tisdag, oktober 25, 2005

Så jävla lack!

Jag satt och lirade lite poker nyss och mycket skicklighet må jag säga att det krävs. Mycket tålamod också. Men även lite tur. Om man ska vinna alltså. Jag har inget av de tre ovan nämnda resurserna. Allra minst tur. jag satt och segade i tre timmar och så mitt konto som jag så malligt byggt upp under dagen nollas.

Antiklimax nåddes när jag i slutet satt på kåk i tior och femmor redan på "turnkortet". Oövervinnerlig var jag och gick in i en hetsig bettingduell med en jävla gubbjävel på 60 bast som sa "Oj" varenda gång han kammade hem en pott. På riverkortet (sista kortet) så kommer en sexa och han vinner en sjukt stor pott till stor del bestående av mina "käsh". vad som helst men inte kåk i tior och sexor. Det är förnedring som heter duga.

Idioten säger "Oj" och jag blir galen. Hade det varit ett fysiskt pokerparti hade jag vält bordet och kvävt aset med hans egna marker.

11 kommentarer:

El_Pedro sa...

det är just därför en del inte skall gambla......saknad av tur framför allt.

än så länge håller jag mig borta ifrån pokernördarna pga speldjävulsproblematiken.

Skulle jag förlora så av ren ilska försöker jag vinna tillbaka bara för att "bevisa" att jag är bra även jag......totalt sjukt.

Anonym sa...

Jag hatar poker. Eller rättare sagt: Pokern hatar mig. Det finns ingen som har sån jävla otur i kortspel som jag. Och kom inte med något skitsnack om att tur har endast den som förjänar den. Bullshit. Otur har den som har mest tendens att balla ur på grund av den. Så är det.
För övrigt tänkte jag ta tillfället i akt och fråga hurvida bagelproblematiken är löst? Snackat med Therese? Uppföljning ombedes. Jepp.
//ulf

Anonym sa...

Ja, inte bara uppföljning på bagelproblemet önskas, utan vi trogna bloggläsare vill höra mer om Paddan.

mikebike sa...

tjenna ulf!
jo du bagelproblemet är delvis löst. eller det harlöst sig själv eftersom jag är pappaledig nu. jag har därför inte vägarna förbi hemköp lika ofta och således är jag inte i samma abstinenstillstånd varje morgon. men tack ändå. therese. vem av tjejerna är det och hur kommer det sig att hon har lösningen på mitt bagelbekymmer förresten?

Anonym sa...

Jo, med baktankar om bajsbrev och andra besvärjelser som hot så ringde jag helt sonika upp Hemköp och bad att få prata med bageriavdelningen. Jag blev i och med det kopplad till en mycket glad dam/flicka/fru/kvinna vid namn Therese som jag förklarade en kortfattad version av problemet med bagelbristen i stan. Efter ha mötts av en lång tystand frågade hon om jag skämtade, med tanke på:
A: att jag pratar skånska
B: att jag bor i Tyskland och ringde således från ett tyskt nummer
c: att jag hade allvarliga problem med att hålla mig för skratt under hela samtalet
Efter att försäkrat henne om att det varken var Dolda kameran eller Hassan som ringde så gick hon snällt med på att ta emot en specialbeställning för att mätta en hungrig kund med bagelabstinens. Det största problemet verkade dock vara att hitta någon lämplig plats för bagelsen. Det fanns ju trots allt en uppenbar risk att någon annan kund skulle knipa dem om de helt simpelt skulle placeras i den vanliga brödlådan bland övriga skräpfrallor. Den slutliga lösningen var i vilket fall som helst att vi kom överens om att de skulle reservera en plats i bakomutrymmet. För dina bagels.
Therese är drottning på Hemköp. Länge leve Therese.
Och om jag har tråkigt på jobbet? -You bet...
//ulf :o)

Sulan sa...

Om du inte tål att förlora låtsaspengar ska du nog inte spela om riktiga...

berra sa...

fan, sulan har du köpt vin?

Sulan sa...

Vin? Det här är 80-procentig rom!

Förlåt såg inte Essingeleden! sa...

När sånt händer, prova att släng ut datorn från balkongen, känns fantastiskt befriande. se bara till att den inte landar i någon dj.... plantering så hela effekten försvinner.

Anonym sa...

Jag vet inte vad jag ska göra? asså det går ju inte att vinna pengar online. Försöker spela pro o bygga upp vinster ganska långsamt, men va ere för vits när man torskar heads up och all-ins mot noobjävlar som går all in med ingenting alls och ändå VINNER VAR ENDA JÄVLA GÅNBFRWnaiåoBU AEWBTUIÅOTHOERIW5U89HYÅBH¨3I05H'Å

Anonym sa...

JAG ÄR SÅ JÄVLA LACK PÅ POKER JUST NU ATT JAG SKA BLI PRO PÅ ATT HACKA DATORER LETA UPP VAR ALLA NOOBJÄVLALOTTOFITTORNA BOR O VÅLDTA DOM, MÖRDA DOM OCH VÅLDTA DOM IGEN. SEN CHOPPA NER DOM I SÅ SMÅ BITAR DET GÅR O FÖDA DOM TILL DERAS MAMMOR. SEN SAMMA VISA OM IGEN MED MAMMORNA. JAG DRIVER INTE