onsdag, oktober 12, 2005

Tillbaks igen

DÖD!

Men inte lika död som igår. Det känns både bättre och sämre än igår.

Bättre för att jag inte fick samma yrsel och höga blodtryck i huvudet. Sämre för att det kändes som om jag hade smort in benen med superlim innan. Bättre för att jag inte kände spysmak Sämre för att jag kände järnhalten i min blodsmak dubbelt så tydligt. Bättre för att jag inte höll på att börja lipa men sämre för att jag hade ännu högre puls idag.

Fan vad jag är taggad. Har stretchat benen och nu väntar situps. Tror detta kommer att gå som smort men skit samma. Jag ska inte använda Bloggfrossa som träningsdagbok. Det är bara för att detta är så "nytt" för mig. Vad är det man säger en gång ingen gång, två gånger ingen gång, tre gånger en vana.

Över och ut.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Querido Mike Bike1! skriver fran spanien, min syster rekomenderade din sida for hon ääär saaaa trött pa mina milslanga mail om meningen med livet, bla bla bla, och hon foreslog att jag skulle göra som du!!!
Jatteroligt att läsa, jag har det nog lite svarare att finna min "publik", fast det spelar igentligen ingen roll for det ar som oral diarré (later hemskt?'!! har jag om mojligt blivit vulgar under min 20 ariga utlandsvistelse????)
Känner med dej, jag idrottade som bara den men sen kom jobbet, sk karriären som definitivt inte brukar hjalpa till att halla sej direkt i form, sen blir man sa forbannat trott pa att allt ska vara sa sportigt, friskt, sunt o fettfritt nar man kanner sej sa innerligt utsugen pa energi o man inte vet var man ska leta efter den nar man kommer hem( o alla andra gar pa gym ).
Alla symptom, inklusive blodsmak och kvaljningar....kanner jag saaa val till, men det ar bara att fortsatta.
Ville bara gratta dej for din trevliga sida o oj , tusan jag kan liksom inte bar skriva det!!!!!

Hur som helst, grattis tilldin trevliga sida , adios amigo,, pia
Men helt klart, kroppen ar som en dynamo, o kor man bara igang sa man mar sa bra att man inte kan sluta.

mikebike sa...

härligt att nå ut till internationell publik;) klart du ska ha dig en blogg - det är en perfekt ventil att pladdra på att sedan få en massa läsare är värt lika mycket eller fan ännu mer tillochmed men det får inte vara drivkraften.

ja det här med träning alltså... vi lämnar det där jag vill inte smutsa ner bloggen med för mycket tjat om träning när jag bara löpt två ggr.. imorogn är det sabbat dessutom.

kul att du hörde av dig. hör av dig igen när du känner ett sting av den där orala diarrén (brrr vilket fasansfullt ord) jag tycker det är kul att snacka skit (mohahahaa vad fyndigt)