torsdag, augusti 04, 2005

Dåligt som fan

Det har hänt dåliga saker

Ett: Toapappret är slut hemma och jag börjar bli påmind om att nummer två vill ut. FAN OCKSÅ!

Två: igår när jag var på hemköp så fintar jag paddan och tar kassan där "Slötanten" sitter istället. På dubbelt så lång tid handlar jag Parmaskinka, keso och tuggpinnar till doggie. Ren njutning att stå med ryggen mot "The Mad Padd".

Jag betalar och av en ren händelse så tar jag kvittot. när jag är nästan hemma tittar jag på kvittot och ser att de slagit in 10kr för mycket på tuggpinnarna. Egentligen skiter jag i det där men just för att det är Hemköp måste jag reagera. Dessutom har jag en paranoia som går ut på att jag tror att Paddan vill knäcka mig. Innan har jag misstänkt att det mest rör sig om nedbrytning på det psykiska planet, men nu verkar även det ekonomiska planet ligga i riskzonen.

Visserligen var det ju Slötanten som slog in mina varor men jag misstänker att de arbetar i maskopi. Paddan har gett henne strikta förhållningsregler. Nu när jag tänker efter fick jag den där lömska blicken av Paddan igår. Hennes ögonlock är så tunga av vulgära mängder ögonskugga - ALLTID i bjärt färg. Paddan styr hemköp med järnhand så egentligen så handlar jag av paddan varje gång. Gud sådan självförnedring. I alla fall så grämer det mig att jag betalade dubbla priset för torkad djurhud så jag har sparat kvittot. Jag planerar att smälla upp det i ansiktet på Paddan nästa gång. En liten upprättelse liksom.

Inga kommentarer: