tisdag, juni 14, 2005

Indiskt krubb alltså!

Var på indiern runt hörnet och krubbade på lunchen. Jag beställde nummer två... Mer info lär ni knappast behöva.

Det är helt korkat med meny på indiska restauranger egentligen, för det är rätt märkligt, men det verkar kvitta helt vad man väljer. Kött, kyckling eller vego. Alltid samma smak. De hade ju tjänat massor om de bara annonserade lunch. Alla vet ju ändå hur det smakar.

När jag skulle betala så gjorde jag det med kort och återigen (jag tror det är tredje gången nu) slår den fete och mustaschprydde indiern (fast han ser mer pakistansk ut) in summan på en hundring. Det kostar femtio men han slår alltid in hundra och ger växel tillbaka. Alltså jag blir så jävla förbannad när jag tänker på det. Hade jag velat ha växel så hade jag ju inte lämnat fram kortet. det är väl det som är grejen med kort att man ska slippa ha kontanter på fickan.

arrrghhhheee...

Det känns som om jag blivit grovt förorättad. Detta var tredje gången. Jag tittade på honom som om jag inte fattade vad han höll på med men han höll minen. Jävla idiot. Egentligen skulle jag vägrat att skriva på av ren princip. Låta honom stå och rodda med att ogiltigförklara första slippen. Bara för ATT liksom...

Men jag sa givetvis OK som den jävla mes jag är. Inget bråk i onödan. Kör på mig med tåget också tack. Inga problem.
Undrar hur Denzel Washingtons karaktär i "Man of Fire" hade tacklat den kränkningen... inte nådigt alltså.

Inga kommentarer: