligt får han sin bredbandsporr rätt ner i ballen. Varför ska han gå på krogen igen, tänker han. Varför ska han gå ut alls igen? Bättre att lägga cashen på ett "rövskin". Han vittrar högoktanig lycka.

För ett tag.

Men sedan då? Hur går det då? När han inser att det är allt livet har att erbjuda honom. Han hamnar i en dålig loop. Känner sig tom men blir samtidigt mer och mer besatt av sin USB-älskarinna. Det blir som med härskarringen. Den kommer att förgöra honom och han kommer göra allt för att ta den med sig in i nästa liv. Fy vad deppigt.

Jag skulle tro att vi kommer få se många killar/män hoppa från broar med sin USB-vagina runt snasen framöver. USB-fittan är början på den stora apokalypsen.

26 kommentarer:

Anonym sa...

Etta på toppen idag. Gratulerar! Fest? Fortsätt sprida budskapet. //ulf

Anonym sa...

För kvinnan - en USB-pinne med ..ja, ja.. fantasin sätter inga äpplen i låset för hur mycket kittling en firewirekabel kan sända in mot G-punktens innersta mitt. Hoppas på tyskarna där också...men de verkar så stränga, allvarliga och ohumoristiska. Mycket teknisk porr. Såg en gång en videorulle på 3 timmar med "Black Hammer" (en neger i tyrolerhatt och ett jättespjut) som penetrerade mädschens på löpande band.

mikebike sa...

Tack ulf!
Fantastiskt. Etta på blogrankers. och på bara två dagar. nu är det bloggtoppen kategori "allmänt" som är nästa delmål. sedan är det Alla bloggar och där blir det trixigare.

Men än är det inte över. det har bara börjat!

Kalla Kåre sa...

Du har sett det här va?

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,723425,00.html

Anonym sa...

Neej! Det måste finnas nåt som ska tigas ( eller förträngas) ihjäl. Det här är för mycket.

mikebike sa...

kalla kåre: länken funkar inte. kan du inte dela upp den på två rader.

vad var artikeln om?

karolina lassbo sa...

Okej Bloggfrossa. Jag gillar inte dig. Hur har du fuskat? Skickat ut en länk på internserven på jobbet? Delat ut flyers? Kopplat din sajt som utgångssida på en annan sajt?

Det är lika bra att erkänna. =)

/Karro på Glamourbloggen

Björn sa...

jag skulle vilja se nån med en USB-vagina hoppa från angeredsbron...

Kalla Kåre sa...

Mikebike, nu har jag delat upp länken, det är Stefan Holm-relaterat...

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter
/story/0,2789,723425,00.html

Lösråttan är knappt värd ett garv. Tänk om den blir hackad när man är uppkopplad (eller kanske heter det inkopplad).

kas sa...

Karolina det är klart att han fuskar han är ju rent desperat vilket klart framgår av hans testverksamhet med "Årets julklapp - eller också inte" tacka vet jag knäckebröd.

Den här typen av tester som han ägnar sig åt sprider sig som vinden bland sveriges alla ungkarlar med dator och det blir ett väldigt kliande och klickande.

KAS

PS jag tror att dom sviker så fort han lägger in lite moraliska aspekter på sitt bloggande, men, men den som lever får väl se.

mikebike sa...

K. Lassbo
Här fuskas inte serrö. Jag förstår inte frågan riktigt heller. Du ligger ju fortfarande etta på bloggtoppen och där har du ett mäktigt försprång... men jag är inte rädd för dig och din rosa blogg;)

världen är trött på glamour... we want the real stuff!

karolina lassbo sa...

Bloggfrossa: Jag skriver inte bara glamour, och dessutom är glamour det folk vill läsa, (förutom sex och skandaler)! Vad menar du är real suff? En lösvagina? Det om något är väl fejk stuff! Glamourprinsessas har definitivt bara real stuff.

mikebike sa...

Kas

varför ska jag lägga in moraliska aspekter. tröttsamt.

storslaget av dig att hänvisa till "Årets julklapp - eller också inte" som ett test. Ett hetttips är att läsa innan man kommenterar. om du NÄR DU LÄST inlägettolkar den som att jag diggar usb-vaginor är du antingen rubbad eller efterbliven

mikebike sa...

K. Lassbo: Jag tror du vill missförstå nu va? Annars har jag nog tolkat dig fel. Jag tyckte du verkade rätt vass där uppe.

Själva ordet glamour sytar väl på yta, lyxglans och flärd. En lösvagina är så långt ifrån glamour man kan komma enlig mig men det är ju fritt att tolka hur man vill.

Jag skriver om en osminkad verklighet och du om sminket.

Sedan tror jag inte att "folk" bara vill läsa om glamour och glättiga ting. Det är det jag vill bevisa med vårt bloggbattle;)

Det kommer säkert ta tid men verkligheten är på gång Lassbo

kas sa...

mike bike

Jag försökte skämta lite med dig, jag ber om ursäkt om du tog illa vid, sen var jag kanske lite avundsjuk på besökssiffrorna.

vördsamt KAS

mikebike sa...

Ok kas det är lugnt. jag ville bara understryka att mitt inlägg inte var ett test... jag brukar irritera mig på när man kommenterar utan att först läsa. det är så nonchalant. fattade inte skämtet.

Christina sa...

Din julklapp kommer tidigt...Du tilldelas härmed dagens BLOGGros

Mamselamsen sa...

Hur stor är risken för att användare av en sån USB-mackapär, ska bli virussmittad? För att inte att tala om risken för för "worms" i snoppen. Huu...

mikebike sa...

Tack christina du vänliga själ!
En bloggros. Inte att bespotta;)

Mamselamsen: Hehehe, ja jag skulle tro att vi kommer att få se många nya könssjukdomar framöver. jo, farbror doktorn,jag tror jag har fått mask... när jag porrsurfade!

karolina lassbo sa...

Bloggfrossa/Mikebike: Du skrev i din kommentar till mig att du/folk vill ha "real stuff" istället för glamour, och gnällde över att jag bara skriver om glamour, vilker jag inte gör. Jag menar inte att det du skriver är glamour, men det är då inte real stuff i alla fall som du påstår! En lösvagina ÄR definitivt INTE real stuff.

Owen Lars sa...

Altså var bara tvungen att kolla upp lös-vagine utbudet på tradera.com . Detta fenomen är helt fantastiskkt. Vad sägs om denna rubrik : "Det här är produkten för dig som söker en ”nära-samlag-upplevelse” på egen hand." Visst är det overkligt? En osmakligare produkt får man nog leta efter tror jag, fast den rosa varianten med det otroligt följsamma materialet Real Feel Super Skin vore kanske nått hmmmm.... Hur ensam skall en människa behöva bli innan han köper en lös-vagina????

mikebike sa...

Hörru Lassbo!
Varför tjata om det där. Tror du inte jag fattar att en lösvagina inte är real stuff? Men jag har skrivit sedan i juni och min blogg handlar om verkligheten och din är mer glamourinriktad. Sedan om jag gör några inlägg som handlar om fejkgrejer. Det ändrar väl inte faktum. Helheten Karolina, helheten. Döm inte den utifrån ett enda inlägg tack.

Jag fattar inte varför vi tjafsar om detta. Jag klagar verkligen inte på att du skriver om glamour. Ta det inte så allvarligt. Min utmaning och bloggfrossa vs. glamourprinsessan är med glimten i ögat.

mikebike sa...

owen!
skämtar du nu eller säljs de på auktion? begagnat också eller? sweet;)

Schrunkel sa...

"Hur ensam skall en människa behöva bli innan han köper en lös-vagina????"

Hmm, bara jag som tycker det är lika desperat att köpa en dildo? Eller kan någon förklara skillnaden?

Schrunkel sa...

Måste bara berömma din blogg mikebike. Grymt skön läsning! Halkade in här när jag skulle visa hockeyfrossa för en polare. Alltför få skriver vad de egentligen tänker på...

mikebike sa...

tack shrunkel! det värmer. sprid gärna adressen till alla vänner med god smak;)

på återhörande
/mike