måndag, augusti 15, 2005

Det var ett fiasko Holm!

Med risk för att bli långrandig tänkte jag med detta inlägg säga bye-bye till Holmapojken. Han sa själv lite martyraktigt att det var OK att kalla det hela för fiasko.

Jag vaknade idag och kände ett lugn i hela kroppen. Jag kände för första dagen på länge inte något som helst agg när jag tänkte på Holm. Det var som att en smitta neutraliserats, en sjukdom gått över. Jag var nöjd. Jag har bestämt mig för att sluta håna Holm (för denna gång) men jag tänkte kosta på mig en sista.

När jag såg honom riva i sitt sista hopp så tänkte jag att: "fan vad gött, men nu får vi ju inte se hans egenupptryckta vm-guldtröja". Det hade varit den enda behållningen.

För mig hade det räckt att han fick silver men att han kom sjua är ju nästan för bra för att vara sant. Det är konstigt att ett förakt kan bli en sådan drivkraft. En kompis sa precis att det är ju ändå tur att de finns för vad skulle du göra utan dem (han syftar på mina hatobjekt). Jag bara svarade att världen är full av svin och det kommer ständigt nya. Och tur är väl det!

Stefan sa i en intervju efteråt att han får se vad som händer. nästa OS ville han inte ens prata om. Han sa till och med att han funderar på att sluta efter EM i göteborg nästa år. Varför det egentligen. Man ska ju lägga av när man är på topp heter det ju men det tåget vill jag påstå att han redan har missat. Sjua i VM är inte längre toppnivå. Särskilt inte när höjderna börjar sniffa ner mot damernas sjukampshöjdhopp.

Jag skulle tror att Holm börjar bonda med sin forne loserkamrat Staffan Strand. De kallades ju Piff och Puff innan holm gick om och blev mallig. Strand är ju borta från tävling för all framtid och han finns knappt kvar, inte ens som ett sorgligt minne. Kanske kommer Holm och strand att börja hoppa i något Korplag framöver.

En kompis skrev att så går det när man springer runt och köper korv på läktaren men jag skulle säga att det nog rör sig om en Big Tasty med plusmeny. Appropå det kan man undra hur det blir med Holm och McDonalds fina samarbete nu. Tror kanppast att de är sugna på att införa McHolm Losermeal vilket det trots allt barkar mot om man ska se det hela krasst.

Nä nu ska jag lämna Holm för att ta i tu med andra tröttsamma fenomen runtomkring. Vi ses där ute!

Inga kommentarer: