lördag, juni 11, 2005

Kitta upp för Roskilde '05

Jag slutade tidigare från jobbet för att hinna till kållered köpstad innan fredagsrusningen skulle till att starta. det skulle vankas campingutrustning till årets grandiosa roskildefestival. Brodern skulle vara vid mitt kontor vid fyra men kvart i ringer han och säger att han missat bussen... och som jag lackade ur. Som min vän sa: "En sån ohängd en"

När han väl kom med bussen hade jag lugnat ner mig och vi åkte iväg till rusta för att inhandla diverse nödvändigt för en veckas överlevnad på Camp West. fyrmannatält 598:- (min dröm om åttamanna på två personer tonades ner), liggunderlag 59.90:- (till tyskstolarna så att man håller sig varm i röven), lysrörsarmatur + batterier 80:- (för härligt flourescerande ljus i tältet = oslagbart), höga stövlar med klack 149:- (fråga mig intevarför det var klack) och badtofflor 29:- (för att undvika äckliga fotvårtor i killarnas). way to go nu har jag bara hälften kvar. hade lagt bud på en batteridriven vinylspelare som rusade iväg i pris och så måste jag ha en skumgummimadrass för extra komfort.

Efter shoppingen var jag extremt nöjd och jag och bror gick ut för att inta varsitt glass kall öl. Vi gick till ett av göteborgs skönaste rävhäng, Kellys. Drack tre öl och gick hem och vad händer? jag vaknar bakfull... alltså nu är jag så förbannad att... jag vet fan inte. det är så jävla orättvist att jag blir bakis på tre bärs.

Nu har jag varit uppe och lekt med stella på morgonen hon har precis somnat så nu ska jag ta mig en tupplur.

Inga kommentarer: