tisdag, juni 21, 2005

Kaffetjuven 3 - En helt ny dimension

Idag när jag stod på hemköp och browsade deras kaffehylla efter en Zoegas "Intenzo" såg jag att Hemköp lanserat en egen label, vilket brukar vara en varningssignal kvalitémässigt. Denna gång hade de dock förpackat det i läcker förpackning med luktventil och allt. Dessutom utlovades en tokigt bra smakgaranti (dubbla cash i näven om man inte är nöjd. ganska godtyckligt kan man tycka.).

Mmmm... Jag valde Hemköps egna före "Intenzo" och det var gott. Högt odlade bönor från Brasilien Kenya och Colombia... Sweet. Givetvis utlovades högre kvalité än de kunde utlova men ändå var jag riktigt nöjd. Bra smak och eftersmak på det (om än lite kort).

När jag kom till kontoret så ser jag att mitt mögiga Eldoradokaffe inte bara var snyltat på. Inte bara slut. Hela paketet var bortfört. Och jag tror att jag lyckats ringa in gärningsmännen. Jag vill inte uttala mig såhär tidigt i utredningen men en viss kulturförening här i lokalen hade nån form av tillställning här i helgen. De verkar tro att om man håller på med kultur och människorättsfrågor och en massa mabojambo kan man bete sig hur fan som helst.

Bara för att de arbetar mot rasism och andra orättvisor så ska de inte tro att de har rätt att svina hur som helst.... åhhh, nu eldar jag upp mig igen... stackars hjärta...

Jag har nu fattat ett beslut i krissituation här:
Jag blåser tillfälligt av min plan med att sätta hotlapp på kaffet. De här kaffetjuvarna lär inte låta sig skrämmas av det här. Jag måste komma på nåt bättre. Min magkänsla säger mig att hämden måste stå i bibliska proportioner för att avskräcka den här ligan. För de verkar inte dra sig för något...

Otäckt är ordet!

Inga kommentarer: