söndag, oktober 09, 2005

Tack Ewa på GP

Tack Ewa! För din artikel i GP igår fredag. Bra publicitet helt klart. Det har genererat många nya läsare. Det uppskattas mycket. Plus i min bok ;)

/mikebike

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag är en av dom nya läsarna. Sträckläste alltihop, så bra!
Skriv en bok!

Köss

Anonym sa...

Ja det har jag funderat på ett tag nu, varför skriver du inte en bok! Typ en guide över Gbg eller över allt elände som försigår här i landet.
Bloggfrossa är ju beroendeframmkallande jag måste nog börja mina comments med Hi my name is xxxx i've been a blogger for 2.5 months now. (värsta AA) Howdy

Anonym sa...

Kan någon länka till GP-artikeln? Jag har inte GP...

Anonym sa...

Jag hann inte lägga ut artikeln på gp.se i fredags. Måndag förmiddag gör jag det. Teknik & trender-sidan som jag jobbar med hade en liten tävling i våras om bra Göteborgsbloggar. Då hade inte mikebike startat, jag hittade bara tjejer med kul bloggar. När vi skrev om dem bad vi om tips på fler göteborgsbloggar.
Tipset om mikebike kom från en tjej som heter Dorotea.

Artikeln jag skrev är inte märkvärdig, men den har en bild av mikebike (är det ok om jag tar den andra till webben, mike?).

/Eva

Anonym sa...

Jag hittar fortf inte nåt om mikebike på GP. Såg tre artiklar om några bloggar som några tjejer har, men inget mer. En direktlänk här kanske?

Anonym sa...

Okej: Klicka på Eva så ska du komma direkt till texten.
Annars är det fjärde grejen uppifrån på www.gp.se/teknik

Anonym sa...

1000 tack!