tisdag, oktober 25, 2005

Texas hold 'em feber i Majorna

Nu har även jag drabbats av pokerfebern. Juniorette har vanlig feber och sover mycket idag så då passar jag på att förlusta mig med lite hederlig Texas hold 'em.

Pokertrenden har ju spridits snabbare än fågelinfluensan men jag har automatiskt varit vaccinerad tack vare min ytterst strama ekonomi. Ända till jag la vantarna på en TV-serie som heter Tilt. Michael Madsen spelar en hårdför och jävligt mäktig pokerhaj. Har spanat halva serien nu och jag vill också vara Michaelmadsentuff. Gå klädd i satinskjorta, tala med hes röst och rynkad panna, vinna miljoner och spöa skiten ur folk.

Ken Lenard däremot, som är Sveriges pokerprofil nummer ett, är en riktig jävla mes. Han tar udden av pokern. Han är nyrikedomens allra äckligaste ansikte. Han står för allt jag hatar.

Hur som helst så signade jag upp mig på Everest Poker och håller mig på gratisborden. Där råder ju High Chapparall för alla spelar som en påse bönner. Bara för att det är gratis liksom. Hittills går det dock rätt bra för mig. Har tredubblat mitt gratissaldo tack vare att jag har en frysbox i magen. Lätt när det är monopolpengar man spelar med. Men jag tror fan att jag har en pokerådra nånstans.

Det hade varit ett skönt jobb tror jag. Bara man blästrar magen med losec och stelopererar alla nerver så är man nog hemma. Egentligen är jag den typen som aldrig läser manualer innan det uppstår problem. Men denna gång ska jag stå beredd. Jag ska hålla mig på gratisborden länge och läsa på för en gång skull. Lära mig äta sova och skita poker för att inte floppa direkt.

Ken Lenard here i come - så passa dig jävligt noga!

4 kommentarer:

maja sa...

min kompis började spela poker så där som du för ungefär ett år sen. för nån vecka sen vann han 120 000 på satelitpoker från stockholm. helt unglaublich. lycka till.

Anonym sa...

Det finns en hel del som förlorar 120000 kronor också, men dom skryter inte om det.
Själv har jag aldrig provat på nätpoker. håller med Mike att Ken Lennard är en riktig jäkla mes. Jag har dessutom hört rykten att han inte ska ha blivit så rik på poker som han påstår utan tack vare att han deltog i någon dokusåpa har kunnat få uppmärksamhet som pokerstjärna nummer 1 och bli sponsrad av något pokerföretag (som betalar hans tävlingar, resor dit och sånt men ingen lön) Bigbrother Linda har ju också lyckats bli sponsrad av nåt företag utan att vara något större pokeress. Läste att hon var på¨någon tävling i Karibien och spelade men utan att vinna pengar. Dock schysst med betald semester till Karibien

daniel sa...

på everest kan du spela gratis sit´n go´s med riktiga prispengar.
inga förmögenheter såklart men man kan lätt komma igång och gå från noll till, ja hur högt man nu vågar spela.
det är rätt fräsigt faktiskt.

Fritz sa...

1. Poker är inte så jävla kul som alla går omkring och säger.

2. Alla tycks vinna, vilket inte är särskilt troligt.

3. Om någon nån gång räknar på den tid de lägger ner i relation till vad du får in i cash så visar det sig att det inte är så inkomstbringande.

4. Lägg lite tid på era tjejer istället (om ni har nån?!). De skulle uppskatta det.
Jag har en polare vars speciallitet är att norpa brudar som har en "tråkig" snubbe hemma. Han har sagt att fler och fler säger att "Min kille sitter bara och spelar poker". Han scorar tydligen som aldrig förr..

5. Ken Lennard är en nörd