söndag, juli 10, 2005

Paddan II

Alltså, jag börjar fan undra nu alltså. tidigare skrev jag i bloggen om det Indiska haket (bombay) som fulade med kortköpen. De tog mer betalt på kortet och lämnade växel. några dagar senare får de indraget serveringstillstånd pga just bristande kassarutiner.

I torsdags skrev jag om Paddan eller The Padd - jag nämnde i förbifarten att man kanske trodde att det hade med båtarna att göra men sedan förklarade jag att Paddan är en brottartung manskvinna som arbetar på Hemköp i Majorna. och nu går jag inte och läser i GP om några slynklar som kommit på genidraget att sno en paddan på fyllan... haahahahaaahahaha fan vad roligt egentligen. de ska ha lite credd för att de gjorde det, de där gamla båtarna mår nog bara bra av att få åka lite busåkning då och då.

MEN det lustiga är att mycket av det jag tar upp i bloggen hamnar i något massmedialt sammanhang kort därefter. Fatta vilket inflytande bloggfrossa har. Vilken makt. Det är nåt stort i görningen, det känner jag.

Så passa er, alla odygdspåsar för här kommer mannen som blev trött och jag är jävligt förbannad ;)

2 kommentarer:

johäna sa...

hahaha! jag hörde om fylleåkningen med paddan i radion till och med. en poliskonstapel redogjorde tafatt för händelseförloppet. kom genast att tänka på din referens i bloggen. bloggfrossa rules!

mikebike sa...

haha ja messar man och snor paddor hit och dit så blir det riksnyheter... det förstå ju alla;)

johäna, jag skulle våga påstå att du kan byta ut DN nu mot bloggfrossa. händer det så är det här det händer.