lördag, augusti 13, 2005

Stefan Holm kvalar in

Så har min nemesis kvalat in för morgondagens höjdhoppsfinal och tydligen såg han ut att vara i toppform. Jag skall gå hem och trixa lite med voodo tror jag så får vi se vad som händer. Kanske har jag gudarna på min sida för en gångs skull.

...Och gud vad jag skall skratta om Holm river. Behöver jag säga det igen?

11 kommentarer:

Katta sa...

Alltså ÄRLIGT TALAT, Stefan Holm är SÅ IRRITERANDE!!!!!!!! Jag håller med dig MikeBike, han är STÖRD. Speciellt som han kaxade sig efter sitt guld. Hän är en sån där typisk liten fjant med hävdelsebehov, det har jag fattat hela tiden, men speciellt med det där med guldtröjan kom fram så FY BLATTAN!!!
För fin för att träna med de andra är han också. Hans träning består la i att han lägger sig näck med ändan i vädret och sen får pappa tränaren hälla knäck i röva på honom!!!!!!

jenny sa...

Jag förstår inte riktigt kritiken mot Stefan Holm faktiskt, däremot tycker jag du har missat Patrik "Tönt" Kristiansson, som dels ALDRIG lyckas leverera i mästerskapssammanhang, dels inte beter sig direkt sportsmanna-aktigt; Som började GRÅTA en gång när han rev (och skyllde på att funktionären lagt ribban på fel höjd)vilket var det mesta patetiska jag sett, får utbrott inför småbarn och skriker könsord när saker går honom emot, kortsagt förlorar hela tiden och gör ett jävla väsen av sig på samma gång. Men ioch för sig har Mats Olsson på Expressen redan gjort jobbet åt dig.

mikebike sa...

Tack katta, det är fint när man träffar andra människor som hatar holm. jag står så oförstående till hur man kan gilla killen eller ens bara skita i honom...

jenny, ja du har rätt angående patrik. han är en *kvinnligt könsorgan* men jag känner liksom inget inför honom. varken hat eller ens trötthet. Han är bara en MES en obetydlig mes.

Maya sa...

Här är adressen till Stefan Holms hemsida. Det gäller ju att studer fienden.... http://www.scholm.com/
Det låter som om det är Hemköp i Kortedala MikeBike besöker.

Katta sa...

Nej för fan, MikeBike går på Stigbergstorget ju. Det är ju solklart! Fråga ang the Padd: Har hon glasögon och kort hår? Jag tror jag vet vem det är...

Katta sa...

Tack för länken till Stefan "lille Skutt" Holms sida, läste lite bokrecensioner och jag undrar faktiskt vad för liv den mannen lever; hur FAN hinner man läsa så mycket böcker? Låter som hans liv e en enda lång semester med bokläsning, lite plitande på sin sida och så inget mer. Pappaskapet verkar bar vara en PR-grej som den importerade mamman där hemma får byta alla blöjor på. Nej, lille Skutt är för viktig för blöjbyten, han är ju VÄÄÄRLDSMÄSTARE, så snälla stör honom inte (när han ligger och sträckläser böcker på hotellrummet).. Nä FY FAN vilken vidrig typ! Må mikeBikes voodoo funka ikväll. . .

Katta sa...

YEEEEEAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!! Voodoo funkar!!!!!!!!!!!!!!!!! En högtidsdag idag!!!!!!!!!!

jenny sa...

Herregud, det verkar som at mikebikes voodoo funkade. vad gjorde du? Kan man avända det på andra saker?

jenny sa...

voodoon verkar ju dessutom ha funkat på hela gänget höjdhoppare. Alla hoppade ju kasst! Dig ska man helt klart inte mucka med, witchmaster.

Katta sa...

MUHAHAHAHAHAHAHA

mikebike sa...

Sweet!

Behöver jag säga mer. Imorgom måste jag till min voddoaffär igen och köpa nya nålar. De gamla är helt uttjänta vid det här laget;)

Angående hemköp så kan jag säga att både maya och katta gissat fel. Läs nogrannt så ser ni.

You have not seen a PADD untill you've seen THE MAD PADD...