onsdag, juni 22, 2005

Gudarna måste vara tokiga

Nu på förmiddagen lyckades jag pussla ihop det sista inför Roskilde '05. Efter jobbet ska jag åka till IKEA och köpa en maffig jävla skumgummimadrass, via Biltema och där plocka upp ett regnställ för bara 59,90kr. Sista pusselbiten!

Jag var rätt nöjd måste jag erkänna...

...ända till jag på omvägar får höra att en klåpare (Jag vet inte om han vill vara anonym men jag kan säga så mycket att hans namn börjar på MA och slutar på RKO) hade lånat roskildemobilen igår. En liten röd pärla (Ford) och givetvis gått och krockat skiten.

Alltså, antingen har gudarna blivit tokiga eller så finns det andra mörka krafter här i Göteborg som vill försvåra resan ner till de öppna fälten mer. Omänskligt är dagens ord.

Jag vill även passa på att utfärda en varning/hot till gärningsmannen!

Jag vet vart du bor (eller det vet jag faktiskt inte men jag kan kolla upp det) och jag vet att du har en jävligt frän hoj. Passa den noga för en dag kommer jag puttrande som storpotäten, i en stulen Ford, och kör över cykeljäveln!

Jag avslutar med ett citat från en mäktig Charles Bronsonfilm:
"He didn't want to be a hero, until they pushed him too far"

4 kommentarer:

Marko "Mustalainen" Fourfingers sa...

Nu skall vi reda ut lite fakta här. För det första så hade jag INTE lånat bilen, jag blev ombedd att ta den från punkt A till punkt B. Tyvärr så falerade den planen och bilen hamnade någonstans mellan Ä och Ö.

Vad detta beror på låter jag vara osagt, men kan säga såhär mycket att en viss gångtrafikant med uppenbara finmotorikproblem spelar huvudrollen i denna händelse.

Vad beträffar storpotätens planerade hämd säger jag som resten av min zigenarsläkt -" Bring it on!"

mikebike sa...

hmmm konstigt för den storyn jag fick höra från mr hellqvist var att du snott bilen och kört som en tok i hundranitti utanför ullevi där hade mister henke kommit ikapp dig med en cittra. pedestranertna hade kastat sig åt alla håll för att unvika nedmejning och bindgalet hade du plöjt in i henkes cittra... ord mot ord alltså;)

tove (tjejen med stil) sa...

en liten detalj i sammanhanget bara: Cittran är INTE henkes. Men han skulle gärna vilja tror jag nog. (en man med stil vill självklart ha ett fräsigt fransk lyxåk)

mikebike sa...

hmmm ännu konstigare för om inte jag minns fel sa henke att du gett cittran till honom som en vänskapsgåva och att den nu var hans... mohahahhahahaaaaaaaa

franska lyxåk i all ära.. jag har själv känt på helvetet det kan innebära... bx14 was here!!!